ARNO X-BLADE K4 HORGÁSZ KÉS TOKKAL

Arno X-Blade K4 horgász kés

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a horgászati vagy természetesen bármilyen konyhai felhasználásra tökéletesen alkalmas, X-Blade szériájú kés is.

Sok horgász a halak kifogása után, szereti azokat elfogyasztani is. A halak és halhús előkészítése fontos folyamata a feldolgozásnak. A késsel jól bánva, akár teljesen szálkamentes halhús is kinyerhető, ezáltal megnyerővé téve azt, a halakat kevésbé kedvelő személyek részére is. A főzést is könnyebbé teszi a jó minőségű halfilé, és az esztétikuma is vonzóbb az elkészített ételekben.

Az X-Blade K4 pengéjének hosszúsága 17 cm, mely alkalmas nagyobb testű halaink, busa, harcsa, amur és ponty előkésztésére is.

A nyél kényelmes, ergonomikus és ami a legfontosabb, csúszásmentes felületet kapott, mely még nedves kézzel megfogva is jól tapad.

A késhez ajándék tok is jár, melybe belehelyezve a szállítás során nem sérül, az éle sem csorbul ki és nem tesz kárt semmiben.

A konyhába, horgászathoz, akár a csalizni szánt kishalas filék elkészítéséhez is megfelelő alternatíva, ami nem fog cserbenhagyni semmilyen körülmény között.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
80899-529 ARNO X-BLADE K4 HORGÁSZ KÉS TOKKAL 1 690 Ft
1 190 Ft
- +
Kosárba X-Blade K431 cm
OUTDOOR HORGÁSZKÉS 23CM
1 590 Ft
Részletek
OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 490 Ft
Részletek
OUTDOOR FILÉZŐKÉS 30CM
1 990 Ft
1 700 Ft
Részletek
OUTDOOR KÉSÉLEZŐ
1 990 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 7 FILÉZŐ KÉS SZÉLES PENGÉS
8 090 Ft
Részletek
CUDA ZSEBKÉS MARLIN SPIKE
11 490 Ft
9 770 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk