CARP EXPERT BLACK SHADOW SPOD BOT
Ár-érték arány
Súly, kényelem
Terhelhetősége
Dobás pontossága
Távdobáshoz

Carp Expert Black Shadow SPOD bot

A Carp Expert márkanév alatt, a pontyhorgászat szinte összes alfajához megtalálható minden olyan felszerelés, mely a békéshalak kifogásának feltétele és követelménye, természetesen a legmodernebb köntösben.

A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz.

A széria rakós, 3 részes változatai szinte kijelenthető, hogy bármely pontyhorgásznak kellő és megfelelő alternatívát nyújtanak, kedvező szállítási paraméterezése mellett, kialakítása révén, akár a legnagyobb pontyok horgászatára is alkalmas variánsok, mely széria most egy SPOD, magyarul etető taggal bővült.

Nagy távolságra bizony nem tudjuk kézzel, csúzlival bejuttatni az etetőanyagot, szemes takarmányokat, de még a dobócsővel bejuttatott bojli távolsága is határokba ütközik. Ezen távolságok leküzdésére találták ki a horgászbottal történő etetést! A Black Shadow SPOD erőssége 5 lbs, így a legnagyobb méretű Spomb is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele. 

A teljesen fekete alappal bíró blank IM10-es karbon felhasználásával jött létre, ami a legnagyobb súlyok használatát is lehetővé téve, kellőképp kiszolgálja a távdobások igényeit is.

Masszív orsótartójára 50-es méret feletti távdobó és nagyhalas orsók használatát javasoljuk. Az orsótartó mellett, a nyél tökéletes fogást adó, gyönyörű karcsúsított kivitelben készült el, csúszásmentes bevonattal, maximális komfortot adva a legnagyobb dobásokhoz is.

Gyűrűsora erősített háromtalpas kivitelű, plusz az erőtartalékok és teherbírás mellett, a legelső gyűrű a második tagon helyezkedik el, 50-es méretben, így a zsinór sokáig ellenállás nélkül pereghet le a dobról.

A minimalista dizájn mellett, egy karbon zsinórbeakasztó modernizálja a Shadow Carp modelleket.

A Black Shadow Carp a CXP kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a rendkívül jó szállítási méretezésű, mégis a nagyobb halakra való horgászatot favorizáló pecásoknak nyújt profi választást.

Az IM10-es karbon anyag megjelenése óriási előrelépést jelent a horgászbotok fejlődésében. A korábbi botokhoz képest kecsesebb, könnyedebb vonalvezetés, megsokszorozódott teherbírás és a terhelésre gyorsabban reagáló anyag jellemzi. Hobbi- és versenykörülmények között egyaránt megállja a helyét.
A távdobást támogató botokra jellemzően, a távoli célok eléréséhez megfelelő nyomatékot biztosító, a szokásosnál hosszabb nyéllel szerelték. A precízen meghatározott hossz a hatékony dobást és a fárasztást is segíti. Megfelelő dobási technika alkalmazásával a végszerelék óriási távolságokba repíthető.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13400-375 CARP EXPERT BLACK SHADOW SPOD BOT IM10 3,75M 20 990 Ft
- +
Kosárba 3,75 m35 lb132 cm405 g
CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
16 195 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft-tól
Részletek
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT BLACK SHADOW TELECARP BOJLIS BOT
17 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk