CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
Óvatos kapás jelzése
Fárasztás hatékonysága
Ár-érték arány

Carp Hunter Plus Feeder bot

A Carp Hunter botcsalád legújabb tagja, mely nagyobb gyűrűinek köszönhetően távolabbi dobásokat tesz lehetővé, illetve a nyárfaszösszel teli időszakban rengeteg kellemetlenségtől kímél meg bennünket.

Hozzá illő, 50-es, 60-as orsóval és 0,20-as körüli zsinórral nyílt vízen akár 10kg-on felüli pontyokat is partra segíthetünk vele.
Nyugodtan válasszunk hozzá vékony, fonott dobóelőkét, a távolabbi dobások eléréséhez.

A kényelmes és hideg időben meleg fogást biztosító duplon nyélnek köszönhetően a bot fogása kellemes, dobás közben jól tart a kezünkben.
Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Tavakon és egyéb állóvizeken horgászhatunk vele legeredményesebben.

Tökéletes belépő szintű horgászbot, mely ideális választás azoknak, akik nagyobb beruházás nélkül szeretnének belekóstolni a feederezés szépségeibe.

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
A kompozit botok kevésbé érzékenyek a külső fizikai hatásokkal, ütésekkel, koccanásokkal szemben, mint a karbon testvéreik, ezáltal optimálisak a parti kövezéseken és extrém körülmények között folytatott feeder vagy picker horgászatra.
Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELESZKÓPOS BOTOKHOZ
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Akció Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
14083-361 BOT CARP HUNTER PLUS FEEDER 3,60M 40-80G 10 990 Ft
4 990 Ft
- +
Kosárba 3,60 m3 + 240-80 g125 cm365 g
CARP EXPERT SCORE FEEDER BOT
24 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk