WIZARD CSUKA

Wizard Csuka

A csuka sok vízterületen a tápláléklánc csúcsát képviseli, és ismerve kannibalizmusát, azt is tudjuk, hogy a nagyobb egyedek előszeretettel fogyasztanak kisebb csukákat. Sok műcsali, főként wobbler készült ennek a mintájára. De mi most egy gumihalat kínálunk a csukák megfogására.

Nem is akármilyet! Speciális műcsali, melynek ólom nehezéke egybe van öntve a testet alkotó gumival, így tökéletesen együtt mozog, küllemre egységes egészet alkot. Ez sokszor a segítségünkre is lehet, hiszen a csuka legtöbb esetben a látására hagyatkozik, ha a táplálék szerzésről van szó.

Kapcsunkat a fej feletti karikába akaszthatjuk, így ez is egy egyedi mozgást kölcsönöz neki. Maga a gumihal rész kellően lágy és a feltűnő, piros festések irritálják és kapásra késztetik a ragadozót.

A csali hasi részén is van egy karika, amibe horgot akaszthatunk. Mivel nagyméretű a műcsali, nem biztos, hogy úgy éri a támadás, hogy az egyes horog tökéletesen meg tud akadni, ezért alulra egy plusz horgot akaszthatunk. De vigyázzunk, ezt csak ott tegyük meg, ahol akadó mentes a terület, mert csúnya beakadások részesei lehetünk az alsó horoggal.

Ne ijedjünk meg a csali mérete miatt, ezt a méretet már méreten aluli csukák is megtámadják, a kapitálisak pedig csak még jobban szeretik.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
86974-012 WIZARD CSUKA 12CM 790 Ft
- +
Kosárba Csuka12 cm
MANNS SHAD
950 Ft
Részletek
MANNS ACTION SHAD
950 Ft
Részletek
MANNS SWIMMIN GRUB
950 Ft
Részletek
L&K POWER KICK
990 Ft
Részletek
L&K KICK
990 Ft
Részletek
L&K WARRIOR SHAD
990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk