A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI RIVER SPICCBOT
KAMASAKI RIVER SPICCBOT

Kamasaki River Spiccbot

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úsztatásra alkalmas botcsalád is. A River széria, egy masszív, ellenálló spiccbot-család, mely a gyártás során alkalmazott modern technológiának és a stramm IM6-os anyagnak köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. Ezen faktor a River szériánál is kiemelt volt, melynek hála, megállja a helyét az erősebb folyóvízi halakkal szemben is.

Ezen erőhöz viszont, letisztult külső elemek és kellően vékony kivitel társul, mely alapkövetelmény minden modern horgászbot létrehozásánál.

A szérián, a tartalékokat garantáló karbon mellett, egy X-szövést is kapott minden elem, így egy maximálisan erős, mégis rugalmas úszós pálca jött létre, megfelelve a keményebb körülményeknek és igénybevételnek.

A bot begumizva is használatba vehető, de általánosan egy adapter eszközlését javasoljuk hozzá, a használt szerelék rögzítéséhez.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, tökéletes választás a folyóvízi úsztatással ismerkedők számára is.
 

KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft-tól
Részletek
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
Részletek
BENZAR RIVER SPICCBOT
43 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
3 290 Ft-tól
Részletek
DELPHIN RONIN SPICCBOT
6 800 Ft-tól
Részletek
BENZAR ADVENTURE POLE SPICCBOT
9 990 Ft-tól
Részletek
Az öntözőcsatorna halai
Megjelent: 2023. október 07. | Forrás: Csala Viktor

Többször mikor elhagytam a Szeged táblát egy csatornán kellett áthaladnom. Évek óta nézegettem az útról, ezt a 2-3 méter széles kis medret. Az egyik fele magán terület táblával büszkélkedett, de az út túloldalán egy zsilip állta útját majd kanyargott a messzeségbe. Térképen megnéztem a csatornát majd utána pár telefonhívás következett és a megfelelő utána járás után lehetett gondolkozni azon, hogyan is pecázzuk meg ezt a vizet. Fontos, ha elhagyatott helyet ...