WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA

Wizard Snapper pergetőtáska

A pergetés és műcsalis horgászat napjainkra rengeteg technikát és módszert magáénak tudhat, melyekhez rendkívül magas szortimentű csaliarzenál áll a horgászok rendelkezésére. De 1 pár órás pergetéshez vagy egy szórakoztató cserkeléshez nem kell mindent magunkkal vinnünk. A Wizard Snapper pergetőtáska, rendkívül kompakt méretezésének köszönhetően akár egésznapos horgászatra is kiváló társ lesz.

Vállpántja kellően erős, természetesen szabályozható méretekkel. A táska dizájnos, zöld szinű anyagot kapott, mely elején, egy nagyobb méretű cipzáros zseb található, engedély és akár gumihalak, előkék tárolásához.

A külön első részen kívül, az oldalán 2 teljesen zárt zseb található, melyekben minden pót kapocs, horog, fogó és kellék elfér, ami egy rövid pergetéshez szükséges. 

A belseje egyterű, melyben egy 27,5x18 cm-es doboz tökéletesen elfér (Comet4).

Mérete: 30x20x19 cm

Mindent összevetve, egy minden pergető igényt kielégítő praktikus táska, mely azon horgászok részére ajánlott, akik szeretik csalijaikat, rendezetten, biztonságban tartani.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga
72137-110 WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA 30X20X19CM 8 990 Ft
- +
Kosárba Új Snapper30x20x19 cmOxford
SG SPECIALIST LURE BAG 6 BOXES L 31L PERGETŐTÁSKA
27 990 Ft
Részletek
DELPHIN ATAK! SPUN MŰCSALIS TÁSKA
4 790 Ft
Részletek
WIZARD PREDATOR MAX PERGETŐTÁSKA
13 490 Ft
Részletek
WIZARD TETRA PERGETŐTÁSKA
7 790 Ft
Részletek
DELPHIN ATAK CARRYALL MULTI TÁSKA
31 090 Ft
Részletek
SAVAGEGEAR SPECIALIST LURE BAG S 6 BOXES 25X35X14CM 8L PERGETŐ TÁSKA
29 990 Ft
Részletek
Fókuszban: Wizard pergető táskák
Megjelent: 2021. June 18. | Forrás: Lukácsi Béla

A legújabb Wizard pergető táskának 3 praktikus változata van, amelyeknek mindegyiknek megvan a saját helye. Ezt járjuk most egy picit körbe, közben megnézzük mi is fér egy ilyen táskába. Mindhárom táska egyedi megoldásokat rejt, de van bennük közös vonás is. Természetesen a színűk megegyezik, illetve közös bennük az is, hogy egy masszív széles vállpánttal a vállunkra akaszthatjuk. Mindegyik táskán a vállpánt állítható, illetve akár le is ...

Zagyvai csukák nyomában!
Megjelent: 2021. June 16. | Forrás: Őze Dániel

A Tisza magas vízállása miatt a Zagyva egyes szakaszai az idei évben igazán jól horgászhatóak voltak, így amíg a Tisza partról nehezen horgászható, addig a Zagyva szerencsére rendkívül jó szezonkezdetet mutatott csuka szempontjából a pergetést favorizáló horgászok részére. De természetesen a vízállás önmagában sosem elég, így ki kellett tapasztalni a legjobban működő műcsalikat is ezen szituációra. A Zagyva és Tisza torkolat előtti szakasza ...