THE ONE LIMITED EDITION PIT13 PACK

The One Limited PIT13 Pack

Limitált szériás, Micula Péter által kifejlesztett termékcsalád, amit a több évtizedes versenyzésben szerzett tapasztalatok alapján állított össze és tesztelt ki.

Több fantasztikus eredmény és kapitális hal megfogása is ezeknek a termékeknek köszönhető, elég csak az 50 órás pródi egyéni verseny 979 kg-os összfogását megemlíteni, amivel meg is nyerte ezt a nagyon nehéz megmérettetést. A Scopex & Squid ízesítés és a szénhidrátosabb irányba eltolt összetétel segítségével, minden víztípuson eredményesen alkalmazható.

A legfőbb ok a megalkotásában  az volt, hogy a klímaváltozás hatására gyorsabban beköszöntő meleg idő felgyorsítja a vizek felmelegedését, amire a horgászatban is kiemelt figyelmet kell fordítani, így ezekhez a környezeti hatásokhoz alkalmazkodva lett ki kísérletezve a tökéletes összetétel.

A versenyzésben nagyon fontos, hogy minél gyorsabban és minél több halat lehessen fogni, ami alapvetően meghatározza ezeknek a termékeknek a felhasználási potenciálját.

Ez a csomag egész évben eredményesen használható, akár több napos túrákra is alkalmas, de legnagyobb előnye, hogy a rövid, gyors horgászatokon is igazán eredményes, amiben nagy segítség a pack-ban található pva hurka és a wafters horog csali, valamint a rendkívül attraktív és nagyon gyors hatást kifejtő főtt bojlik.

Nemcsak a pontyozásban, hanem amur horgászatban is eredményesen alkalmazható, hiszen ez is fontos szempont volt a megalkotási folyamatban.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus
98038-010 "> THE ONE LIMITED EDITION 8 990 Ft
- +
Kosárba Új PIT13 Pack
SBS QUEST BASE MIX
4 490 Ft-tól
Részletek
SBS EUROSTAR BOILIES 1KG, 5KG
3 990 Ft-tól
Részletek
SBS PREMIUM READY-MADE BOILIES 1KG, 5KG
6 490 Ft-tól
Részletek
SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
Részletek
SBS SOLUBLE EUROSTAR BOILIES 1KG, 5KG
4 490 Ft-tól
Részletek
SBS SOLUBLE PREMIUM READY MADE BOILIES 1KG, 5KG
6 490 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk