CARP EXPERT HELICOPTER GUMISTOPPER

Carp Expert Helicopter Gumistopper

A CXP kínálata mindig is jeleskedett hasznos aprócikkek terén, mely megkönnyítette a horgászok életét, vagy jó fogási eredményekhez vezethette Őket. Jelen termék is egy ilyen praktikumként szolgál, mely előnyeit távoli dobásoknál, illetve iszapos terepen lehet élvezni, mivel csalink általa nehezebben fog elmerülni a mély iszapban.

A szerelék lényege, hogy egy fix ólmot kell helyezni a zsinórunk legvégére, ez forgós kialakítású legyen. A végólom feletti részre kell a stoppert felhelyezni, majd beállítani a kívánt távolságot. A horogelőkét a 2 gumi közötti forgóra kell ráhelyezni, majd a végére ráhúzni a műanyag kupakot, mely dobás közben kissé merevebb tartást, stabilitást ad a szereléknek.

A szerelék bejuttatásakor a kiválasztott végólom miatt nagyobb távokat lehet elérni, miközben a felcsalizott előkénk a helikopter rotorjához hasonlóan pörög, úgy, hogy mindeközben a horog fennakadásának esélye közel a nullára csökken. A helikopteres szerelék elkészítése nagyon könnyen elsajátítható, az általa nyújtott előnyöket kamatoztatva, a távoli gubancmentes dobások láttán nagyon könnyen megkedvelhető. Az eredmény igazolni fogja a szerelékbe vetett hitet!

A termék felhasználása bojlis és általános csalizásnál is kiváló, de csak a képzelet szab határt a további módokra, például egy vízközti süllőző szerelék ötletes eleme is lehet.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Anyaga Kiszerelés
79017-100 CARP EXPERT HELICOPTER GUMISTOPPER 450 Ft
- +
Kosárba 150 Ft/DB Helicopter stopperFém + gumi3 db/csomag
BOJLISTOPPER KERETEN
170 Ft
Részletek
BOJLITŰ GUMINYELŰ
420 Ft
Részletek
GUMIGYÖNGY ET
250 Ft
Részletek
ET LEBEGŐ STOPPER
310 Ft-tól
Részletek
BOJLISTOPPER (GYÖNGY) KERETEN
170 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAM CSALIRAKÉTA
1 150 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk