DELPHIN ROD POD BRONX STALX QUEEN

Delphin Bronx Stalx QUEEN Rod Pod 

A jól ismert BRONX 2G rodpodunk sikere miatt úgy döntöttünk, hogy kibővítjük a kínálatunkat a BRONX 2G Stalx QUEEN -nel, ami rendelkezik elődje összes jellegzetes tulajdonságával miközben lényegesen kisebb. Ez a minimalista stílus lehetővé teszi, hogy még a nehezen megközelíthető helyeken is használható legyen.

Nem csak a méretét csökkentettük, hanem a QUEEN sorozatra jellemző színre változtattuk ennek a modellnek a színét. A Delphin BRONX 2G STALX QUEEN rózsaszínre lett tervezve, és az általános gyártási minősége jóval meghaladja az ebben az árkategóriában kapható rodpodok minőségét. Nagyon könnyű, stabil és kompakt. Ez a rodpod megerősített buzz bar rögzítéssel rendelkezik, beleértve a megerősített klip mechanizmust. Ezek a tulajdonságok növelik a tartósságot és megkönnyítik a rodpod megfelelő beállítását. Egy figyelmes horgász biztosan észreveszi, hogy az egész szerkezeten a mi Delphin logónk szerepel. Egyedülálló összecsukható rendszere lehetővé teszi, hogy egy kis szövet táskába csomagolhassa, ami szinte alig foglal helyet a felszerelésben. A szállítótáska a csomag részét képezi.

Az egész rodpod alumínium profilokból készül, amelyek tartós ABS műanyag csatlakozókkal vannak összekötve. Az anyagokat könnyű súlyuk, tartósságuk és árkategóriájuk alapján választották ki. Ha a láb megsérül vagy elveszik, az univerzális SimpleSTICK leszúrókkal pótolható.

Technikai információ: Tárolható botok száma: 2 Magasság beállítás: 20-48cm Hossz beállítás: 60-85cm Buzz bar szélessége: 25 cm Anyagösszetétel: alumínium / ABS csatlakozók Szállítási méret: 62x16x8 cm Súly: 1280 g

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus
MOSS3-684 DELPHIN ROD POD BRONX STALX QUEEN 23 990 Ft
- +
Kosárba Bronx Stalx QUEEN Rod Pod
CARP EXPERT SMART ROD POD
7 990 Ft
Részletek
ROD POD ECONOMIC 2BOTOS
7 690 Ft
Részletek
CARP EXPERT DELUXE RODPOD
36 990 Ft
25 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO COMPACT ROD POD
22 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO ROBUST RODPOD
30 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO MEGA ROD POD
52 990 Ft
34 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk