Ajándék kártya
Ajándék kártya

A kártya kizárólag az Energofish Kft. által üzemeltetett Peca Pláza áruházban (offline) és a www.pecaplaza.hu webáruházban (online) használható, mint fizetési eszköz. Ajándék kártyát vásárolhatunk készpénzzel vagy bankkártyával, az áruházban és a webáruházban is. A kártya szabadon átruházható (ajándékozható) bármely személyre. A megvásárlástól vagy az utolsó feltöltésétől számítva 1 – azaz egy – évig érvényes. Elvesztése, illetve érvényességének lejárta nem kötelezi az értékesítőt a feltöltött összeg teljes vagy részleges visszafizetésére. Az ajándék kártya készpénzre nem váltható. Azonosításra alkalmatlanul megsérült kártyát nem áll módunkban elfogadni. Alkalmazható vegyes fizetéskor is (pl.: készpénz + ajándék kártya). A kártya újra feltölthető a Peca Pláza áruházban. Online fizetés esetén add meg kártyaszámodat és a felhasználni kívánt összeget. A kártya érvényességének és egyenlegének ellenőrzése a számlázás előtt történik. Részletesebb tájékoztatásrért keresd eladó kollégáinkat!

Fontos: A kártya vásárlásáról és feltöltéséről áfás számla nem állítható ki, annak felhasználásakor viszont igen. Ajándékkártya vásárlása és feltöltése után törzsvásárlói pontot nem írunk jóvá, azok akkor erülnek az egyenlegre, amikor ajánddékártyával fizetünk!

Egy kb. 5,5 x 8,5 cm-es plasztik, elején Peca Pláza logóval és „Ajándék kártya” dekorációval. Hátoldalán találjuk a kártyaszámot, mely alatt ugyanez vonalkódként is látható. Fizetéskor kollégáink e számsor alapján fogják azonosítani a fizetőeszközt.

Ajándék kártya előlap Ajándék kártya hátlap
Ajándék kártyás termékeink
Ajándák kártya

Vásárolj ajándék kártyát vagy válassz csomagajánlatainkból!

Ajándék kártyás termékek itt!