CARP EXPERT LEBEGŐ MÉRLEGELŐ

Carp Expert lebegő mérlegelő

A Carp Expert alapvető halvédelmi eszközeit felvonultató sorozat egyik részese ez a nagy méretű kedvező árú mérlegelő, ami alkalmas ellenfeleink biztonságos vízben tartására is, egy szép fotó vagy a versenyeken való életben tartás idejéig.

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket és mérlegelőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ebben a lebegő mérlegelőben a hal vízben tartható és a 2 lebegést biztosító peremnek köszönhetően az eszköz jól látható és komfortos helyet biztosít a benne tárolt halaknak.

Mérete a kapitális halakhoz is megfelelő. Hossza 105 cm, méysége és szélessége pedig 40 cm.

Az alsó része hálós kialakítású, így a halak fotózása és partra segítése után, rendkívül gyorsan szárítható.

Azon pontyhorgászainknak ajánljuk, akik egy kedvező árfekvésű mérlegelőre vágynak. 

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
73756-608 CARP EXPERT LEBEGŐ MÉRLEGELŐ 15 990 Ft
- +
Kosárba Lebegő mérlegelő105x40x40 cm
CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
Részletek
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
Részletek
CZ PONTYMATRAC ÉS MÉRŐZSÁK 105X124CM
9 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
Részletek
CARP ZOOM ÁLLVÁNYOS PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Árulkodó RSD - Skultéti László
Megjelent: 2024. március 07.

A horgászatban talán az a legszebb, és legnagyobb kihívás, hogy a természet részévé válva, annak jeleit figyelve juthatunk el kapásig. Skultéti László ez alkalommal is a megfigyeléseinek köszönhette a sikert, hiszen, bár eredetileg úgy tervezte, hogy mindkét botjával a medret vallatja majd, miközben felszerelte horgászbotjait, felfigyelt rá, hogy tőle balra, a sás egy kiszögellésénél már többedszer gyöngyöződik fel egy-egy buboréksor és a sás széle is meg-megrándul, biztos jelét adva a pontyok jelenlétének. Ennek hatására döntött úgy, hogy az egyik végszerelékét a sás elé helyezi el, minek köszönhetően egy igazán sikeres horgászatban lehetett aztán része.