CXP ÖSSZECSUKHATÓ EVA VÖDÖR FEKETE+PIROS

Carp Expert Original mobil vödör, fekete és piros színben

Horgászmódszertől függően, amint megérkezünk a vízpartra, az első feladatok egyike, hogy megnedvesítsük az etetőanyagunkat. Sok esetben, akár 1 órát is igénybe vehet mire egy nagyobb szemcsés pontyos etetőanyag nagyobb szemcséi megszívják magukat vízzel.

A megfelelő állag eléréséhez, a legcélravezetőbb dolog, ha a horgászvízből merítünk, de ez vadvízi környezetben néha nehéz feladatot jelent, például egy meredek partoldalon.

Kézbe fogva egy vödröt, elérhetetlen lehet a víz szintje. Különböző trükkök képbe jöhetnek itt, de sokszor nem vezetnek eredményhez. Időt és energiát lehet megspórolni, ha ezt az összecsukható, kötéllel ellátott mobil vödröt magunkkal visszük.

A CXP vödörrel, már egy merítéssel kellő mennyiségű vizhez jutunk, kézmosáshoz, etetőanyag bekeveréshez vagy akár halvédelmi eszközeink megnedvesítéséhez. 5 méter kötél és egy tartó fogó jár a termékhez, így megkönnyítve a vízmerítést. Szállítása roppant egyszerű, mivel összecsukható kivitelben készül, egy mozdulat és bárhol elfér szállítás alatt. Méretei: 22x22x22, illetve a kisebb méretű 18x18x18 cm (kinyitott állapotban)

Anyaga egy hálós külsejű műanyag, mely több összehajtás után sem repedezik ki (EVA). Teteje kétféleképpen cipzározható (körbe, átlósan) gumis hálóból áll. Nagyon praktikus és sokoldalú, mert így rögtönzött csalihaltartóként is tudjuk használni. Masszív, jó fogású füllel rendelkezik, így kényelmes a szállítása.

Praktikus eszköz minden horgász eszköztárába.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga
75096-030 CXP VÖDÖR FEKETE+PIROS 18X18CM 3 490 Ft
- +
Kosárba Összecsukható18x18x18 cmEva
CSALIHALAS VÖDÖR
1 190 Ft
Részletek
ETETŐ VÖDÖR
960 Ft
Részletek
ET KIVEHETŐ BETÉTES KEREK CSALIHALAS VÖDÖR
4 990 Ft
Részletek
SENSAS SZITÁK
9 870 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ VÖDÖR CSALIZÓ TÁLCÁVAL
1 190 Ft
Részletek
BETÉTES CSALIHALAS VÖDÖR 7L+ LEVEGŐZTETŐ ZÖLD
5 590 Ft
Részletek