Kényelemhez elengedhetetlen
Megjelent: 2024. március 09. | Forrás: Csala Viktor

     Sokunknak megvan az az emlék, amikor csak felpattantunk a biciklire és irányba vettünk egy számunkra kedves kis vízterületet egy maroknyi horgász felszereléssel, amit bele raktunk egy vödörbe. Sok mindenre volt jó az a kis tároló alkalmatosság. Etető anyagot kevertünk benne és valljuk be elfért benne minden és amikor rá került a tető az volt a mi kis székünk is. A kényelemtől messze állt, de megtette egy kis időre ám, de kellemes volt róla felállni is kicsit megmozgatni magunkat.

          A hosszú időt eltölteni érdemes kényelmesen a vízparton mára már rengeteg féle fajta széket és fotelt találunk a kínálatban, de mindenkinek más az igénye sok függ a horgász módszertől az adott víznek a partjától, mivel járunk horgászni mennyi helyet tudunk szorítani annak az ülőalkalmatosságnak akár a csomagtartón akár a kocsi hátuljába. Az sem utolsó szempont, hogy oda lehet e állni kocsival közvetlen a parthoz nem mindegy, hogy egy húsz kilós székkel vagy egy öt kilóssal gyalogolunk több száz métereket akár. A Carp Expert Comfort Camo szék több szempontból is nagyszerű bármilyen szögből is nézzük nagyon jól mutat és egyből kiszúrjuk rajta a pozitívumokat kezdjük lentről felfele haladva.

Igazán jó állású szék!

 Ahogy ránézünk a székre egyből szemet szúr a négy teleszkópos láb, ami azért tesz jó szolgálatot mert a leg extrémebb partokon is nagyszerűen eltudjuk helyezni szintben, elkerülve ezzel a billegést és a derék, hát fájdalmat. A teleszkópos lábak végén tappancsok találhatók elég nagy méretben ezek nagyszerűen felfekszenek a különböző tereptárgyakon és az esetleges homokon vagy nedves földön segítve nekünk, hogy ne süppedjünk bele a súlyunkat elosztva.

Teleszkópos lábak.

Köves partszakasz sem okoz gondot.

Kevés olyan szék van amire rábíznám magam a meredek kövezéseken, ugyanis az ilyen kemény terepen az alacsony súlypontú székek jöhetnek számításba nem szerencsés gólyalábakon lavírozni a sziklákon, ahogy haladunk feljebb a Comfort Camon szembe tűnik az erős váz szerkezet, ami a kitűnően javítja az ember komfort érzetét nyugodtan el lehet ezen a széken terülni nem recseg ropog alattunk.

Erős váz szerkezet.

Kitűnő kivitelezés, praktikus.

Elértünk az ülőfelülethez, ami párnázott szegéllyel és megerősített varrásokkal rendelkezik a szék kényelmét karfákkal fokozták, ami egy kellemes puha tapintású anyaggal van bevonva. Az ember felértékeli a hideg napokon amikor nem egy áthűlt hideg műanyagra vagy fémre teszi le a kezét. Az ülőfelület mérete rendkívül nagy és kényelmes, de nincs túlméretezve ezáltal akár csónakban is hű társunk lehet.

Akár a vízbe is helyezhetjük a lábakat az nem fog rozsdásodni. 

A Camo anyagnak köszönhetően nagyon strapabíró a külső hatásokkal szemben a színek miatt nem kirívó a környezetből a dizájn nagyon rendben van.  A hát támla is az ülő felülethez hasonlóan nagyon kényelmes. Körben vastagabb a szivacs réteg ezáltal, ha hátra dőlünk a nyakunk is kap támasztást így még komfortosabb pozíciót vehetünk fel a horgászat alatt.

Széles háttámla.

A háttámla hátsó fele kapott egy plusz szövet réteget és így nincs csupaszon a vázszerkezet. Összeségében, ha az ember szeretne egy kényelmes és praktikus társat a horgászathoz, bátran merem ajánlani ezt a széket, de akár a nyaraláson vagy egy kerti partin is teljes szolgálatot tud tenni. Engedjük meg magunknak ezt a kényelmet annak nincs értelme, ha kuporodunk és helyezkedünk, fészkelődünk órákon keresztül és arra várunk mikor állhatunk már fel. Ebben a székben észre sem vesszük, hogy elrepül az idő.

Tökéletesen bele illik a környezetbe!

Csala Viktor