DELPHIN QUEEN TELE BOT 300CM 100G
DELPHIN QUEEN TELE BOT 300CM 100G
Szállíthatóság

A QUEEN sorozat esetében nem ülünk tétlenül a babérjainkon, és szorgalmasan dolgozunk azon, hogy bővítsük a hölgyeknek szánt termékkínálatunkat. Ez a strapabíró teleszkópos pontyozó bot minden hölgy számára szemet gyönyörködtető. A bottest matt rózsaszín színű, és lenyűgöző aranyszínű elemekkel van kiegészítve. Nagyon kifinomult, mégis kivételes vizuális megjelenésével a vízparton tartózkodó hölgyek közül senki sem fogja figyelmen kívül hagyni.

 

A különálló tagok egy megbízható, karcsú bottestet alkotnak, amely egészében kiválóan működik, és képes kezelni a nagyobb súlykategóriákba tartozó halak kirohanásait is. Mindegyik tag masszív gyűrűkkel van felszerelve, strapabíró SIC betétekkel, így nem okoz gondot a bot számára a különböző zsinórok, akár a fonott zsinórok használata sem. Az orsó megbízható rögzítéséről a klasszikus, de bevált DPS orsótartó gondoskodik. Az EVA habból készült, meghosszabbított nyél úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyerébe, így kényelmes dobást és botkezelést tesz lehetővé.

 

Ha a Delphin QUEEN mellett dönt, kétségtelenül értékelni fogja a teleszkópos botra jellemző kompakt szállítási méreteket. Ráadásul tökéletesen illeszkedni fog a többi QUEEN felszerelése közé.

 

Technikai paraméterek:

 

Modell: 300cm/100g

Tagok száma: 6 db

Gyűrűk száma: 5

Bottest átmérője a nyél felett: 18,6 mm

Súly: 280g

Szállítási hossz: 87,5 cm

Nyél: osztott nyél, EVA hab

Nyélhossz: (a bot végétől az orsótartó közepéig): 52 cm

A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Dobósúly
MOSS3-163 MOSS DELPHIN QUEEN TELE 300CM 100G 16 990 Ft
- +
Kosárba 3 m100 g
KAMASAKI TELE POWER BOT
8 690 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER TELE BOT
3 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G BOT
5 690 Ft
Részletek
KAMASAKI JUNIOR TELE BOT
2 390 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI GYEREK SZETT ZSEBPECÁVAL
5 490 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT ADVANCER TELE BOT
9 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk