BENZAR ADVENTURE POLE SPICCBOT
Súly, kényelem
Terhelhetősége
Gyorsasága

Benzár Adventure Pole spiccbot

A megfizethető árú, de magas minőségű spiccbotot kereső horgásztársak számára lehet ideális választás a Benzár széria legújabb eleme, az Adventure spiccbot.

Ez a botcsalád 3 különböző hosszban, 4, 5, illetve 6 méteres kivitelben áll rendelkezésre.

Az Adventure botok nagyon univerzálisak, hiszen a tavi csalihalfogástól kezdve a kisebb folyókon történő úsztatásig szinte bármilyen esetben jó hasznukat lehet venni,

Könnyű, kezes pálcák ezek, melyekkel élmény a finom horgászat! Az Adventure spiccbotok dobósúlya 10-25 gramm, így ha termetesebb hal akad horogra, akkor sem kell megijedni! Adott esetben vastagabb főzsinórral és nagyobb horoggal is lehet használni ezt az erős, de az IM10-es karbon alapanyagnak hála légiesen könnyű botot a tetszőleges hosszban.

Igényes megjelenéssel, modern, tetszetős külsővel és meglepően kedvező árral hívja fel továbbá magára figyelmet a botcsalád.

A hosszabb, 6-8 méteres bolognai és spicc botokkal sokáig elképzelhetetlen volt a huzamosabb ideig, kézben tartott bottal való horgászat. Az IM10-es karbon anyagnak köszönhetően ez már a múlté. A feszes, gyors karakternek és a korábbi botoknál nagyságrendekkel jobb súly-hossz aránynak köszönhetően lehetővé vált a kézben tartott bottal történő, sportos, gyors és természetesen sok hallal kecsegtető eredményes horgászat.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Dobósúly Szállítási méret Súly
11046-400 BENZAR ADVENTURE POLE 4M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 9 990 Ft
- +
Kosárba Új 4 m10-25 g128 cm100 g
KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft-tól
Részletek
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
Részletek
BENZAR RIVER SPICCBOT
43 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
3 290 Ft-tól
Részletek
DELPHIN RONIN SPICCBOT
6 800 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI RUBIN STRONG POLE SPICCBOT
8 490 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk