CARP EXPERT MULTI DYNAMIC SWINGER

Carp Expert Multi Dynamic swinger

A Carp Expert termékpalettája pontyhorgász eszközök széles választékát tárja a horgászok elé, és a már meglévő termékek mellé rengeteg új, prémium kiegészítő érkezik. Ilyen újdonságok a merevkaros swingereink szortimentjét bővítő, új Multi Swingerek is!

Multi Swinger - Dynamic

Ahogyan a neve is utal rá, a két termék közül ez a "nagytestvér", nagyobb fejet, és nagyobb adaptert is kapott, de a kar mérete megközelítőleg megegyezik a Compact-éval. Merev karjának köszönhetően nagy szélben sem fognak a swinger "ringatózása" miatt csipogni elektromos jelzőink.

A fej végén található "sapkák" cserélhetőek, így mindenki egy termékben találhatja meg a neki leginkább tetsző, és a felszereléséhez illő darabot. A karon található nehezék segítségével könnyedén állíthatjuk a swinger súlyát, így a főzsinórunk feszességét.

A szabvány menethez készült adapterről le- és felcsatlakoztatni a swingerünket tulajdonképpen csak néhány másodpercbe kerül, így annak szállítása jelentősen könnyebbé, és biztonságosabbá válik.

Éjszakai horgászatokhoz is parádés választás, hiszen egy 2,5mm-es Jack csatlakozóval a kapásjelzőnkhöz csatlakoztatva világító swingert kapunk!

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus
77090-360 CARP EXPERT MULTI DYNAMIC SWINGER 4 490 Ft
- +
Kosárba Új Multi Dynamic
ECO SWINGER
1 290 Ft
Részletek
CARPHUNTER MEREV KAROS LEDES SWINGER
1 990 Ft
Részletek
CXP LED SWINGER ÖNÁLLÓ
2 190 Ft
Részletek
CXP LED SWINGER SZETT LÁNCOS 3DB-OS
7 990 Ft
Részletek
CXP LED SWINGER SZETT LÁNCOS 4DB-OS
9 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT DELUXE SWINGER LEDES KAROS
3 490 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk