HALPUCOLÓ SZETT ANDREJSZKY ZOLTÁN AJÁNLÁSÁVAL
Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra!


Legyen szó harcsapörköltről Bikini módra, vagy éppen rácpontyról, az első lépés minden esetben a hal előkészítése.

Sok esetben problémát okoz a nyálkás hal rögzítése a vágódeszkán, vagy asztalon, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben, sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetője és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során. A pucolás talán legkardinálisabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nem csak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról, szálkákról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk megtartsa élességét a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezen felül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is.

És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás.


Így már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nem csak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár
12044-933 HALPUCOLÓ FISCH SCALER SZETT -ANDREJSZKY ZOLTÁN  AJÁNLÁSÁVAL (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 490 Ft
- +
Kosárba
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 620 Ft
5 790 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
48 280 Ft
35 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN SZETT
16 090 Ft
11 490 Ft
Részletek
KAMASAKI GYEREK HORGÁSZ SZETT
4 990 Ft
3 990 Ft
Részletek
KAMASAKI ELEKTROMOS KAPÁSJEZŐ LESZÚRÓVAL
4 590 Ft
Részletek