A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT RIVER FEEDER BOT
CARP EXPERT RIVER FEEDER BOT

Carp Expert River Feeder bot

Kevés olyan horgászbot van, amivel akár 250 gramm össztömegű végszereléket is bejuttathatunk a kiszemelt helyre, a Carp Expert River Feeder az egyik!

Ahogy a neve is mutatja folyóvízen tudjuk kihasználni a bot előnyeit, kivételesen erős, gerinces horgászbotról beszélünk, de érzékeny spiccel.

A dobósúly tekintetében azonban érdemes kiemelten kezelni pár dolgot, a kellemetlenségek elkerülése végett. Nem egy távdobó bot! Tehát a 250 grammos dobósúly nem azért ilyen nagy, hogy minél nagyobbat tudjunk dobni vele. Hanem azért, hogy a nagy sodrású folyóinkat is meg tudjuk horgászni egy nehéz etetőkosárral, ólommal.

A maximális dobósúllyal 60-70 méteres dobótávolságot tudunk elérni. Használjunk dobóelőkét dobás során, mert az ekkora tömeg már annyira terheli a zsinórunkat, hogy félő még a vastagabb változatok elszakadása is.

A fárasztás során megfelelő erőtartalékokkal rendelkezik a bot a vadul védekező folyóvízi halakkal szembeni küzdelemhez.

Kivételesen nagy gyűrűket kapott, hogy a hordalék, amit esetleg a zsinór felszed, ne okozhasson kárt a botban.

Nyélrésze nem túl vastag
, nagyon jól kézre áll, az orsótartó erősítést kapott, a megnövekedett igénybevétel miatt.

Összességében egy olyan bot jött létre, ami a legkeményebb folyóvízi terepeken is megállja a helyét.

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
41 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft-tól
Részletek
A biztos pont - A Pro Corn széria
Megjelent: 2020. szeptember 12. | Forrás: Szabó Bence

Sokat gondolkodtam, hogy milyen címet adjak ennek az írásnak, ám végül egy kissé szokatlannak tűnő, mégis a történet lényegét legjobban kifejező szókapcsolat lett a befutó, a „biztos pont”. Tehát valami olyasmiről lesz szó, amire bátran támaszkodunk, amit szeretünk és szeretnénk mindenkihez eljuttatni, hiszen nekünk már bizonyított és annyi örömet szerzett, hogy megér egy külön írást. Sőt, megérne többet is, de azzal könnyen lehet, hogy ellentétes hatást ...

Feederrel a téli Dunán
Megjelent: 2020. február 01. | Forrás: Szabó Bence

Legutóbb 2017-ben volt igazán kemény tél, amely természetesen a Dunát, a dunai pecásokat sem kímélte. Az emlékezetes jégzajlás bizony nemcsak a horgászatot lehetetlenítette el, de nagyon komoly károkat is okozott az épített és természetes környezetben, hiszen stégeket zúzott porrá, hajókat, csónakokat tett tönkre, megmutatva ezzel, hogy azért a víz az úr. Szerencsére idén közel sem ilyen rossz a helyzet, sőt, még a vízállás is kifejezetten kedvező a nagydunai ...

Dunai feederes praktikák
Megjelent: 2020. február 05.
Benzár Zsolt és Szabó Bence együtt látogattak el a Dunára, ahol egy rendkívül agyalós, ugyanakkor fantasztikus fogásokban gazdag napot tölthettek el. Nem volt egyszerű dolguk a srácoknak, hiszen a pálya meglehetősen akadós volt, így jó néhány halat veszítettek, mire minden apró részlet a helyére került és végre beindulhatott a halfogás! A Duna több halfaj képviselőjével is megajándékozta a fiúkat, hiszen márnát, koncért és domolykót is fogtak ezen a rövid, reggeltől szürkületig tartó pecán. Különleges végszerelékekből és folyóvízi praktikákból nem lesz hiány a filmben!
Olt völgyi kalandok
Megjelent: 2018. február 15.
Az Olt folyóban, jellemzően a felső vízfolyások halai laknak, mint például a márna vagy éppen a paduc. Ezeket a vizeket azonban nem egyszerű meghorgászni, Benzár Zsolt, most két módszerrel horgássza meg az olt folyó vízét, amelyekkel nem is az apróbb halakat tudta horogra csalni.