WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA

Wizard Snapper pergetőtáska

A pergetés és műcsalis horgászat napjainkra rengeteg technikát és módszert magáénak tudhat, melyekhez rendkívül magas szortimentű csaliarzenál áll a horgászok rendelkezésére. De 1 pár órás pergetéshez vagy egy szórakoztató cserkeléshez nem kell mindent magunkkal vinnünk. A Wizard Snapper pergetőtáska, rendkívül kompakt méretezésének köszönhetően akár egésznapos horgászatra is kiváló társ lesz.

Vállpántja kellően erős, természetesen szabályozható méretekkel. A táska dizájnos, zöld szinű anyagot kapott, mely elején, egy nagyobb méretű cipzáros zseb található, engedély és akár gumihalak, előkék tárolásához.

A külön első részen kívül, az oldalán 2 teljesen zárt zseb található, melyekben minden pót kapocs, horog, fogó és kellék elfér, ami egy rövid pergetéshez szükséges. 

A belseje egyterű, melyben egy 27,5x18 cm-es doboz tökéletesen elfér (Comet4).

Mérete: 30x20x19 cm

Mindent összevetve, egy minden pergető igényt kielégítő praktikus táska, mely azon horgászok részére ajánlott, akik szeretik csalijaikat, rendezetten, biztonságban tartani.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga
72137-110 WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA 30X20X19CM 8 990 Ft
- +
Kosárba Snapper30x20x19 cmOxford
DELPHIN ATAK! SPUN MŰCSALIS TÁSKA
5 590 Ft
Részletek
WIZARD PREDATOR MAX PERGETŐTÁSKA
13 490 Ft
Részletek
WIZARD TETRA PERGETŐTÁSKA
7 790 Ft
Részletek
WIZARD MXT PERGETŐ TÁSKA
8 990 Ft
Részletek
WIZARD MASTER PERGETŐ TÁSKA
6 990 Ft
Részletek
DELPHIN ATAK! DYNAMIC TÁSKA
23 190 Ft
Részletek
Bottól a műcsaliig
Megjelent: 2024. január 27. | Forrás: Bokor Károly

Egy-két hónapja immár, hogy kézbe kaphattam a Wizard pergetőbot család Edge Spin sorozatának darabjait. A különféle pálcák, amint egyre inkább magam is tapasztaltam, sokféle pergetésre, többféle halra megfelelőek. Átnézegetve a modelleket, láttam, hogy folyó vagy állóvízen egyaránt rablóhalazhatok, pergethetek velük. Mindig szívesen veszem az ilyen feladatokat, mert ez is garantálja, „kötelezővé” teszi a sok pergetést. Több okból is kellemes ez a feladat. ...

Vadvízi domolykózás Lukácsi Bélával és Ország Bálinttal
Megjelent: 2024. március 07.

A vadvízi pergetés nagyon izgalmas, kiváltképp akkor, ha a helyszín egy szűk, növényzettel erősen borított folyócska. A célhal nem is lehet más, mint a domolykó, melynek horgászatáról ebben a videóban nagyon sokat megtudhat majd minden érdeklődő Lukácsi Béla és Ország Bálint által.