A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER LIGHT BOT
BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER LIGHT BOT

Benzár Concourse Method Feeder Light bot

Egy bot, amire rengetegen vártak! A Concourse Method Feederek mára már legendássá váltak, ami nem véletlen, hiszen szinte páratlan paraméterekkel rendelkeznek és könnyítik meg horgászok ezrei számára a nagytávolságú horgászat kivitelezését.

Most ennek, a méltán híres botcsaládnak született meg a Light, azaz finom verziója. A Concourse Method Light botok a nagytesó minden stílusbéli elemét magukon hordozzák, így nagyon letisztult, modern és elegáns a megjelenésük. Különbség azonban a blank vastagsága, a gyűrűk mérete és a bot dobósúlya.

A T46 Toray karbon alapanyag gondoskodik arról, hogy ezek a botok is kellően feszesek legyenek a dobás során, ugyanakkor úgy dolgozzanak fárasztás közben, ahogyan az elvárható egy ilyen kategóriájú pálcától. 20-75 grammos dobósúlyuk már sejteti, hogy ezek bizony a finom method feeder horgászat eszközei lesznek.

Ennek megfelelően

- a 330-as botot 45 méterig

- a 360-as botot 60 méterig

- a 390-es botot 75 méterig ajánljuk használni egy megfelelő méretű, azaz 30-45 grammos method kosárral.

A Concourse Method Light botok könnyített Seaguide gyűrűi, természetesen az elérhető legjobb minőségű karbon alapanyag mellett, gondoskodnak a bot kecsességéről, légiességéről, ami főleg egy többnapos verseny során lehet igazán fontos szempont.

Mindegyik bot 4 különböző erősségű karbon spiccel kerül kereskedelmi forgalomba, melyek között biztosan meg fogja mindenki találni azt, amelyikre az adott napon szükség lehet. Ezek erőssége 0,5-0,75-1-1,5 uncia.

Igényes, profi feederbotok ezek a kisebb tavakra, akár nagyobb halakhoz is, de nem csak versenyhorgászoknak.

CARP EXPERT SCORE FEEDER BOT
24 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk