DELPHIN ZANDERA B CAST CASTING PERGETŐ BOT
Dobás pontossága

DELPHIN ZANDERA B-CAST

A sikeres ZANDERA és ZANDERA XCS 40T sorozat után, összegyűjtöttük a tapasztalatainkat és úgy határoztunk, hogy bővítjük a sorozatot a baitcast technika szerelmeseinek nagy örömére. Ennek az erőfeszítésnek a végterméke a ZANDERA B’CAST.

Ez a bot rendkívül érzékeny, gyors spiccakcióval és magas minőségű 30T karbon bottesttel rendelkezik. A bottest maga is meglepően gyors akciójú, de ugyanakkor teljes mértékben élvezetessé teszi a fárasztást is. Több gyűrűvel (a jól ismert SeaGUIDE márkás) rendelkezik, mint egy hagyományos pergetőbot. A gyűrűk pontosan úgy vannak elosztva a blankon, hogy elősegítség a zsinór könnyed lefutását és a precíz dobásokat. A kényelmes és ergonomikus SeaGUIDE orsótartó meg fogja könnyíteni a hosszú horgászatokat – nincs több kényelmetlen fogás vagy zsibbadt ujjak! Az osztott nyél egy parafa és FullShrink EVA hab kombinációjából áll. Úgy tervezték meg, hogy minimalizálja a kéz megerőltetését és az egész baitcast élményt még kellemessebbé tegye. Aranyszínű díszítő elemek teszik teljessé a bot nyújtotta vizuális élményt és kiemelik a ZANDERA B’CAST egyedi karakterét.

A baitcast botok csónakos vertikális horgászatra egyaránt alkalmasak, amely során tökéletes kontaktust biztosítanak a csalival.

A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Dobósúly
MOSS2-620 BOT DELPHIN ZANDERA B CAST 210CM/ 5-28G 27 490 Ft
- +
Kosárba 2,1 m5-28 g
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
19 990 Ft-tól
12 205 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
9 095 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
13 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk