CUDA TITANIUM NITRIDE 18 ÓRIÁS HOROGSZABADÍTÓ
A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

Egy speciális horogszabadító, a rablóhalas horgászok kedvéért!
A kampós részbe beakasztva zsinórunkat, toljuk le az eszközt a horogig, majd elforgatva azt akasszuk ki a hal szájából a horgot.

Gyors, egyszerű biztonságos!

Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Anyaga Jellemző Kiszerelés Hossz
80950-869 CUDA TITANIUM NITRIDE 18 ÓRIÁS HOROGSZABADÍTÓ 13 490 Ft
- +
Kosárba Alumínium ötvözetHorogszabadító1 db45 cm
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, MŰANYAG NYELŰ
450 Ft
Részletek
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, MŰANYAG CSIPTETŐVEL
350 Ft
Részletek
HOROGSZABADÍTÓ CSOMÓBONTÓS KÉTOLDALAS
390 Ft
Részletek
HOROGSZABADÍTÓ FÉM
290 Ft
Részletek
HOROGSZABADÍTÓ FÉM VÉKONY
290 Ft
Részletek
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, KÉTOLDALAS
590 Ft
Részletek
Cuda a hétköznapokra is
Megjelent: 2018. February 27. | Forrás: Lukácsi Béla

Olyan késeket és kiegészítőket szeretnénk bemutatni, amelyek nemcsak a halpucolás terén teljesítenek kiemelkedően, hanem akár a konyhában vagy éppen a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyeket a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel használnak. Íme, a mai teríték, vagyis ezeket a termékeket vesszük sorba Mitől is csuda jó a Cuda? A minőség bizony nagyon fontos szempont, és ez minden termékeknél ...