ENERGOTEAM FILÉZŐKÉS ÉLEZŐ TOKKAL
Energo Team filézőkés élező tokkal

Sok horgász a halak kifogása után, szereti azokat elfogyasztani is. A halak és halhús előkészítése fontos folyamata a feldolgozásnak. A késsel jól bánva, akár teljesen szálkamentes halhús is kinyerhető, ezáltal megnyerővé téve azt, a halakat kevésbé kedvelő személyek részére is.

A filézőkés kellően rugalmas, könnyű és nagyon éles kivitelű. Ezek a tulajdonságok követik a hal csontozatát, így könnyebb munkát tesznek lehetővé. minimális veszteséget eredményeznek. A eredmény a egyenletes halfilék és szeletek lesznek. A főzést is könnyebbé teszi a jó minőségű halfilé, és az esztétikuma is vonzóbb az elkészített ételekben.

A penge hosszúsága 16 cm, mely alkalmas nagyobb testű halaink, busa, harcsa, amur előkésztésére is.

A nyél kényelmes, ergonomikus és ami a legfontosabb, csúszásmentes felületet kapott, mely még nedves kézzel megfogva is jól tapad. Ezzel elérhető a pontos és biztonságos munka.

A késhez ajándék tok is jár, melybe belehelyezve a szállítás során nem sérül, az éle sem csorbul ki és nem tesz kárt semmiben. A tok végén egy élező rész is helyett kapott, így bármikor megfenhető vele eszközünk.

A tok és a kés műanyag részei fluoreszkáló részekkel is rendelkeznek, mely sötétben is jó láthatóságot eredményez.

A konyhába, horgászathoz, akár a csalizni szánt kishalas filék elkészítéséhez is megfelelő alternatíva, egyedi élezős kialakítású tokkal, ami nem fog cserbenhagyni semmilyen körülmény között.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Hossz Jellemző Kiszerelés
80899-525 OUTDOOR FILÉZŐKÉS ÉLEZŐ TOKKAL 1 990 Ft
- +
Kosárba Filéző16 cm penge30 cmKésélező tokkal1 db kés + tok
OUTDOOR HORGÁSZKÉS 23CM
1 590 Ft
Részletek
OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 490 Ft
Részletek
OUTDOOR FILÉZŐKÉS 30CM
1 990 Ft
Részletek
OUTDOOR KÉSÉLEZŐ
1 990 Ft
Részletek
CUDA TITANIUM NITRIDE 7 FILÉZŐ KÉS SZÉLES PENGÉS
8 090 Ft
Részletek
CUDA ZSEBKÉS MARLIN SPIKE
11 490 Ft
Részletek