ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT

EnergoTeam Fish Smoker halfüstölő szett

A szett tartalma egy kiváló minőségű, rozsdamentes halfüstölő az Energo Team-től. A halfüstölésben rejlő gasztronómiai lehetőségeket mind a hétköznapokban, mind kempingezések és többnapos horgásztúrák során is ki kell használni!

A kis tartályokat denaturált szesszel kell felönteni, majd a füstölés mértékét szabályozhatjuk a készülékkel. Használata egyszerű: töltse fel az égőfejeket denaturált szesszel, majd helyezze a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. Helyezze a láng fölé a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe szórjon keményfa fűrészport.

A fűrészpor fölé helyezze a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül zárja le a fedővel és ezt rögzítse. A füst intenzitása szabályozható. A füstölő használatakor tartsa be a balesetvédelmi szabályokat, semmiképpen ne próbálja újratölteni a füstölőt miközben éghetnek az égőfejek! Erről győződjön meg, a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.

Kiváló minőségű osztályozott bükkfából előállított forgáccsal kerül forgalomba, mely mindenféle vegyi anyagtól mentes, bevizsgált termék. Egyaránt használható hideg és meleg füstölőkben.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ET FISH SMOKER
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÉS BALESETVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HALFÜSTÖLŐHÖZ
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár
12044-728 HALFÜSTÖLŐ SZETT 22 660 Ft
17 490 Ft
- +
Kosárba
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 620 Ft
5 790 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
48 280 Ft
35 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN SZETT
16 090 Ft
11 490 Ft
Részletek
KAMASAKI GYEREK HORGÁSZ SZETT
4 990 Ft
3 990 Ft
Részletek
KAMASAKI ELEKTROMOS KAPÁSJEZŐ LESZÚRÓVAL
4 590 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT
43 450 Ft
31 990 Ft
Részletek