FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK

"Akarod, hogy vásárlásaid értékének legalább 10%-át visszakapd? 10.000 forintonként 1.000, 40.000 forintonként 5.000 forintos kedvezménykupont kapsz! Minden forint számít!"

Milyen kérdések merülhetnek fel benned ezzel kapcsolatban?

Hogyan lesznek levásárolható kuponjaim?
Minden 1000 forintos vásárlás után 100 Peca Pláza pont kerül a kupongyűjtő számládra. Amint összegyűlik 1000 pont, máris legenerálhatod az első 1000 Ft-os kuponodat!

Hol tudom legenerálni a kuponomat?
Törzsvásárlói profilodban látható az összes vásárlás és az azok után járó kedvezménypontok, valamint az elérhető (legenerálható) és a már letöltött kuponok is, illetve azok érvényessége. Ezen a felületen tudod legenerálni a kupont is! Tehát minden egy helyen van!

Mi történik az első kupon legenerálása után?
A pontokat, amibe a kupon került levonjuk az egyenlegedről és kuponná alakítjuk; de minden egyes pontot nyilvántartunk! Pl. ha 1025 pontod volt, akkor 25 pont az egyenlegeden marad.

Hol vásárolhatok a kuponnal?
A Peca Pláza webshopban, illetve személyesen, a vecsési Peca Pláza áruházban.

Meddig vásárolhatok a kuponnal?
A kupon érvényessége a generálástól számított 6 hónap.

A pontoknak is van érvényessége?
Ezeknek a pontoknak van érvényességi idejük, ami az utolsó vásárlás dátumától számított 6 hónap. Minden egyes újabb vásárlásoddal újra indul valamennyi addig fel nem használt pontod lejárata.

Összesen mennyi kedvezményt kaphatok a vásárlásaim után?
A Peca Pláza pontok a korábbi vásárlások után járnak és azok értékének 10%-át kapod meg kedvezményként, sőt akár többet is! Mégpedig azért, mert ha egyenlegeden eléred a 4000 pontot, akkor már egy 5000 forintos kupont tudsz generálni! Tehát: a pontokból kedvezménykupont lehet generálni, akkor, ha legalább 1000 pontod összegyűlik. 1000 pontonként egy-egy 1000 forintos kupont kaphatsz, de ha eléred a 4000 pontot, akkor már egy 5000 forintos kupont adunk!

Ha Vecsésen, a PecaPlázában vásárolok, akkor is jár a pont?
Igen, de ehhez szükséges a törzsvásárlói kártyádat bemutatni vagy a kártya kódját bemondani a pénztárnál. Törzsvásárlói kártyát igényelni szintén ugyanitt lehet.

Mikor kell a kupont legenerálom?
Tetszőlegesen te döntheted el, mikor generálsz kupont, de vedd figyelembe, hogy pontjaid az utolsó vásárlásodtól számított 6 hónapig élnek.

Pontosan hogyan tudom levásárolni a kupont?
Egyszerűen a vásárláskor a kosárnál, a kuponkérő mezőbe írd be a kupon vagy kuponok kódját, és a program levonja azok értékét a vásárlás végösszegéből. Ha a boltban vásárlod le, csak a kupon vagy kuponok kódját kell megadni a pénztárnál. A kuponok felhasználásához a kuponok értékének duplájáért kell vásárolnod mind online, mind a Peca Plázában! Pl.: ha van 1000 Ft kuponod, akkor legalább 2000 Ft-nak kell a kosárban lennie az érvényesítéshez.

Hogy tudok kiigazodni a pontok és kuponok között?
Számon tartjuk a maradék pontokat is, azok nem vesznek el a kuponjaid generálásakor. Profilodban mindent nyomon követhetsz. Látszik a vásárlásaid összege, az utánuk járó pontok száma, a maradék pontok száma és az aktív kuponjaid összege, érvényessége és státusza. Levásárlás után a kuponkód átmegy a nem aktív kuponok közé és a levásárolt státuszt kapja, ide kerül a lejárt kuponod is!

Beleszámít a pontgyűjtésbe az a vásárlás is, amikor kuponkedvezményt érvényesítek?
Igen! A kuponbeváltás után fennmaradó, ténylegesen fizetett végösszegért is jár a pont.

Hogyan lesznek pontosan a forintból pontok és pontokból forintok?
Két példa, ami segít áttekinteni a kedvezményrendszert:

Nézzük meg, mi történik a két esetben?

A.) Van 7350 pontom
B.) Van 9844 pontom

A.) esetben generálhatok 1db 5000 Ft-os kupont (4000 pontnál jár) és még 3db 1000 Ft-os kupont (1000 pontonként jár). Így marad az egyenlegemen még 350 pontom, amit tovább gyűjthetek.

B.) esetben generálhatok 2db 5000 Ft-os kupont és 1db 1000 Ft-osat, majd marad még 844 pontom. Amennyiben még kérdésed maradt, keresd a Peca Pláza csapatát és szívesen segítünk! Jó PECAPONT gyűjtést!

Mire jó a törzsvásárlói kártya?
Törzsvásárlói kártya
Plasztik kártyát azoknak érdemes igényelni, akik rendszeresen látogatják üzletünket. A kártyát ingyenesen kérheted kollégáinktól. A kártyához szükséges az online regisztráció. Amennyiben már regisztráltál korábban, add meg e-mail címedet és a kártyát hozzárendeljük profilodhoz. A kártya gyűjti a pontokat a bolti vásárlásaid után. Két részből áll: egy szabványos plasztikkártyából és egy kulcstartó kis kártyából. Mindkettőn megtalálható a vonalkód és a kártyakód is. Vásárláskor elegendő bemutatni a kártyát, melyet kollégáink lecsipognak vonalkód leolvasóval, vagy bemondani a kódot. Ha otthon maradt, nem probléma! Weboldalunkon a profilodba lépve szintén megtalálod kártyád digitalizált változatát, így elegendő csak a telefonon bemutatni azt.

Üzemeltető: Energofish Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, 1201 Budapest, Helsinki út. 74.
Telefonszám: (+36-1) 283-22-85
Fax szám: (+36-1) 421-01-81
Webáruház címe: www.pecaplaza.hu
Email cím: pecaplaza@energofish.hu
Hatósági nyilvántartó szám: NAIH-57402/2012
Adószám: 10797534-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-364114, Budapest Megyei Bíróság, mint cégbíróság

Peca pláza
Mintabolt, ügyfélszolgálat:
Energofish Peca Pláza – Market Central Ferihegy
Cím: 2220 Vecsés, Fő út 246-247.
Tel.: (+36-29) 553-400
E-mail: marketcentral@pecaplaza.hu
Boltvezető: Széchenyi Gábor
Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig: 10:00-20:00 óráig
Vasárnap: 10:00-18:00

Az Energofish Kft. Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. 1992-ben alakult, függetlenségét a mai napig megőrző, magyar tulajdonú vállalkozás. Tagja az EFTTA (European Fishing Tackle Trade Association) szervezetnek és állandó kiállítója az általuk rendezett EFTTEX-nek.

A vevői igényeknek eleget téve az Energofish Kft. olyan online piactér megteremtését tűzte ki célul, ahol a cég által forgalmazott több mint 10.000 féle termék közül válogathatnak a kedves érdeklődők. A szolgáltatást az Energofish Kft. mintaboltja, a Peca Pláza teljesíti, mind a rendelések kiszolgálását, mind az ügyfélszolgálatot, mind a szervizhátteret biztosítva. Webshopunk biztos nagykereskedelmi háttérrel rendelkezik, az oldalon valóban rendelkezésre álló termékek jelennek meg. Kollégáink a bolt nyitvatartási idejében várják és azonnal megválaszolják kérdéseiteket (telefonon vagy emailben, illetve személyesen)!

A webáruházban történő vásárláskor rendszerünk a rendelés kiszolgálása érdekében minden esetben elmenti a vásárlók törvényi előírás alapján kötelezően rögzítendő adatait (lentebb részletezve). Webáruházunkban regisztrációt követően és regisztráció nélkül is lehetséges vásárolni. Amennyiben vásárlónk regisztrál, úgy regisztrációjával elfogadja a Felhasználó Feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot. A regisztráció önkéntes, nem feltétele a vásárlásnak, azonban kedvezményeinket, melyek a vásárláshoz kötöttek csak regisztrációval rendelkező vásárlóink vehetik igénybe. Regisztrálni a regisztráció menüpontban lehet, de nem regisztrált vásárlási opció választása esetén rendszerünk felajánlja, hogy előkészítse profilunkat a megadott adatok alapján.

A vásárló dönt, hogy a vásárlás lezárásakor aktiválja-e adatait és rendszerünk elkészíti profilját. A profil elkészüléséhez aktiváló linket küldünk, melyben a linkre kattintva aktiválódik az új profil. Amennyiben nem kaptad meg az aktiválólinket, nézd meg a kéretlen levelek mappádban is (spam). Ha nem érkezett meg így sem, fordulj kollégáinkhoz bizalommal! A regisztrációt bármelyik további vásárlás lezárásakor meg lehet tenni később is. Azon regisztráció esetén, melynél ugyanarról az e-mail címről történtek a korábbi vásárlások is, rendszerünk összeszámolja és a szabályzat szerint érvényes pontokat megkapjuk.

Amennyiben nem vagy bejelentkezve és regisztráció nélkül vásárolsz, a rendelés lezárása elött bekérjük a következő adatokat: név; e-mail cím; számlázási cím (irányítószám, település, megye, közterület neve, házszám); szállítási cím adatok (ha nem azonos a számlázásival, mezők megegyeznek a számlázásinál kértekkel), áfás számla igénylésre vonatkozó adatok (cégnév, adóalany (kisadózó, pénzforgalmi áfa), adószám); telefonszám. ÁFÁ-s számla igénylés esetén az adatokat a kosár következő lépésében fogja rendszerünk elkérni.

Fizetési módok: utánvét, online bankkártyás fizetés vagy a helyszínen fizetve.

Szállítási módok: személyes átvétel (Peca Plázában), házhozszállítás futárszolgálattal 3 és 5 munkanapon belül (árakat a szállítási díjak táblázat tartalmazza).

A regisztráció során a regisztrációs felületen megadott adatokat adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük. Az adatkezelés alapja a regisztrált felhasználók által önkéntesen rendelkezésünkre bocsátott adatok köre, amiket kizárólag a rendelések teljesítéséhez, illetve saját marketingcéljainkra, hírlevél küldésére használunk fel, míg nem regisztrált felhasználók esetén a törvényben meghatározott és kötelezően rögzített adatokat kezeljük csak. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. csomagküldő szolgálat, aki az Energofish Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni (adatfeldolgozók, lentebb részletezve). Az adatkezelés az adatkezelési szabályzatunkban foglaltaknak megfelelően, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott, NAIH 57402/2012 számú nyilvántartási szám alapján, a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016. április 27-ei 2016/679 Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) rendelet (alábbiakban: GDPR) 13. és 14. cikkeivel összhangban történik.

A regisztráció nélküli vásárlás során olyan adatokat kérünk, ami a leadott rendelés teljesítéséhez feltétlenül szükségesek, (név, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám). Ezeket az adatokat kérjük, helyesen kitölteni, a helytelen adatok lehetetlenné teszik a rendelés teljesítését!

Jelszó: a regisztrációkor szükséges jelszót megadni, illetve megismételni azt. Lehetőleg biztonságos jelszót adjunk meg, kerüljük az ékezetes betűket és speciális karaktereket. Alkalmazzunk kis- és nagybetűket, illetve számokat vegyesen. A regisztrációhoz szükséges elfogadni az felhasználói feltételeket és a biztonsági kódot („captcha”).

Jelszó visszaállítás: ha elfelejtettük jelszavunkat, akkor kérhetünk visszaállítást. Ehhez meg kell adnunk e-mail címünket, mellyel korábban regisztráltunk. A rendszer erre a címre küld egy levelet, melyben egy egyedi link található. Arra kattintva a Pecapláza oldalára érkezünk, ahol meg kell adni 2x egymás után az új jelszót, majd elmenteni. Ez után a bejelentkezés oldalra érkezünk, ahol már az új jelszóval be is tudunk lépni.

  Nem sikerül bejelentkezni? Lehetséges okok:
 • • a profilunk inaktív, mivel egy korábbi regisztrációkor nem kattintottunk az aktiváló linkre – érdeklődjünk kollégánknál
 • • nem kaptam aktiváló linket – érdemes a levelezőnkben a kéretlen levelek (spam) mappát is ellenőrizni
 • • még nem regisztráltunk – regisztráljunk, érdemes azzal az e-mail címmel regisztrálni, amivel korábban is vásároltunk, így a még érvényes pontokat is megkaphatjuk
 • • nem ezzel a felhasználónévvel (e-mail cím) regisztráltunk korábban – próbáljuk meg másik e-mail címünkkel a bejelentkezést
 • • a beírt e-mail címet nem jól adtuk meg – elképzelhető egy betű elgépelése, mely alapján a böngésző rossz belépést jegyzett meg, írjuk be újra helyesen
 • • a beírt jelszót nem jól adtuk meg – kérjünk jelszó visszaállítást, amennyiben nem érkezik levél (spam mappába sem), akkor lehetséges, hogy nem ezzel az e-mail címmel regisztráltunk korábban

Amennyiben egyik megoldás sem segít, keresd kollégáinkat bizalommal!

 1. A pecaplaza.hu webáruház üzemeltetője az Energofish Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, mintaboltja a Peca Pláza – Market Central Ferihegy, továbbiakban eladó. Felhasználó, illetve vevő az a cselekvőképes magánszemély, aki a pecaplaza.hu oldalon regisztrál vagy rendelést ad le. Csak és kizárólag a helyes adatokat megadó felhasználók, vevők rendeléseit van módunkban kiszolgálni.

 2. A Felhasználó a regisztrációval, illetve a rendelés leadásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Felhasználói Feltételeket, és elfogadja az oldalon érvényes Adatvédelmi Szabályzatot. A Vevő a pecaplaza.hu-ra való regisztrációkor és a rendelés leadásakor köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Az Eladó, amennyiben tudomására jut, hogy a Vevő által megadott adatok nem valósak, olyan adatokat tartalmaznak, vagy nem tartalmaznak, melyek a rendelés megállapodás szerinti teljesítését nem teszik lehetővé, jogosult a Vevőnek a webshophoz való hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni. Amennyiben a Vevővel való kapcsolatteremtés sikertelensége a Vevőnek róható fel, - sikertelen telefonhívás, e-mail -, a rendelés teljesítésének elmaradása nem az Eladó felelőssége.

 3. A Peca Plázán keresztül leadott rendeléssel a Vevő és az Eladó között online szerződés jön létre, az Ekrtv.1 5. § (4) bekezdésének megfelelően.

 4. Az Eladó fenntartja jogát ahhoz, hogy a jelen szabályzatot egyoldalúan módosítsa. A módosításról köteles a Vevőt tájékoztatni. A tájékoztatás meg kell, hogy jelenjen a pecaplaza.hu oldalon, a Vevőhöz pedig a megadott e-mail címre küldött értesítésként kell eljuttatni a módosítást. A módosítást követő webshop-használat a Felhasználási Feltételek módosításának elfogadását jelenti.

 5. Az oldalon történő vásárláskor és regisztrációkor is mindenképp szükséges egy e-mail cím megadása. Ezzel azonosítja rendszerünk a vásárlót, illetve kommunikálunk a vásárlással kapcsolatban. A Vevő bármikor dönthet róla, hogy a vásárláshoz tárolt adatai alapján a Vevő beleegyezésével rendszerünk vevői profilt hozzon számára létre. Ehhez az Üzemeltető regisztrációs linket küld, mellyel aktiválható a profil.
  Amennyiben a Vevő regisztrál az oldalra, a Vevő által megadott e-mail cím, mint egyedi azonosító szükséges, erre az Üzemeltető egy regisztrációs linket küld, amelyről megtörténik a regisztráció lezárása. A pecaplaza.hu használata során az e-mail cím azonosítja a felhasználót.

 6. A pecaplaza.hu oldalon a termékek fő és alkategóriákba sorolásával könnyítjük meg az eligazodást több ezer termékünk között. A termék képére, nevére kattintva bejut a termék adatlapjára, ahol részletes termékinformációk, termékleírások, további képek találhatóak a termékről. A termékek ára a termék cikkszámához rendelt ÁFÁ-s, azaz bruttó ár. A termék vásárlásakor ez jelenik meg a kosárban. A termék ára nem tartalmaz szállítási és csomagolási díjat. Ezek a költségek a megrendelés véglegesítésekor kerülnek megállapításra. Akciós termékek esetén az akciós ár egyértelműen kerül megjelenítésre. A kosárba akciós árral kerül a termék, ha van akciós ára. A vevő által megrendelt termék árát egyoldalúan nem változtathatja meg az Üzemeltető, csak a Vevővel egyeztetve van lehetőség ármódosításra. A webáruházban kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében igyekszünk a legnagyobb gondossággal eljárni.

 7. Amennyiben a keresett terméket nem találod, vedd igénybe termékkeresőnket! A beírt keresőszó alapján találati listát kapsz azon termékekről, melyek nevében, vagy termékleírásában az szerepel. A találati lista elején a legnagyobb egyezést elérő eredmények szerepelnek.

 8. A kiválasztott termékeket tedd a kosarába, melynek tartalma megváltoztatható: a törlés gomb segítségével törölheted a terméket, a darabszám átírásával módosíthatod a megrendelt mennyiséget. Minimális rendelési kosár érték nincs. Egy termékből viszont előfordulhat, hogy van minimum kosárba rakható mennyiség, a kiszereléséből fakadóan. Ilyen esetben az oldalon a teljes ár is feltűntetésre kerül, illetve a kosárba rakható mennyiség is be van írva előre a mennyiség mezőbe. Itt csak a minimum mennyiség többszörösével növelhető a kért mennyiség (kosárnál is).

 9. Termékek feltöltése kosárba: ezzel a funkcióval egy szövegdobozba illetve a cikkszámokat és mennyiségeket tudsz gyorsan kosárhoz adni termékeket. Ez akkor hasznos, ha van előre összeírt cikkszám listánk. A megfelelő formátumot a szövegdoboz feletti súgó szövegben találod. A rendszerünk figyelembe veszi a kiszolgálható mennyiségeket és erről üzenetet is ad, ha nincs elegendő a kiszolgáláshoz. A funkció csak regisztrált horgászoknak érhető el.
  Termékfeltöltés kosárba

 10. A kívánt termékek kosárba helyezése után kiválaszthatod a szállítás és fizetés módját. Jelenleg online bankkártyás fizetési móddal (erről részletesebben az Fizetés bankkártyával online részen olvashatsz), ajándékkártyával (részletesen a Fizetés ajándékkártyával részen olvashatsz) vagy utánvéttel, a csomag átvételekor lehet fizetni a futárnak, illetve az átvétel helyszínén a Peca Plázában az eladónak készpénzzel és bankkártyával, valamint ajándékkártyával.

 11. Az pecaplaza.hu oldalon történő megrendelés lezárásával, a Vevő kötelező érvényű ajánlatot tesz a termék(ek) megvételére az Eladó felé. A megrendelés fogadásáról a Vevő automatikus e-mailt kap, amiben a megtekintheti a rendelt tételeinek listáját. A rendelés összeállításáról és annak számlázásáról (futárszolgálatnak történő átadásáról), illetve várható átvételi időpontjáról az Eladó e-mail formájában értesíti a Vevőt. A bolti átvétel szállítási mód választása esetén mindenképp várd meg kollégánk értesítését az átvétel lehetséges időpontjáról. Amennyiben a rendelés tételei nem teljesíthetők maradéktalanul, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot. Ilyen esetben a rendelés lemondható. Ha az Üzemeltető technikai hibája miatt az Eladó rendszere nem tud kapcsolatot létesíteni, telefonon értesítjük a Vevőt. (Az oldalon keresztül történő vásárlás a Ptk. 211. §-a alapján, a kereskedőnek tett kötelező érvényű ajánlatnak minősül, a Vevő a vételi ajánlatához kötve van. A Vevő az Eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket a feltüntetett vételáron megvenni és átvenni. Amennyiben a Vevő a terméket nem veszi át, az Eladó jogosult a Vevő felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni.)

 12. A rendelés teljesítéséről újabb e-mailt küldünk, amiben szerepelnek a végleges számlaadatok és egyben tájékoztatjuk arról, hogy csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak és az azt követő munkanapon megkísérli a csomag kézbesítését. A futárszolgálatok általában 8-17 óra közötti időszakban végzi a kiszállítást, ezért olyan címet adj meg, amelyen a csomagot át tudod venni. Amennyiben a Peca Plázába kérted a rendelést, arról küldünk értesítést, hogy a boltban a következő napon átvehető az összekészített rendelés.

 13. Rendelés lemondása: Tévesen leadott, még nem kiküldött rendelés visszamondása következmények nélkül megtehető: telefonon a 06-29-553-400-as telefonszámon. Hétfő-Szombat: 10:00-20:00 / Vasárnap: 10:00-18:00 között. (Esetleges rendhagyó nyitvatartásunkat weboldalunkon a Kapcsolat menüpontban olvashatod.)

 14. Az Eladó fenntartja jogát ahhoz, hogy a jelen szabályzatot egyoldalúan módosítsa. A módosításról köteles a Vevőt tájékoztatni. A tájékoztatás meg kell, hogy jelenjen a pecaplaza.hu oldalon, a Vevőhöz pedig a megadott e-mail címre küldött értesítésként kell eljuttatni a módosítást. A módosítást követő webshop-használat a Felhasználási Feltételek módosításának elfogadását jelenti.

Az oldalon lehetőség van fizetni bankkártyával is. Kártyás szolgáltatónk a Paylike.

  Fontos tudnivalók:
 • • A kosár lezárása előtt válasszuk ki a "Bankkártya, online" fizetési módot.
  Fizetési mód
 • • A kosár lezárása után egy felugró ablakban meg kell adnunk bankkártya adatainkat (bankkártya szám, lejárati idő, biztonsági kód). A biztonsági kód a kártya hátulján lévő háromjegyű szám. Ügyeljünk arra, hogy bankkártya adatinkat úgy írjuk be, hogy azokat más ne láthassa, különösen nyilvános helyeken.
  Fizetés popup
 • • A felugró ablakon a "Fizetés" gombra kattintva lehet kezdeményezni a fizetést.
 • • Sikeres tranzakció esetén az ablak bezárul.
 • • Ha véletlenül bezártuk az ablakot, akkor még egy "Fizetés" gombot találunk biztonsági okból, ami ismét előhozza a felugró ablakot.
 • • Ha ellapoztunk az oldalról vagy sikertelen volt a tranzakció (pl. elutasításra került a kártya), akkor nem ismételhető meg az online fizetés, ilyen esetben a rendelést utánvétesnek vesszük és úgy is kerül számlázásra (ilyen esetben telefonáljunk kollégánknak).
 • • Amennyiben valamely rendelt tételt mégsem tudunk szállítani, a különbözetet visszautaljuk a vásárló által megadott bakkártyára (a visszatérítés nem azonnal történik, banki átfutási és rendelésfeldolgozási idővel szükséges számolni).
 • • Egyes bankok megkövetelik az online fizetés jóváhagyását. Ilyen esetben a Fizetésre kattintva egy üzenetet kapunk, ahol bankunk vár, hogy jóváhagyjuk a tranzakciót (pl. banki alkalmazásban, online bankfiókunkban). Ilyenkor ne zárjuk be ezt az ablakot! A jóváhagyást végezzük el, majd ide visszatérve látni fogjuk, hogy elfogadta a rendszer a fizetést.

Rendelésedet fizetheted Peca Pláza Ajándékkártyával is.

  Fontos tudnivalók:
 • • A vásárlás végén válaszd az "Ajándékkártya" fizetési módot.
 • • Az alatta lévő mezőben add meg kártyád hátoldalán lévő (vonalkód alatt) kódját.
 • • A mellette lévő mezőben megadhatod, mekkora összeget kívánsz ajándékkártyával fizetni, amennyiben üresen hagyod, a rendelés teljes végösszege lesz kártyádról levonva.
 • • Ha nem a teljes összeget kívánod elkölteni ajándékkártyával, úgy a fennmaradó összeget utánvéttel számoljuk és a futárnak szükséges kifizetni (házhozszállítás esetén).
 • • Az ajándékkártya érvényességét és egyenlegét kollégáink a rendelés számlázásakor ellenőrzik, probléma esetén értesítik a vásárlót.
 • • Ajándékkártya feltöltésekor (vásárlás) törzsvásárlói pontokat nem írunk jóvá, azok a kártya használata után kerülnek rá pont egyenlegünkre.
 • • Ajándékkártya feltöltésekor (vásárlásáról) áfá-s számlát nem állítunk ki, azt a kártya felhasználásakor lehet igényelni.
 • • Ajándékkártyával kapcsolatosan bővebb információkat itt találsz!

Elérhető Android™ és IOS™ rendszerekkel üzemelő mobil készülékeken.

Verzió: lásd a letöltési oldalakon

Letöltés:

Google PlayApp Store

  Az applikációban (a folyamatos frissítések mellett kiadott) elérhető funkciók:
 • • vásárlói regisztráció
 • • törzsvásárlói pontok és kuponok nyilvántartása, kezelése
 • • törzsvásárlói kártya adatok megtekintése
 • • korábbi rendelések megtekintése
 • • vásárlói adatok megtekintése és módosítása
 • • bejelentkezés a vásárlói profilba
 • • közösségi bejelentkezés és regisztráció (Facebook, Google)
 • • elfelejtett jelszó igénylése
 • • vásárlói információs oldalak megtekintése (nyitva tartás, bolt adatok, ASZF, hírek, stb.)
 • • értesítések megtekintése

A további új applikáció funkciókat és változásokat a megjelenő verzió leírásában közöljük.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozásának értelmében a fogyasztó a megrendelt terméket, annak kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül elállhat a vásárlástól, azaz visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlásának menete
Elállási szándékát igazolhatóan 14 munkanapon belül kell megtennie, ezt megtörténhet e-mailben, telefonon, postai úton, vagy a Peca Pláza boltban személyesen. Ezekben az esetekben az e-mail dátuma, a telefonon történő jelzés esetén a telefonálás időpontja, illetve postai értesítésnél az ajánlott szelvény dátuma kerülnek rögzítésre. A csomagküldő szolgálattal rendelt áru esetén küldje vissza az Energofish Kft. címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, az utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.
A csomag beérkezésekor rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Csak olyan terméket tudunk visszavenni, ami nem került használatra! Nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a Vevőt terheli!
A termék visszaérkezését követő 30 napon belül az Energofish Kft. a Vásárló által megadott bankszámlára visszatéríti a termék vételárát!

Az Energofish Kft. által forgalmazott termékekre a Ptk-ban meghatározott mértékű szavatosságot, illetve egyes termékekre jótállást vállalunk. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért teljeskörűen a vevőt terheli mindennemű felelősség!

A szavatossági igény érvényesítése
A Vevő minőségi kifogás esetén a termék javítását, cseréjét, árleszállítását kérheti, illetve elállhat a szerződéstől. A szavatossági jogok érvényesítésénél 6 hónapot meghaladó hibabejelentésnél a Vevőnek kell bizonyítania, hogy vétlen a meghibásodásban, vagy a hiba már a termék megvásárlásakor is fennállt. A szavatossági igényt akciós termékek esetén is érvényesíteni lehet, amennyiben a Forgalmazó nem jelöli meg az akció okát, vagy a kifogás más hibára vonatkozik. A szavatossági igény érvényesítésére 2 év áll a Vevő rendelkezésére. Nem számít bele a határidőbe a kijavítási időnek az a része, amikor a jogosult a dolgot nem tudja rendeltetésszerűen használni. A határidő a javított, vagy kicserélt részre újra kezdődik.
A minőségi kifogás rendezésének módja a következő. Amennyiben a terméket futárszolgálattal kaptad kézhez, minőségi kifogásával a Peca Pláza ügyfélszolgálatához kell fordulnod. Ha a Peca_Plázában vetted át a csomagot, a vásárlás helyszínén kell ezt megtenned. A minőségi kifogás megtételekor jegyzőkönyvet kell felvenni, amiben a Vevőnek részleteznie kell a hibát, az érvényesíteni kívánt igényt és a kifogás rendezésének módját. Amennyiben a Forgalmazó eltér a kifogás rendezésének módjától, azt e-mailben jelzi a Vevő felé. A Forgalmazónak jogában áll más rendezési módot választania, ha a Vevő által kívánt rendezési mód aránytalanul nagy többletköltséggel járna a Forgalmazó részére. Ha a webshopban sem javítási, sem csereigény nem érvényesíthető, a Vevő árleszállítást, vagy cserét igényelhet. Jelentéktelen hiba miatt a szerződéstől való elállásra nincs lehetőség.
„(a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a webáruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget; b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint -, megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.” PTK 306.

A jótállási igény érvényesítése
Az Energofish Kft. adott termékeire a jogszabályban előírt jótállási határidőt alkalmazza. A termékekhez kapott garanciajegyet és a vásárlás blokkját (áfás számla esetén a számlát) őrizd meg és igény esetén mutasd be.

A jótállási jogok érvényesítésének menete
Amennyiben a terméket futárszolgálattal kaptad kézhez, minőségi kifogásoddal a Peca Pláza ügyfélszolgálatához kell fordulnod. Ha a Peca_Plázában vetted át a csomagot, a vásárlás helyszínén kell ezt megtenned.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igényt akciós termékek esetén is érvényesíteni lehet, amennyiben a kereskedő nem jelöli meg az akció okát, vagy a kifogás más hibára vonatkozik.
A jótállási határidő az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) kormányrendelet szerint a fogyasztási cikknek a fogyasztó részére történő átadásnak a napjával kezdődik. Jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. (151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet. A jótállás időtartama alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. Egy év letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.
Jótállási igény esetén a Vevő kérheti a termék javítást, cseréjét, árleszállítást, vagy elállhat a szerződéstől. Ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az más jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséggel járna a Forgalmazó részére, figyelembe véve a termék hibátlan állapotban képviselt értékét, illetve a Vevőnek okozott kényelmetlenséget, a Forgalmazó választhat más teljesítési módot. Ha a Vevő sem javítási, sem csereigényét nem tudja érvényesíteni, árleszállítást kérhet, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt a szerződéstől való elállásra nincs lehetőség.
Garanciális időn belül meghibásodott terméket lehetőleg saját csomagolásában, a vásárlást igazoló számlával vagy blokkal, garanciajeggyel veszünk át javításra. A garanciaérvényesítés megkezdése, azaz az áru leadása történhet Peca Plázában, vagy ha futárszolgálattal kérted a terméket, a Peca Plázához visszajuttatva. A Peca Plázában történő leadás ingyenes.
A terméket jegyzőkönyvvel együtt vesszük át, az átvételt iktatjuk. Ha a termék javítható, akkor a legrövidebb időn belül javítjuk és visszaküldjük. Ha nem javítható és lehetőség van cserére, akkor a terméket cseréljük. Ha nem tudjuk cserélni a terméket, lehetőséget adunk hasonló termékre való cserére, vagy visszatérítjük a termék árát. Botalkatrész javításnál, ha valamelyik tag pótlásáról van szó, a Szakszerviznek a javításhoz az egész botot vissza kell juttatni, így kerülhető el az esetleges illesztési probléma. Amennyiben látható, hogy az orsóházat megbontották, az a garancia azonnali elvesztését vonja maga után. A garanciális elbírálást minden esetben Szakszervízünk végzi.

Hatályos: 2023. május 18-tól visszavonásig. Verziószám: v7.

Adatkezelési Tájékoztató az Energofish Kft. weboldalainak használatával összefüggésben

Energofish Kft. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Energofish Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Energofish Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát és kapcsolódó információkat:

Adatkezelő adatai, elérhetősége:

Adatkezelő: Energofish Kft.
Adatkezelő képviselője: Pál István ügyvezető igazgató
Székhely: 1201 Budapest, Helsinki út 74.
Telefon: +36-1-283-2285
E-mail: info@energofish.hu
Honlap: www.energofish.hu

Energofish Kft. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR)

 • 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.)
 • 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.)
 • 1997. évi CLV. törvény – a fogyasztóvédelemről (Fgytv.)
 • 1998. évi XIX. törvény – a büntetőeljárásról (Be.)
 • 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.)
 • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.)
 • 2003. évi C. törvény – az elektronikus hírközlésről (Eht.)
 • 2005. évi CXXXIII. törvény – a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magán-nyomozói tevékenység szabályairól (SzVMt.)
 • 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység egyes korlátairól (Grt.)

Energofish Kft. tevékenységének adatkezelései legtöbbször önkéntes hozzájáruláson alapulnak. Bizonyos esetekben azonban a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről az egyes adatkezelések leírásánál tájékoztatjuk az érintetteket.

Az Energofish Kft. adatkezelésében érintett weboldalak:

www.energofish.hu | www.energofish.ro | www.energofish.com | www.energofish.sk | www.energofish.cz | www.energofish.rs | www.energofish.es | www.energofish.at | www.energo.fish | www.pecaplaza.hu | www.baleno.hu | www.carpexpert.hu | www.halasfoto.hu | www.halasparna.hu | www.sonik.hu | www.outdoorteleshop.com | www.horgaszajandek.hu | www.tomonitoring.hu | www.lbfishing.hu

A következőkben felsoroljuk Energofish Kft. által végzett személyes adatkezeléseket, annak célját, az adatkezelés jogalapját, a kezelt személyes adatok körét, az adatkezelés időtartamát, az esetleges adattovábbítást és annak célját, az adatfeldolgozók megnevezését.

Adatfeldolgozók neve és címe (összefoglaló táblázat):

Név Székhely
Comnica Kft. 1119 Budapest, Mohai út 38.
CREON HEROES Zrt. (Webgalamb™) 5561 Békésszentandrás, Dr. Dunay Alajos u. 1.
Dancs Zoltán Árpád 1239 Budapest, Szent István u. 31. 1/A.
DEACON COLEMAN Kft (Speedbird) 1222 Budapest, Bérkocsi u. 45.
Dyntell Magyarország Kft. 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. D/1. INFOPARK
Economic Mentor Kft. 1095 Budapest, Boráros tér 7., 2-es lh. 7/11.
Fülöp Rita 1012 Budapest, Pálya u. 7. 2/5.
EFTTEX Magyarország Kft. 1117 Budapest, István út. 16. 1/6.
Energofish Impex SRL 40064 Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii 16. (Románia)
ENERGOTEAM D.O.O. Ul.Majakovskog 38, Nis, 18000 (Szerbia)
GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL 540203 TARGU MURES, Str. ROMULUS GUGA 1 (Románia)
GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Hetzner Online GmbH Industriestr. 25 91710 Gunzenhausen (Németország)
Hive Creative Kft. 1041 Budapest, István út 16., 1 em. 6.
Kocsis József 1203 Budapest, Helsinki út 2. 4/74.
Master-Hardware Kft. 1213 Budapest, Horgász u. 6.
Matviychuk Volodymyr Zanykoveckoji 77/23, Uzhgorod, 88000 (Ukrajna)
Ovenfor Kft. 1039 Budapest Királyok útja 247.
p2m Consulting Kft. 1062 Budapest, Andrássy út 107. 2/9.
S.C. NetSoft S.R.L. S.C. NetSoft S.R.L. 540014 Tg.Mures, str. Tudor Vladimirescu nr. 63 ap. 1.(Románia)
SPRINTER Futárszolgálat Kft. 1097 Budapest, Táblás u. 39.
Szuper Péter Europa Strasse 50/1, Judenburg (Ausztria)
Tematik Kábel Kft. 1012 Budapest, Márvány u. 17.
TTC-Soft Kft. 1121 Budapest, Kakukk u. 7.
Verbényi Gergő Mátyás Urb Geranios Barrio Cotera 239-E, chalet 4, Villanueva de la Peña 39509 (Spanyolország)
DEKOR STUDIO SK, spol. s r.o. Kostolné Kračany 26, 930 03 Kostolné Kračany (Szlovákia)


Lakossági vásárlók személyes adatainak kezelése

Az adatkezelés célja:
A www.pecaplaza.hu weboldalon történő vásárlás, számla kiállítása, a regisztrált ügyfelek nyilvántartása, egymástól való megkülönböztetése, a vásárlás és fizetés dokumentálása, számviteli kötelezettség teljesítése, megrendelt termékek szállítása, vásárlói kapcsolattartás.

Az adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelés a szerződés teljesítéséhez szükséges [GDPR 6. cikk (1) bek. b) pontja], a Számv. tv.169. § (2) bekezdése, a vásárló önkéntes hozzájárulása.

A kezelt személyes adatok köre:
Név, telefonszám, cím, számlázáshoz szükséges adatok, dátum, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége,
vételára, fizetési mód, a vásárló által a rendeléshez fűzött meg.

Az adatkezelés időtartama:
A Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően nyolc év, illetve az önkéntes hozzájárulás visszavonásáig, szerződés
megszűnéséig.

Adattovábbítás: A vásárló rendeléseit, személyes adatait, törzsvásárlói kártyaszámát, törzsvásárlói pont és kupon egyenlegét megtekintheti a Pecapláza Applikációban.

Adatfeldolgozók:

 • Creon Heroes Zrt. Adatfeldolgozói feladat: hírlevél adatbázisok kezelése, hírlevélküldő szoftver üzemeltetése.
 • Comnica Kft. Adatfeldolgozói feladat: felhőalapú telefonos regiszter szolgáltatás biztosítása.
 • Dancs Zoltán Árpád Adatfeldolgozói feladat: vásárláshoz és vásárlókhoz kapcsolódó adatok elemzése.
 • DEACON COLEMAN Kft. (Speedbird) Adatfeldolgozói feladat: applikáció fejlesztés, adattovábbítás applikáció felé.
 • Dyntell Magyarország Kft. Adatfeldolgozói feladat: üzleti intelligencia (BI) adatelemző szoftver üzemeltetése.
 • Economic Mentor Kft. Adatfeldolgozói feladat: pénzügyi és számviteli adatok kezelése.
 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése.
 • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Adatfeldolgozói feladat: szállítmányozáshoz szükséges adatok feldolgozása.
 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és kezelése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • Hive Creative Kft. Adatfeldolgozói feladat: vásárlói szokások elemzése, statisztikák és kimutatások készítése, célzottabb ügyfélkiszolgálás biztosítása.
 • Kocsis József Adatfeldolgozói feladat: rendszergazdai feladatok ellátása, rendszer adminisztráció.
 • Master-Hardware Kft. Adatfeldolgozói feladat: szerver üzemeltetés, biztonsági mentések készítése.
 • p2m Consulting Kft. Adatfeldolgozói feladat: informatikai tanácsadás, információbiztonsági támogatás, folyamatszabályozás.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.
 • SPINTER Futárszolgálat Kft. Adatfeldolgozói feladat: szállítmányozáshoz szükséges adatok feldolgozása.
 • Tematik Kábel Kft. Adatfeldolgozói feladat: ügyfél-kommunikáció.
 • TTC-Soft Kft. Adatfeldolgozói feladat: vállalatirányítási és ügyfélnyilvántartó rendszer fejlesztése, szerver szolgáltatások, kapcsolódó infrastruktúra fejlesztések.
 • DEKOR STUDIO SK, spol. s r.o. Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelésekhez kapcsolódó adatok kezelése

Nagykereskedő partnerekhez kapcsolódó személyes adatok kezelése

Az adatkezelés célja:
Az Energofish weboldalon történő vásárlás, számla kiállítása, a regisztrált ügyfelek nyilvántartása, egymástól való megkülönböztetése, a vásárlás és fizetés dokumentálása, számviteli kötelezettség teljesítése, megrendelt termékek szállítása, vásárlói kapcsolattartás, a nagykereskedő partner kapcsolattartói adatainak megjelenítése Energofish weboldalain.

Az adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelés a szerződés teljesítéséhez szükséges [GDPR 6. cikk (1) bek. b) pontja], a Számv. tv.169. § (2) bekezdése, a nagykereskedő partner önkéntes hozzájárulása.

A kezelt személyes adatok köre:
Név, telefonszám, cím, számlázáshoz szükséges adatok, dátum, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége,
vételára, fizetési mód, a nagykereskedők kapcsolattartóinak adatai (név, e-mail cím, cím, telefonszám).

Az adatkezelés időtartama:
A Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően nyolc év, illetve az önkéntes hozzájárulás visszavonásáig, szerződés
megszűnéséig.

Adattovábbítás:
Nincs.

Adatfeldolgozók:

 • Creon Heroes Zrt. Adatfeldolgozói feladat: Hírlevél adatbázisok kezelése, hírlevélküldő szoftver üzemeltetése.
 • Comnica Kft. Adatfeldolgozói feladat: felhőalapú telefonos regiszter szolgáltatás biztosítása.
 • DEACON COLEMAN Kft. (Speedbird) Adatfeldolgozói feladat: Applikáció fejlesztés, adattovábbítás applikáció felé.
 • Dancs Zoltán Árpád Adatfeldolgozói feladat: vásárláshoz és vásárlókhoz kapcsolódó adatok elemzése.
 • Dyntell Magyarország Kft. Adatfeldolgozói feladat: Üzleti intelligencia (BI) adatelemző szoftver üzemeltetése.
 • Economic Mentor Kft. Adatfeldolgozói feladat: Pénzügyi és számviteli adatok kezelése.
 • ENERGOTEAM D.O.O. Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelések kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • Energofish Impex SRL Adatfeldolgozói feladat: Vevői rendelések kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: Weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése.
 • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Adatfeldolgozói feladat: Szállítmányozáshoz szükséges adatok feldolgozása
 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: Webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és kezelése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • Hive Creative Kft. Adatfeldolgozói feladat: Vásárlói szokások elemzése, statisztikák és kimutatások készítése, célzottabb ügyfélkiszolgálás biztosítása.
 • Kocsis József Adatfeldolgozói feladat: rendszergazdai feladatok ellátása, rendszer adminisztráció.
 • Master-Hardware Kft. Adatfeldolgozói feladat: szerver üzemeltetés, biztonsági mentések készítése.
 • Matviychuk Volodymyr Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelések kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • p2m Consulting Kft. Adatfeldolgozói feladat: informatikai tanácsadás, információbiztonsági támogatás, folyamatszabályozás.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: Webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.
 • SPINTER Futárszolgálat Kft. Adatfeldolgozói feladat: Szállítmányozáshoz szükséges adatok feldolgozása.
 • Szuper Péter Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelések kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • TTC-Soft Kft. Adatfeldolgozói feladat: vállalatirányítási és ügyfélnyilvántartó rendszer fejlesztése, szerver szolgáltatások, kapcsolódó infrastruktúra fejlesztések.
 • Verbényi Gergő Mátyás Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelések kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • DEKOR STUDIO SK, spol. s r.o. Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelésekhez kapcsolódó adatok kezelése.

Fogyasztói igények

Az adatkezelés célja:
Az Energofish Kft. weboldalain a fogyasztók (látogatók) vásárlási igényét továbbítjuk szerződött partnerboltos nagykereskedői ügyfeleink részére, ezen a ponton értékesítés nem történik. A fogyasztó személyes adatait és az általa kosárba helyezett (kosár, mint digitális igénylőlap) termékeket továbbítjuk a fogyasztó által megjelölt kereskedő partnerünknek. A folyamat nem minősül megrendelésnek, a fogyasztót vásárlási kötelezettség nem terheli. A továbbikapcsolatfelvételt partnereink végzik a fogyasztóval. Részletes információkat, részvételi szabályzatot és a funkcióban részt vevő adatfeldolgozó partnerboltokat az alábbi linken lehet elérni: https://energofish.hu/retailform.php

Az adatkezelés jogalapja:
Az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt személyes adatok köre:
Név, telefonszám, E-mail cím, választott partnerbolt, igényelt termékek megnevezése, mennyisége, ajánlott fogyasztói bruttó ára.

Az adatkezelés időtartama:
Az érintett hozzájáruló nyilatkozatának visszavonásáig.

Adattovábbítás:
A lakossági érdeklődők neve, e-mail címe, telefonszáma, igényelt termékek adatai a nagykereskedői partnerek felé
ügyfél-kommunikációs céllal.

Az adattovábbítás jogalapja:
Az érintett önkéntes hozzájárulása.

Adatfeldolgozók:

 • A weboldalon feltüntetett partnerboltok (https://energofish.hu/retailpartners.php). Adatfeldolgozói feladat: az igények feldolgozása. Amennyiben az igények teljesítésre kerülnek, akkor a kiválasztott partner önálló adatkezelővé válik az átadott személyes adatok tekintetében.
 • Dancs Zoltán Árpád Adatfeldolgozói feladat: vásárláshoz és vásárlókhoz kapcsolódó adatok elemzése.
 • Dyntell Magyarország Kft. Adatfeldolgozói feladat: üzleti intelligencia (BI) adatelemző szoftver üzemeltetése.
 • Economic Mentor Kft. Adatfeldolgozói feladat: pénzügyi és számviteli adatok kezelése.
 • Energofish Impex SRL Adatfeldolgozói feladat: fogyasztói igények kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • ENERGOTEAM D.O.O. Adatfeldolgozói feladat: fogyasztói igények kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése.
 • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Adatfeldolgozói feladat: szállítmányozáshoz szükséges adatok feldolgozása.
 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és üzemeltetése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • Hive Creative Kft. Adatfeldolgozói feladat: vásárlói szokások elemzése, statisztikák és kimutatások készítése, célzottabb ügyfélkiszolgálás biztosítása.
 • Kocsis József Adatfeldolgozói feladat: rendszergazdai feladatok ellátása, rendszer adminisztráció.
 • Master-Hardware Kft. Adatfeldolgozói feladat: szerver üzemeltetés, biztonsági mentések készítése.
 • Matviychuk Volodymyr Adatfeldolgozói feladat: fogyasztói igények kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • p2m Consulting Kft. Adatfeldolgozói feladat: informatikai tanácsadás, információbiztonsági támogatás, folyamatszabályozás.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.
 • SPINTER Futárszolgálat Kft. Adatfeldolgozói feladat: szállítmányozáshoz szükséges adatok feldolgozása.
 • Szuper Péter Adatfeldolgozói feladat: fogyasztói igények kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • TTC-Soft Kft. Adatfeldolgozói feladat: vállalatirányítási és ügyfélnyilvántartó rendszer fejlesztése, szerver szolgáltatások, kapcsolódó infrastruktúra fejlesztések.
 • Verbényi Gergő Mátyás Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelések kiszolgálása, ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • DEKOR STUDIO SK, spol. s r.o. Adatfeldolgozói feladat: vevői rendelésekhez kapcsolódó adatok kezelése.

Álláshirdetésre jelentkezés

Önéletrajzának elküldésével Ön elfogadja az Energofish Kft adatkezelési tájékoztatóját, nyilatkozik, hogy az ebben foglalt tájékoztatást megértette és tudomásul vette, és kijelenti, hogy adatait önkéntesen adja meg, és a jelen tájékoztatóban foglaltak szerint az adatkezeléshez kifejezetten hozzájárul. Önéletrajz alatt Felhasználó önéletrajzát és motivációs levelét, csatolt, feltöltött referencia és egyéb dokumentumait értjük azok teljes tartalmával együtt.

Adatkezelő nem vállal felelősséget a kifejezett kérése nélkül tudomására hozott (pl. önéletrajzban szereplő) különleges adatokért, ezért kérjük, hogy kifejezett kérés hiányában ne adjon meg ilyen adatokat. Lehetősége van referenciát megadni, (pl. korábbi munkaadója). Ebben az esetben az Ön feladata és felelőssége, hogy beszerezze referenciaként megjelölt személy hozzájárulását ahhoz, hogy a kapcsolatot felvehessük vele.

Jelentkezésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén felkeressük.

Az adatkezelés célja:
Az Energofish Kft működésében felmerülő munkaerő-hiány betöltése vagy az állásajánlatra jelentkező pályázatának
elutasítása esetén, illetve a pályázat pozitív elbírálása ellenére amennyiben a munkakört nem az Energofish Kft által
kiválasztott pályázó tölti be, vagy meghirdetett állásajánlat hiányában az Energofish Kft részére történő
megküldésekor.
Adatkezelés időtartama:

 • a munkakör betöltéséig, vagy
 • a pályázati elutasítása esetén, illetve a pályázat pozitív elbírálása ellenére amennyiben a munkakört nem az adatkezelő által kiválasztott pályázó tölti be, az ismételt kapcsolatfelvétel céljából további 3 hónapig, vagy
 • az Érintett önéletrajzának meghirdetett állásajánlat hiányában az adatkezelő részére történő megküldése esetén a munkaerő-hiány megszüntetése érdekében, az ismételt kapcsolatfelvétel céljából 1 évig
 • a személyes adatok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a jelölt tartozik felelősséggel

Az adatkezelés jogalapja:
Az Érintett személyes adatainak kezelését önkéntes hozzájárulás; alapján történik, a hozzájárulás bármikor visszavonható.

A kezelt személyes adatok köre:
Önéletrajz, azok adatai általában: név, képmás, születési idő, telefonszám, e-mail cím, előző munkahelyek, tanulmányi adatok, képességek, képesítések, hobbik, személyes értékelés.

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei:
Az adatok megadása a jelöltek számára biztosítja az Energofish Kft. toborzási folyamataiban való részvételt.
Amennyiben nem adja meg az adatokat, akkor ez nem lehetséges.

Adattovábbítás:
Jelöltjeink önéletrajzát nem továbbíthatjuk.

Automatizált döntéshozatal:
Tájékoztatjuk, hogy az Adatkezelő részéről profilalkotás, automatikus döntéshozatal nincs.

Adatfeldolgozók:

 • Fülöp Rita Adatfeldolgozói feladat: személyi erőforrás toborzás, álláshirdetés szervezés.
 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése.
 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és üzemeltetése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • Kocsis József Adatfeldolgozói feladat: rendszergazdai feladatok ellátása, rendszer adminisztráció.
 • Master-Hardware Kft. Adatfeldolgozói feladat: szerver üzemeltetés, biztonsági mentések készítése.
 • Ovenfor Kft Adatfeldolgozói feladat: humánerőforrás támogatás és álláshirdetés szervezés.
 • p2m Consulting Kft. Adatfeldolgozói feladat: informatikai tanácsadás, információbiztonsági támogatás, folyamatszabályozás.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.

Marketing adatbázis létrehozása a weboldalon keresztül megadott adatokkal

Az adatkezelés célja:
Üzleti célú adatbázis építése, az érintettek részére gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése, online analitikai adatok felhasználásával személyre szóló ajánlatok készítése, és az adatkezelő saját és partnerei ajánlatainak továbbítása.
Direkt marketing célú megkereséshez csak 16. életévüket betöltött személyek járulhatnak hozzá.
Az ügyfelek célzottabb és személyre szabott kiszolgálása érdekében, illetve a számukra leginkább hasznos tartalom nyújtása érdekében profilalkotás történik. Ennek folyamán az egyes látogatói és vásárlói köröket megjelöljük azok vásárlási szokásai, horgászathoz kapcsolódó szokásai, területi adatai, kommunikációs csatornában való aktivitásuk alapján.

Az adatkezelés jogalapja:
Az érintett önkéntes hozzájárulása, a Grt. 6. § (5) bekezdése

A kezelt személyes adatok köre:
Azonosítószám, név, cím, e-mail cím, telefonszám, direktmarketing célú megkereséshez adott hozzájárulás, valamint a rendszer tárolja a fel- és leiratkozással, az üzenetek küldésével, kézbesítésével, megnyitásával, illetve az érintettek online aktivitásával kapcsolatos analitikai adatokat (pl. az események dátuma és időpontja, megtekintett tartalmak, számítógép IP címe, kézbesíthetetlenség oka, vásárlási szokások, demográfiai adatok, tranzakciós adatok).

Az adatkezelés időtartama:
Az érintett hozzájáruló nyilatkozatának visszavonásáig.

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei:
Az érintett nem értesül az adatkezelők és partnerei ajánlatairól.
A direkt marketing üzenetek továbbításához adott hozzájárulás visszavonását és a kapcsolódó személyes adatok
törlését vagy módosítását a küldött üzenetben kommunikált linken, vagy az adatkezelőnek küldött levélben lehet
kérni.

Adatfeldolgozók:

 • Creon Heroes Zrt. Adatfeldolgozói feladat: hírlevél adatbázisok kezelése, hírlevélküldő szoftver üzemeltetése.
 • Dancs Zoltán Árpád Adatfeldolgozói feladat: vásárláshoz és vásárlókhoz kapcsolódó adatok elemzése.
 • Dyntell Magyarország Kft. Adatfeldolgozói feladat: üzleti intelligencia (BI) adatelemző szoftver üzemeltetése.
 • EFTTEX Trading Kft. Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • ENERGOTEAM D.O.O. Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • Energofish Impex SRL Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése.
 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és üzemeltetése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • Hive Creative Kft. Adatfeldolgozói feladat: vásárlói szokások elemzése, statisztikák és kimutatások készítése, célzottabb ügyfélkiszolgálás biztosítása.
 • Kocsis József Adatfeldolgozói feladat: rendszergazdai feladatok ellátása, rendszer adminisztráció.
 • Master-Hardware Kft. Adatfeldolgozói feladat: szerver üzemeltetés, biztonsági mentések készítése.
 • Matviychuk Volodymyr Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.
 • Szuper Péter Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • Verbényi Gergő Mátyás Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • DEKOR STUDIO SK, spol. s r.o. Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.

Kapcsolatfelvétel, ügyféllevelezés

Az adatkezelés célja:
Az érdeklődők kérdéseinek megválaszolása, egymástól való megkülönböztetésük, visszakereshetőség biztosítása.

Az adatkezelés jogalapja:
Az érdeklődő önkéntes hozzájárulása valósul meg, valamint az adatkezelőnek jogos érdeke fűződik az érdeklődők kérdéseinek megválaszolásához, egymástól való megkülönböztetésükhöz, a visszakereshetőséghez [GDPR 6. cikk (1) bek. f) pontja].

A kezelt személyes adatok köre:
A weboldalon használt kapcsolati űrlapon megadott név, e-mail cím, illetve az üzenetben megadott személyes adatok.

Az adatkezelés időtartama:
Az önkéntes hozzájárulás visszavonásáig.

Adatfeldolgozók:

 • Comnica Kft. Adatfeldolgozói feladat: felhőalapú telefonos regiszter szolgáltatás biztosítása.
 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése.
 • EFTTEX Trading Kft. Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése.
 • Energofish Impex SRL Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése, ügyfél-kommunikáció.
 • ENERGOTEAM D.O.O. Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése, ügyfél-kommunikáció.
 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és üzemeltetése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • Hive Creative Kft. Adatfeldolgozói feladat: vásárlói szokások elemzése, statisztikák és kimutatások készítése, célzottabb ügyfélkiszolgálás biztosítása.
 • Kocsis József Adatfeldolgozói feladat: rendszergazdai feladatok ellátása, rendszer adminisztráció.
 • Master-Hardware Kft. Adatfeldolgozói feladat: szerver üzemeltetés, biztonsági mentések készítése.
 • Matviychuk Volodymyr Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése, ügyfél-kommunikáció.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.
 • Szuper Péter Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése, ügyfél-kommunikáció.
 • Verbényi Gergő Mátyás Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése, ügyfél-kommunikáció.
 • ZOWER s.r.o. Adatfeldolgozói feladat: ügyfélnyilvántartás kezelése, ügyfél-kommunikáció.

Weboldalak webszerver naplózása

Az adatkezelés célja:
A pecaplaza.hu weboldal tartalmának felhasználó felé történő biztonságos nyújtása.

Az adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelő jogos érdeke, hogy a pecaplaza.hu biztonságosan tudjon működni és kiszolgálni a weboldalt meglátogató érdeklődőket, ügyfeleket.

A kezelt személyes adatok köre:
A látogató web kliens gépének IP címe, a böngésző típusa.

Az adatkezelés időtartama:
1 év.

Adatfeldolgozók:

 • Hetzner Online GmbH Adatfeldolgozói feladat: webszerver szolgáltatások és infrastruktúra biztosítása és üzemeltetése, felhő alapú tárhelyszolgáltatás.
 • p2m Consulting Kft. Adatfeldolgozói feladat: informatikai tanácsadás, információbiztonsági támogatás, folyamatszabályozás.
 • S.C. NetSoft S.R.L. Adatfeldolgozói feladat: webszerverek naplózása, üzemeltetése, technikai támogatás, biztonsági mentések készítése.

Cookie-k (sütik)

Az adatkezelő a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját
tartalma tekintetében.

A pontos érvényességi idővel rendelkező (állandó) sütik törlésükig, de legkésőbb érvényességi idejük lejáratáig tárolódnak a számítógépen.

A sütit a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem /Előzmények /Egyéni beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomkövetés megnevezéssel van lehetőség.

A süti a webszerver által küldött, változó tartalmú, alfanumerikus információ csomag, mely a felhasználó számítógépén rögzül és előre meghatározott érvényességi ideig tárolásra kerül. A cookie-k alkalmazása lehetőséget biztosít a látogató egyes adatainak lekérdezésére, valamint internethasználatának nyomon követésére. A cookie-k segítségével tehát pontosan meghatározható az érintett felhasználó érdeklődési köre, internet használati szokásai, honlap-látogatási története. Mivel a sütik egyfajta címkeként működnek, melyekkel a weboldal felismerheti az oldalra visszatérő látogatót, alkalmazásukkal az adott oldalon érvényes felhasználónév, jelszó is tárolható. Amennyiben a honlap látogatás során a felhasználó böngészője visszaküldi a merevlemezre korábban elmentett cookie-t, az azt küldő szolgáltató összekapcsolhatja az aktuális látogatást a korábbiakkal, azonban mivel a cookie-k a domain-hez kötődnek, erre kizárólag saját tartalma tekintetében képes. A sütik önmagukban a felhasználó azonosítására nem képesek, kizárólag a látogató számítógépének felismerésére alkalmasak.

A weboldalak saját cookie (süti) kezelése

Az adatkezelés célja:
A felhasználók azonosítása, egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása, a felhasználók azonosítása, nyomon követése, webanalitikai mérések.

Az adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelőnek jogos érdeke fűződik a felhasználók azonosításához, és testre szabott kiszolgálásához [GDPR 6. cikk (1) bek. f) pontja].

A kezelt személyes adatok köre:
Azonosítószám, dátum, időpont, valamint az előzőleg meglátogatott oldal.

Az adatkezelés időtartama:
A pontos érvényességi idővel rendelkező (állandó) sütik törlésükig, de legkésőbb érvényességi idejük lejáratáig tárolódnak a számítógépen.

Adatfeldolgozók:

 • GLOBUS SOFTWARE DEVELOPEMENT COMPANY SRL Adatfeldolgozói feladat: weboldalak üzemeltetése, fejlesztése, adatbázisok karbantartása, fejlesztése

A weboldalakon külső szolgáltatók által használt sütik

A portálok html kódja az Energofish Kft.-től független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. A külső szolgáltató szervere közvetlenül a felhasználó számítógépével áll kapcsolatban. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy e hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükre történő közvetlen kapcsolódás, a felhasználó böngészőjével való közvetlen kommunikáció miatt felhasználói adatokat (pl. IP cím, böngésző, operációs rendszer adatai, egérmutató mozgása, meglátogatott oldal címe és a látogatás időpontja) képesek gyűjteni.
A felhasználó számára esetlegesen személyre szabott tartalmakat a külső szolgáltató szervere szolgálja ki. Az adatok külső szolgáltatók szervere általi kezeléséről az alább felsorolt adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani.
Weboldalaink látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását külső szolgáltatóként a Google™ Analytics™ szervere segíti.A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő a https://www.google.com/intl/hu/policies/ címen ad részletes felvilágosítást

A honlapon elhelyezésre került a facebook.com címen elérhető szolgáltató kódja.

Az adatkezelés célja:
Az oldalakra látogatók weboldalon végzett tevékenységének követése, személyre szabott tartalom biztosítása, érdeklődési körhöz kapcsolódó személyre szabott tartalom biztosítása, a felhasználói élmény növelése.

Az adatkezelés jogalapja:
Az érintett önkéntes hozzájárulása.

Alkalmazott sütik:

Süti neve Célja Kategória Tárolási idő
_grecaptcha Annak megállapítására, hogy robot vagy ember használja az oldalt (Google™ ReCaptcha™ biztonsági kód). gstatic.com Működéshez fontos folyamatos
_GRECAPTCHA Annak megállapítására, hogy robot vagy ember használja az oldalt (Google™ ReCaptcha™ biztonsági kód). google.com Működéshez fontos 180 nap
CONSENT Youtube.com™ beágyazott videó esetén cookie elfogadásra kattintás Működéshez fontos 2 év
PHPSESSID A weboldal működéséhez szükséges, hogy a felhasználó kliens megfelelően kiszolgálható legyen. Működéshez fontos munkamenet
rc::a Annak megállapítására, hogy robot vagy ember használja az oldalt (Google™ ReCaptcha™ biztonsági kód). gstatic.com Működéshez fontos folyamatos
rc::b Annak megállapítására, hogy robot vagy ember használja az oldalt (Google™ ReCaptcha™ biztonsági kód). gstatic.com Működéshez fontos munkamenet
rc::c Annak megállapítására, hogy robot vagy ember használja az oldalt (Google™ ReCaptcha™ biztonsági kód). gstatic.com Működéshez fontos munkamenet
test_cookie A Google™ által használt süti annak megállapítására, hogy a böngésző támogatja-e a sütik tárolását. Működéshez fontos 1 nap
__qca Optimális weboldal tartalom nyújtása végett felhasználók látogatási adatainak gyűjtése (mint látogatási alakalom, átlagos eltöltött idő az oldalakon). e.issuu.com Működéshez fontos 1 év
__qca Optimális weboldal tartalom nyújtása végett felhasználók látogatási adatainak gyűjtése (mint látogatási alakalom, átlagos eltöltött idő az oldalakon). quantserve.com Statisztika folyamatos
_dc_gtm_UA-# Statisztikai elemzésre szolgál a Google Tag Manager™ által. Statisztika 1 nap
_dlt Egyedi azonosító biztosítása a látogatói viselkedés statisztika méréséhez. e.issuu.com Statisztika 1 nap
_dlt Egyedi azonosító biztosítása a látogatói viselkedés statisztika méréséhez. issuu.com Statisztika 1 nap
_ga Egyedi azonosító biztosítása a látogatói viselkedés statisztika méréséhez. Google™ Analytics™ Statisztika 2 év
_gid Egyedi azonosító biztosítása a látogatói viselkedés statisztika méréséhez. Google™ Analytics™ Statisztika 1 nap
collect Statisztikai adatok küldése a Google™ Analytics™-nek a látogató eszközéről és látogatói viselkedéséről. Statisztika munkamenet
cqSes Optimális weboldal tartalom nyújtása végett felhasználók látogatási adatainak gyűjtése (mint látogatási alakalom, átlagos eltöltött idő az oldalakon). quantserve.com Statisztika munkamenet
_fbp Facebook™ termékhirdetés valós idejű megjelenítése harmadik fél hirdetőtől. Marketing 3 hónap
_gcl_au Google™ AdSense™ webhelyek közötti hirdetési hatékonyság méréséhez. Marketing munkamenet
ads/ga-audiences Kurzor figyelése, hogy a látogató elhagyni szándékozik-e az oldalt, ez lehetővé teszi a weboldalnak, hogy előugró ablakokat indítson el, a látogató megtartása és vásárlóvá alakítása céljából. google.com Marketing munkamenet
fr Facebook™ termékhirdetés valós idejűmegjelenítése harmadik fél hirdetőtől Marketing 3 hónap
ads/ga-audiences Kurzor figyelése, hogy a látogató elhagyni szándékozik-e az oldalt, ez lehetővé teszi a weboldalnak, hogy előugró ablakokat indítson el, a látogató megtartása és vásárlóvá alakítása céljából. google.ie Marketing munkamenet
IDE Hirdetés kattintások mérése a Google™ DoublClick™-kel, a hirdetések hatékonyságának növelése és célirányos hirdetések nyújtása céljából. Marketing 1 év
iutk Azonosítja a látogató eszközét és hogy mely Issuu dokumentumot olvasta. issuu.com Marketing munkamenet
LAST_RESULT _ENTRY_KEY Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing munkamenet
LogsDatabaseV2: Vacc4d5cf|| #LogsRequestsStore Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing folyamatos
LogsDatabaseV2: Vec221ef3|| #LogsRequestsStore Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing folyamatos
mc Adatokat gyűjt a felhasználó webhely látogatásairól (pl.: milyen oldalakat töltött be). Az adatokat célzott hirdetésekhez használja fel. quantserve.com Marketing 13 hónap
nextId Annak meghatározása, hogy a beágyazott Youtube™ videó után mely következőt kell lejátszani. Marketing munkamenet
NID A látogató által használt eszköz meghatározásához kötött egyedi azonosító. google.com Marketing 6 hónap
optiMonkClientId Információk gyűjtése arról, hogy a látogató milyen termékeket nézett meg, mi van a kosarában, ezeket segítik, hogy a jobb konverziós ráta elérése érdekében célirányosabb reklámokat és termékajánlásokat lehessen küldeni az ügyfeleknek. OptiMonk™ Marketing 1 év
OptiMonk VisitorAttributes OptiMonk™ felugró ablak létrehozása a weboldalakon. Marketing folyamatos
prism_# Felhasználói interakcióinak gyűjtése. Active Campaign. pecaplaza.hu Marketing 30 nap
prism_# Felhasználói interakcióinak gyűjtése. Active Campaign. prism.app-us1.com Marketing 30 nap
remote_sid Youtube™ videó szolgáltatás funkcióhoz szükséges. Marketing munkamenet
requests Youtube™ videó szolgáltatás funkcióhoz szükséges. Marketing munkamenet
ServiceWorkerLogs Database#SWHealthLog Segít a böngésző vagy a weboldal által indított események kezelésében Marketing folyamatos
TESTCOOKIESENABLED Nincs besorolása. Youtube™ Marketing 1 nap
VISITOR_INFO1_LIVE Megpróbálja megbecsülni a felhasználók sávszélességét a beágyazott YouTube™-videókat tartalmazó oldalakon. Marketing 180 nap
YSC Egyedi azonosító biztosítása statisztikához, hogy a felhasználó mely videókat tekintett meg Youtube™-on. Marketing munkamenet
yt.innertube::nextId Egyedi azonosító biztosítása statisztikához, hogy a felhasználó mely videókat tekintett meg Youtube™-on. Marketing folyamatos
ytidb::LAST_RESULT _ENTRY_KEY Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing folyamatos
YtIdbMeta#databases Nincs besorolása. Youtube™ Marketing folyamatos
yt-remote-cast-available Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing munkamenet
yt-remote-cast-installed Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing munkamenet
yt-remote-connected-devices Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing folyamatos
yt-remote-device-id Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing folyamatos
yt-remote-fast-check-period Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing munkamenet
yt-remote-session-app Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing munkamenet
yt-remote-session-name Youtube™ beágyazott videók beállításainak megjegyzésére. Marketing munkamenet
energofish_hu Nincs besorolása. energofish.hu webserver Nem kategorizált 180 nap
pagead/1p-user-list/921684617/ Nincs besorolása. google.com Nem kategorizált munkamenet
pagead/1p-user-list/921684617/ Nincs besorolása. google.ie Nem kategorizált munkamenet
pecaplaza_figyelo Nincs besorolása. google.ie Nem kategorizált 180 nap
td Nincs besorolása. googletagmanager.com Nem kategorizált munkamenet

 

Adatbiztonság

Az Adatkezelő a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

A személyes adatok kezeléséhez az alkalmazott informatikai eszközöket úgy választjuk meg és üzemeltetjük, hogy a kezelt adat: az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás); hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége); változatlansága igazolható (adatintegritás); a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

Certop ISO

Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védjük a véletlen vagy jogellenes megsemmisítés, elvesztés, megváltoztatás, sérülés, jogosulatlan nyilvánosságra hozatal vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférés ellen. A személyes adatokhoz való hozzáférést jogosultsági szintek megadásával korlátozzuk. Az informatikai rendszereket tűzfallal védjük, és vírusvédelemmel látjuk el. Az elektronikus adatkezelés során biztosítjuk, hogy az adatokhoz csak célhoz kötötten, ellenőrzött körülmények között csak azon személyek férjenek hozzá, akiknek a feladataik ellátása érdekében erre szükségük van. A különböző nyilvántartásainkban elektronikusan kezelt adatállományok védelme érdekében megfelelő technikai megoldással biztosítjuk, hogy a tárolt adatok – kivéve, ha azt törvény lehetővé teszi – közvetlenül ne legyenek összekapcsolhatók és az érintetthez rendelhetők.

Az Adatkezelő nyilvántartja az esetleges adatvédelmi incidenseket, feltüntetve az adatvédelmi incidenshez kapcsolódó tényeket, annak hatásait és az orvoslására tett intézkedéseket. Az esetleges adatvédelmi incidenst az Adatkezelőkésedelem nélkül, és ha lehetséges, legkésőbb 72 órával azután, hogy az adatvédelmi incidens a tudomására jutott, bejelenti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve.

Érintettek jogai és érvényesítésük feltételei

Bármikor kérhetjük adataink helyesbítését, korlátozását, törlését, továbbá kérhetünk az adatkezelésről teljes körű konkrét tájékoztatást. Kérhetjük azt is, hogy a jogszabályoknak megfelelően személyes adatainkat tagolt, széles körben használt géppel olvasható formátumban átadjuk, illetve adatainkat egy másik adatkezelőnek továbbítsuk.

Ha úgy érzi, hogy az adatkezelés során az Energofish Kft. jogszabályt sértett, akkor vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelme következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, de örömmel vesszük, ha panaszával elsőnek hozzánk fordulna, hogy azt mielőbb kivizsgáljuk és orvosoljuk.

NAIH elérhetőségei:

Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: www.naih.hu

Ha véleménye szerint az adatkezelés során megsértettük jogait, akkor választása szerint, a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszékhez, azaz bírósághoz fordulhat. A bírósági eljárásról további információkat a birosag.hu honlapon tudhat meg.

Az oldalon található linkeken keresztül elért más webhelyek
A www.pecaplaza.hu internetes oldalon elhelyezett és onnan más webhelyekre mutató linken keresztül elért webhelyek tartalmáért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

Hírlevélre fel- és leiratkozás
A www.pecaplaza.hu hírleveleire való feliratkozáskor kizárólag a termékeinkkel kapcsolatos híreinkről, új termékeinkről, akcióinkról fogsz e-mail értesítőt kapni, valamint azokról az eseményekről, kiállításokról, vásárokról, amelyek érdekesek lehetnek a számodra. A feliratkozásnál megadott adataidat (név, e-mail cím) bizalmasan kezeljük. Egyes feliratkozó űrlapjainknál további adatot is kérhetünk (pl. telefonszám, kedvenc halfaj, kedvenc márka, kedvenc horgászmódszer, stb.), ezek közül minden esetben jelöljük, melyeket kérünk be kötelezően megadandó adatként (általában: * csillaggal jelölve), melyet az űrlapnál jelzünk. Hírlevél szolgáltatásunkról a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz, a hírlevél alján lévő linkről. Hiteles azonosítás után adataid módosítását, törlését kérheted a marketcentral@pecaplaza.hu vagy pecaplaza@energofish.hu e-mail címen.
Feliratkozás történhet űrlapról, a Pecapláza lábjegyzetében lévő űrlapról vagy a regisztrációs folyamat során a „Feliratkozom a Pecapláza hírlevélre” jelölő bepipálásával. Ez utóbbi esetében a regisztrációkor megadott adatokkal (név, e-mail cím, telefonszám) kerülsz be hírlevél rendszerünkbe. Ekkor egy megerősítő levelet kapsz a regisztrációról, mely aktiváló linkjének megnyomásával jóváhagyod feliratkozásodat is. Ugyanebben a levélben kapsz egy leiratkozási linket is, mellyel bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről. Mivel többféle akció keretében lehetséges feliratkozni, így előfordulhat, hogy más témakörben még kapsz tőlünk hírlevelet. Amennyiben semmilyen hírlevelet nem szeretnél többet kapni, kérünk, jelezd soron kívül kollégáink felé a pecaplaza@energofish.hu e-mail címen, vagy a Kapcsolat menüpontban tudsz üzenetet küldeni.

Szerzői jogok
Az internetes oldalon szereplő tartalom, illetve a letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. Az internetes oldal tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó, vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak másolása, kinyomtatása, tárolása, terjesztése, átruházása, módosítása, közzététele - kizárólag az Energofish Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

A weboldalon és hírlevelekben folyamatosan tájékoztatunk aktuális kampányunkról, kedvezményeinkről. Kérünk, hogy figyeld azok érvényességi idejét, nehogy lemaradj róluk! Egyes kampányaink csak online elérhetők, az oldalon leadott rendelésekben biztosított a kedvezményes ár. Természetesen ezen rendelések is átvehetők személyesen is. Akcióink keretében előfordulhat, hogy az utolsó darabokat áruházunkban megvásárolják, annak ellenére, hogy igyekszünk minden rendelést időben összekészíteni. Hétvégi napokon áruházunkban nincs folyamatos rendelés kezelés.

Napi akció:

Elérhető a weboldalon, a fő menüből a Napi akció menüpontból. Amennyiben éppen nincs elérhető termék itt, úgy tájékoztatunk ott. A Napi akcióban kosárba tett termékeknél is figyeli rendszerünk, hogy a rendelésleadás pillanatában van-e belőle kiszolgálható készlet. Amennyiben nincs, a kosarat lemódosítja és tájékoztatunk erről.

Black Friday kampány:

A Black Friday akciónk minden ősszel kerül megrendezésre, kihirdetése pontos dátummal mindig hírlevél formájában történik, melyre itt tudsz feliratkozni. Azért is érdemes, mivel a feliratkozóknak sok kedvezményt és kampány értesítőt már korábban megküldünk. Ez a kampány ugyanott jelenik meg, ahol a Napi akció, ilyenkor a menü neve és az oldal link változhat. A kampány csak online elérhető. A Black Friday alatt is ellenőrizzük az elérhető készleteket kosárba lépéskor és rendelésleadáskor.