THE ONE PROPO SZÁJFERTÖTLENITŐ 30ML

A horgászat öröméhez hozzátartozik, hogy az élettel teli, egészséges halakat testközelből láthatjuk, és sértetlen állapotban visszaengedjük a vízbe, így sok más horgász számára is biztosítjuk, hogy a halfogás élményében részesüljenek.

Ezért olyan fontos a megfelelő halápolás, amely a halak kondícióját minden más elé helyezi, nem kell ökoharcosnak lenned ahhoz, hogy törődj azzal, hogy a halak a lehető legjobb állapotban legyenek, elvégre egyetlen horgász sem akar azzal dicsekedni, hogy egy rossz állapotú, sérült, egészségtelen halat fogott. Nem csak egyéni csúcsra vágyunk, hanem a lehető legszebb halra, olyanra, amelyre öröm ránézni, és jól mutat a felvételeken. Egy igazi pontyhorgásznak az is fontos, hogy a többi horgász is ismerje meg ezt az érzést, és ugyan ilyen gondossággal járjon el, mielőtt visszaengedi a halat, hogy később mások is újra átélhessék ezt az élményt.

A horgászok feladata a gondoskodás, a halak egészségének megőrzésére. Ha bármilyen fekélyt vagy nyílt sebet találsz, alkalmazz helyi kezelést, például a The One PROPO propoliszos fertőtlenítővel, ennek mindig kéznél kell lennie, vagy legalább a táskában tarts egyet.

Vízálló réteget hoz létre a fekélyeken és nyílt sebeken, így a propolisz megakadályozza, hogy a szennyeződések, törmelékek és kórokozók fertőzést okozzanak, és potenciálisan elpusztítsák a halakat.

A természetes antimikrobiális tulajdonságokkal megalkotott és méhekből származó propolisz a természet antibiotikumaként ismert, és segít abban, hogy a halak kiváló állapotban maradjanak.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
80222-030 THE ONE PROPO SZÁJFERTÖTLENITŐ  30 ML 3 990 Ft
- +
Kosárba Új 133000 Ft/L Propo30 ml
CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
Részletek
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
Részletek
CZ PONTYMATRAC ÉS MÉRŐZSÁK 105X124CM
9 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
Részletek
CARP ZOOM ÁLLVÁNYOS PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk