A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK
CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK

Carp Expert Comfort Camo szék

A legújabb Carp Expert szék nevéből is asszociálva, ezen kivitel nem az átlagos horgászoknak készült, hanem azon személyeknek, akik maximális kényelmi faktorok mellett szeretnék élvezni ezt a remek időtöltést, sőt, ehhez most egy egyedi Camo kivitel is társul!

Az egyedi terepmintás camou anyagnak az egész párnázott szegélye, erősíett varrást kapott, ezáltal jobban védve azt, a külső sérülésektől. 2 darab kartámasz is helyet kapott a kivitelen, a kényelem maximalizálása végett. Masszív és egyben impozáns darab. A váza összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságot, majd tárolást.

A szék méretei:
- Ülésmagasság állítható lábakkal
- Háttámla mérete: 55 cm
- Ülőfelület mérete: 50x38x55cm cm
- Maximum terhelhetősége 120 kg.
- Súly: 5,5kg

Összességében egy kiváló minőségű szék, mely extra teherbírással és kényelmi részekkel rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akiknek elegük van a kicsi, kényelmetlen, kis teherbírású székekből!

CARP EXPERT EXTRA KARFÁS FOTEL
39 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT KARFÁS SZÉK
34 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL
45 990 Ft
Részletek
SONIK SK-TEK SUNCHAIR FOTEL
59 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT MAX1 KARFÁS FOTEL
49 990 Ft
39 990 Ft
Részletek
DELPHIN GUARDIAN C2G SZÉK
51 490 Ft
Részletek
Kényelemhez elengedhetetlen
Megjelent: 2024. március 09. | Forrás: Csala Viktor

     Sokunknak megvan az az emlék, amikor csak felpattantunk a biciklire és irányba vettünk egy számunkra kedves kis vízterületet egy maroknyi horgász felszereléssel, amit bele raktunk egy vödörbe. Sok mindenre volt jó az a kis tároló alkalmatosság. Etető anyagot kevertünk benne és valljuk be elfért benne minden és amikor rá került a tető az volt a mi kis székünk is. A kényelemtől messze állt, de megtette egy kis időre ám, de kellemes volt róla felállni is kicsit ...

Ködös pontyok Lajosmizséről - Szabó Bence
Megjelent: 2024. május 31.

A téli horgászat varázsa semmihez sem fogható. Különösen érvényesül ez a varázs abban az esetben, ha az ember ismeretlen vízen horgászik és az előre kiválasztott horgászhely előtt a peca kezdetére befagy a vízfelszín. Igen, a horgászat nem mindig habostorta, azonban a kitartó pecás szinte minden esetben elnyeri jutalmát! Ebben a videóban Szabó Bence egyik nem hétköznapi túrájának történéseibe nyerhetsz betekintést, amely során nehezítő körülmények sokaságával kellett megküzdeni, azonban a happy end így sem maradt el!

Márnák wafterrel - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.

A dunai, feederes horgászatok során amennyiben szóba kerülnek a csalik, szinte mindenkinek egyből a csonti jut az eszébe. Sokáig így volt ezzel Szabó Bence is, azonban az elmúlt hónapokban egyre többet kísérletezett márnás horgászatai során a különféle wafterekkel, amelyek meglepően eredményesnek bizonyultak az Öreg Folyón is! Ennek, azaz a wafter csalikkal történő dunai feeder horgászatnak a sajátosságait mutatja be Bence ebben a videóban.

A dunai feederezés alapjai - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.

A késő ősz egyértelműen a folyóvízi horgászatok kedvelt időszaka. Sok tavi pecás veszi ilyenkor a bátorságot és veti bele magát a folyóvízi horgászat rejtelmeibe. Ebben a videóban azoknak kíván segítséget nyújtani Szabó Bence, akik még csak most ismerkednek a dunai horgászattal. Ennek érdekében bemutatja a legapróbb részletekbe menően, hogy milyen felszerelésekkel és végszerelékkel horgászik a dunán márnákra, paducokra, jászokra, dévérekre és szilvaorrú keszegekre. Nagyon hasznos videó ez mindazoknak, akik szeretnének belekóstolni a dunai horgászat rejtelmeibe.

Carp Expert Comfort Camo szék
Megjelent: 2023. szeptember 01.