WIZARD PINK SPIN 4000 ORSÓ
Fárasztás hatékonysága
Futása
Ár-érték arány

Wizard Pink Spin orsó

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink!

Egy rózsaszín horgászorsó messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a termék specifikációit.

Az orsó kivitele maximálisan teljesíti minden női horgász elvárását, mely az igazán feltűnő, de csajosan vagány, élénk Pink grafit házban teljesedik ki. Az alap ház mellett, a fék beállító és a hajtókarban is találhatóak vagány csajos rózsaszín elemek, hogy elnyerje mindenki tetszétést.

A tetszetős küllem mellett, a pergetés követelményeit is természetesen maximálisan teljesíti, melyben 5+1 csapágy és egy kellően precíz, finom fékrendszer segíti. Áttétele 5,2:1, hajtókarja természetesen fém, mely végén egy kényelmes hajtókar kapott helyt.

A Wizard Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció, ha pergetésről van szó. Az orsóhoz passzoló színben kapható bot és zsinór is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20630-400 WIZARD PINK SPIN 4000 ORSÓ 12 990 Ft
- +
Kosárba 40005+1Elsőfék5,2:1GrafitAlumínium0,25 mm / 245 m289 g
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
Részletek
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft-tól
25 295 Ft-tól
Részletek
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft
Részletek
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft-tól
7 385 Ft-tól
Részletek
BOKOR PRO SPIN ORSÓ
13 490 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk