CXP METHOD FEEDER HANDLE RAKÓS MERÍTŐNYÉL

Carp Expert Method Feeder Handle rakós merítőnyél

Rakós merítőnyél, nem csak versenyhorgászoknak! Ha valaki használt már rakós merítőnyelet, az tudja, hogy azonos átmérő mellett sokkal merevebb egy teleszkópos nyélhez képest. Így akár nagyobb fejeket is tudunk használni vele, vagy ha villámgyorsan szeretnénk megmeríteni 1-1 horgon lévő halat, akkor nem fog a nagy ellenállástól meghajolni a nyél és elmenekülni a hal, hanem sikeresen partra segíthetjük.

A rakós nyél további előnye, hogy nem kell teljes hosszban használni. Például egy csónakban horgászva kevés hely áll rendelkezésünkre, így csak kihúzunk belőle egy tagot és máris kényelmesen meríthetünk. A tagok végei erősítve vannak, így a nyél nélkül használva sem tudjuk összeroppantani a kezünkben lévő részt. Az Mix Carbon alapanyag nagyon erőssé, ám mégis könnyűvé teszi.

A menetes vége minden merítőfejjel passzol! Ráadásul a ragasztás mellett egy plusz csavar is rögzíti a taghoz, ami meggátolja a kicsúszást.
Tömege: 300 g

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Hossz Anyaga Nyél tag Szállítási méret
71731-300 MERÍTŐNYÉL CXP METHOD FEEDER HANDLE PUT OVER 3003 6 790 Ft
- +
Kosárba Rakós nyél300 cmMM Carbon3110 cm
ET MERÍTŐNYÉL BLACK FIGHTER
8 190 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER MERÍTŐNYÉL
4 190 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER CARP MERÍTŐNYÉL
5 100 Ft
Részletek
MERÍTŐHÁLÓNYÉL CARP HUNTER
4 590 Ft
Részletek
KAMASAKI SLIM FEEDER HANDLE MERÍTŐNYÉL
3 990 Ft-tól
Részletek
CXP NEO CARP HANDLE 1 RÉSZES MERÍTŐNYÉL
5 690 Ft
Részletek
TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet feeder horgászoknak
Megjelent: 2019. december 06. | Forrás: Szabó Bence

Rohamléptekkel haladunk az év talán legszebb, legmeghittebb időszaka, a karácsony felé. Az ünnep közeledtével sokunkban ott motoszkál, hogy vajon mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Természetesen a karácsony nem szabad, hogy kizárólag az ajándékokról szóljon, azonban egy jól eltalált meglepetés nagy örömet okozhat családtagjaink, esetleg barátaink számára. Márpedig adni jó, nagyon jó! A következőkben összeszedtem azokat az ajándék ötleteket, amelyeknek úgy ...

Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.