ARNO CARBON FEEDER BOT
Ár-érték arány
Súly, kényelem

Arno Carbon Feeder bot

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

Ezek a kiváló minőségű, mégis megfizethető árú Carnon-Feeder botok is ezt a portfóliót bővítik. Magában foglalja mindazon tulajdonságokat, melyeket a modern rezgőspicces pálcákkal szemben támasztanak a felhasználók.

Könnyű, de kellő erővel rendelkező anyaguknak köszönhetően, jól terhelhetőek fárasztás során.

Sic betétes gyűrűk, ergonómikus orsótartó és rendkívül kényelmes fogás jellemzi a botokat, természetesen a technikához kellő különböző erősségű spiccek kíséretében.

Állóvízi pontyozáshoz tökéletes választást garantál a széria.

Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
10081-420 ARNO CARBON FEEDER BOT 4.2M 90G 17 910 Ft
13 990 Ft
- +
Kosárba 4,2 m3+290 gB146 g360 g
BOT KAMASAKI BOAT FEEDER
6 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER BOT
16 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER FEEDER BOT
10 990 Ft
Részletek
ARNO INTRUDER HEAVY FEEDER BOT
21 990 Ft
8 990 Ft
Részletek
ET FINESSA CARP FEEDER
23 990 Ft
Részletek