KORDA LEADCORE LEADER HELI SAFE SZERELÉK 1M, 2DB/CSOMAG

Korda Leadcore Leader Heli Safe Gravel Bojlis Szerelék

A Korda Leadcore leader Heli Safe Weed Green 1m előkötött leadcore kiválóan használható bármilyen helikopter típusú szerelékhez. Akár hagyományos szereléket vagy chod-ot használunk. Ezek a leadcore-ok 1 méter hosszúak, így tökéletesek arra, hogy a végszerelék a tó fenekére feküdjön és megvédjék a halakat a zsinór sérülésétől a fárasztás során, de nem olyan hosszúak, hogy zavarják a bedobást.

Ez nem csak egy nagyszerű gubancgátló szerelék, hanem a halak számára is nagyon biztonságos, mivel tartalmazza a Mini Heli-Safe rendszert. Az eredeti kompaktabb változatát és biztosítja az ólom elhagyását, amikor az szükséges. Szintén tartalmazza a No-Trace Safety rendszert, ami biztosítja, hogy a főzsinór elszakadása esetén az előke könnyen kiszabaduljon a leaderből. Minden csomag két tartalék No-Trace gyöngyöt tartalmaz (Ezek külön is megvásárolhatóak, ha még többre van szükség). A No-Trace Safety rendszer felső gumiját az ólomhoz közel lehet állítani, amennyiben tiszta aljzaton horgászunk vagy egészen a leader másik oldalára is mozgatható, amennyiben hinaras vagy törmelékes az aljzat, különösen amikor chod előkét alkalmazunk.

A Mini Heli-Safe többféleképpen állítható az aktuális körülményekhez igazítva: a hagyományos rugó minimális nyomás alatt elengedi az ólmot, ami nagyszerű hinaras helyeken. Illetve alkalmazható piros rugóval (kettő a csomag tartalma), ami teljesen hínármentes vizekben használható, így csak leakadás esetén hagyja el az ólmot.

Szintén lehetőség van karika használatára (kettő a csomag tartalma), amikor az ólmot egyáltalán nem akarjuk elhagyni, csak szakítás esetén a No-Trace Safety rendszernek köszönhetően. A 11-es méretű QC Ring Swivel segítségével gyorsan és egyszerűen cserélhetőek a szerelékek, mivel egyik végén sima hurok található, ami a főzsinórra csatlakoztatható – hurok-hurok kötéssel, ami a leggyorsabb és legegyszerűbb.

- Kable Heli-Safe Leadcore Leader Weed Green színben, csomagonként 2 db
- tartalékként 2x No-Trace Breads
- 2x Mini Heli-Safe karika
- 2x Mini Heli-Safe piros rugóval
- Hossz: 1,0 méter
- Kiszerelés: 2 db/csomag

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Méret Szín Kiszerelés
LLHSG-000 KORDA LEADCORE LEADER HELI SAFE GRAVEL 1M, 2 PER PACK 5 290 Ft
- +
Kosárba 2645 Ft/DB Heli Safe Leader1 mGrawel2 db/csomag
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC HELICOPTER
2 190 Ft
Részletek
FOX FLUOROCARBON FUSED LEADER 30LB ELŐTÉTZSINÓR
2 890 Ft
Részletek
FOX EDGES CAMO RUN RING KIT SZABADONFUTÓ KARIKÁS SZERELÉK 8DB/CSOMAG
1 690 Ft
Részletek
LIFE-ORANGE CARP RIG "IN-LINE" BOJLIS SZERELÉK
1 290 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk