KORDA KURV SHANK X HOROG
Akadás

Korda Kurv Shank X Horog

Kiváló horogtípus, egy nagyon sokoldalú horog, ami használható pop-up és fekvő csalikkal egyaránt, beleértve a népszerű kötési módszereket is, mint például KD és az IQ D-rig.

Kiváló akasztási képességekkel rendelkezik az agresszívan befelé hajló fülnek és ívelt horogszárnak köszönhetően, amely segít befordulni és a horog szájában tartani a horgot, még akkor is nem alkalmazunk zsugorcsövet vagy Kickert.

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Méret Kiszerelés Változat
KKSX2-000 KORDA PONTYOZÓ HOROG KURV SHANK X SIZE 2 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 690 Ft
- +
Kosárba 269 Ft/DB 210 db/csomagSzakállas
DRENNAN CONTINENTAL BOILIE HOROG
2 790 Ft
Részletek
MARUTO 988BD-BN HOROG
750 Ft
Részletek
MARUTO 8714BD BN HOROG 10DB/CSOMAG
750 Ft-tól
Részletek
MARUTO 8355BD-BN HOROG
750 Ft
Részletek
CARP EXPERT CLASSIC BOILIE HOROG
1 350 Ft
Részletek
EXCALIBUR HOROG LONG SHANK
650 Ft
205 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk