OUTDOOR HALBONTÓ OLLÓ

Outdoor Halbontó olló

Aki pucolt már életében halat, ő biztosan szembesült azzal a problémával, hogy a hal csontosabb, vagy vastag szálkás részeit bizony késsel ember legyen a talpán, aki elvágja. Főleg az uszonyok levágása jelenti a legnagyobb nehézséget. De most kijelenthetjük, hogy az ET Outdoor halbontó ollóval könnyebbé válik a halak felpucolása.

Rozsdamentes fogazott penge! Nagyon erős és szinte összeroppantja az útjába kerülő szálkákat. Az uszonyok módosult szálkái sem jelentenek neki akadályt. Így elértük azt, hogy nem kell a késünkkel kínlódni ezeken a műveleteken, azok nem csorbulnak ki, nem törik el a pengéjük. A halbontó ollót pont erre találták ki.

Sőt, a hasüreg farok felőli végétől elindulva, ahogy a neve is mutatja, fel tudjuk bontani halunkat.

Biztonsági zárral rendelkezik, így szállítás közben nem nyílik ki, nem tesz kárt semmiben. Fogása kényelmes és biztonságos, a tervezés során fő szempont volt, hogy erőt lehessen kifejteni vele. Így alsó szárának karikájába egyszerre több ujjunkat is bele tudjuk helyezni, felső részét pedig a tenyerünk nagyujj felőli területével tudjuk lenyomni.

Pont, mint egy metszőolló, de mégis sokkal több annál. Sokkal jobb fogást biztosít, a precíz és gyors munkához. Gyerekjáték vele a halpucolás.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Akció Típus
80899-542 ET Outdoor Halbontó olló 24cm 1 690 Ft
1 090 Ft
- +
Kosárba Halbontó olló
L&K ROZSDAMENTES FONOTT ZSINÓR VÁGÓ OLLÓ
3 190 Ft
Részletek
THE ONE FONOTT ZSINÓR VÁGÓ OLLÓ
4 490 Ft
Részletek
ZSINÓRVÁGÓ CSIPESZ FLUO MINI
290 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 6.75 DRÓTVÁGÓ
9 190 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 8.75 HORGÁSZFOGÓ EGYENES
9 190 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 8.5 HORGÁSZFOGÓ HAJLÍTOTT
9 190 Ft
Részletek