CARP EXPERT METHOD KOSÁR+TÖLTŐFORMA 50-60-70G

Carp Expert Method kosár szett töltővel

A method módszer eredményessége és népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Kedvelői részére turbóztuk fel Carp Expert szettünket. A kosarak minősége még jobb lett, emellett méretük is módosult.

Az eddigi kisebb méretekhez képest, most 50-60-70 grammos kosarak kerültek a szettbe, melyekkel a távdobó felszereléseinket készíthetjük el.

A bot dobósúlyához igazítva helyezzük fel a megfelelő kosarat, melyekre nagyjából 20-30 g plusz etetőanyag tölthető. Így könnyen kiszámolhatjuk, hogy a legnagyobb kosár megtöltött tömege eléri a 100 grammot, melyet kényelmesen legalább egy 120-150 grammos bottal dobhatunk el.

A kinyomó forma is megváltozott, anyaga kemény műanyag, melynek alján található egy kinyomó rész, így nem tesszük tönkre az etetőanyag formáját azzal, hogy nehezen lehet a kosarat a töltőből kivarázsolni.

Összességében egy kiváló minőségű szett született, melyet mindenképpen érdemes kipróbálni.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga Kiszerelés
58699-000 CARP EXPERT METHOD KOSÁR+TÖLTŐFORMA 50-60-70G 2 590 Ft
- +
Kosárba Method szett50-60-70gMűanyag + Ólom3 kosár + 1 töltő
DRENNAN FLAT FEEDER METHOD KOSÁR
1 590 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ METHOD FLAT FEEDER KOSÁR
1 949 Ft-tól
Részletek
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
Részletek
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 390 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA
340 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Téli methodozás
Megjelent: 2018. december 06.
A téli horgászatok varázslatosak tudnak lenni, ha minden körülmény megfelelő. Sok esetben azonban az intenzíven telepített tavak partján is csak gubbasztanak a pecások, hiszen valamiért a halak kapókedve nem az igazi. Így volt ez Szabó Bence egyik téli horgászatán is, amikor a Harcsa Horgásztó partján sűrűn ültek a felkészült pecások, halat mégis csak nagyon keveseknek sikerült fogni. Szerencsére Bence köztük volt, ebből az adásból pedig az is kiderül, hogy mit kellett tenni egy-egy kapásért!
Methodozás vihar előtt
Megjelent: 2018. október 11.
Egy erős zivatar érkezése előtt sokszor van igazán fülledt idő. Ebben az általában légnyomás csökkenéses helyzetben a pontyok kapókedve sokkal kisebb, fel kell készülni az egészen finom kapásokra is. Azonban ha jól választjuk meg a felszerelést és persze az etetőanyagok, akkor így is sikeresek lehetünk. Jó példa erre Benzár Zsolt legújabb filmje ahol a vihar előtti időszakban, szükség van apró trükkökre, finomságokra, annak érdekében hogy a pontyokat horogra csalja.