Profi Rodpod, profi pontyhorgászoknak: Sonik Stanz
Megjelent: 2022. szeptember 21. | Forrás: Őze Dániel

Ha végignézzük a Sonik folyamatosan bővülő termékválasztékát, egy dologban mindig biztosak lehetünk, hogy minden egyes terméket a horgászok számára gyártanak, és a fő hangsúly azon van, hogy a vásárlóknak minden termékkel teljes elégedettséget biztosítsanak. 

Ez a fenti tézis a prémium táskaszortimentjükön túl, maximálisan igaz a Stanz szériára is, mely a legjobb bottartó állványokat és kiegészítőket tartalmazza.

A Sonik prémium békéshalas szortimentje minden területen igazán individuális termékeket tartogat. A bottartó állványok között a STANZ Rod-Pod széria a legújabb változat, mely megállja a helyét bármilyen terepen, stabil tartást biztosítva 3 vagy akár 4 darab bevetett készségnek.

Az ultragyors összeállíthatóság mellett, egy praktikus hordtáska is jár hozzá, ami hasznos zsebekkel van ellátva, az állvány összes kiegészítőjéhez, plusz még a kapásjelzők is tárolhatók benne.

A táska természetesen bélelt, így szállítás során minden elemnek maximális biztonságot garantál.

Teljes mértékben testreszabható lábrendszer jellemzi, mely 41 és 155 cm között állítható, a legtöbb helyzethez alkalmazkodva.

Pozi-lock rendszerrel szerelt kereszttartók járnak hozzá, ami biztosítja, hogy a swingerek és az elektromos kapásjelzők, könnyen és gyorsan a megfelelő pozícióba állíthatóak legyenek rajta.

Könnyű, 100% alumínium szerkezet jellemzi minden elemét, a lábaktól az adapteren keresztül, a szorítóegységekig. Igazi hosszútávú alternatíva.

A kompakt, teljesen masszív szerkezet lábai 3 szögben állíthatók be, ami garantálja a sokoldalú felhasználhatóságot, legyen szó akár egy teljesen vízparti növényzettel benőtt helyről vagy egy kis nádnyiladékról.

A belső ALU csavarokkal állítható be a bottartó hossza 81-137 cm között, mely a használt botok hosszához és a kiválasztott horgászhely és időjárás paramétereivel tökéletesen összehangolható.

A hosszon kívül, a lábak pozíciója is változtatható a 2 szélső részen, ami szintén kiváló varianciát biztosít, teljes egyediséget kölcsönözve a  bottartónak.

2 extra hosszú 92 cm-es láb is tartozék az állványokhoz.

Nádassal vagy sűrű növényzettel benőtt helyeknél jól fog jönni a plusz 2 darab extra méretű láb, a botok magas pozícióban való elhelyezéséhez.

Szuper kompakt megoldás a STANZ széria, legyen szó egy rapid bojlizásról vagy többnapos túráról, biztos, hogy minden szituációra alkalmas megoldást kínál, a horgászat teljes idejére.

Forrás: Őze Dániel

SONIK DOMINATORX RS BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
SONIK SK-TEK 3 BOTZSÁK COMPACT SLEEVE
41 990 Ft-tól
32 360 Ft-tól
Részletek
SONIK STANZ ROD POD
57 990 Ft-tól
Részletek
SONIK VADERX FS NYELETŐFÉKES ORSÓ
22 990 Ft
Részletek