BENZÁR 6 TEKERCSES FEEDER EVA ELŐKETARTÓ

Benzár 6 tekercses Feeder EVA előketartó

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

Jelen Feeder előketartó is ezt a szortimentet erősíti, mely kiváló megoldást kínál a sokszor kellemetlenséget okozó, folyóvízre kellő, hosszabb előre elkészített előkék tárolása és szállítása során.

A termék egy praktikus tároló dobozból áll, mely 15,5x11x7 cm-es méretekkel rendelkezik, így bármely szerelékes táskának praktikus tartozéka lesz. A dobozban 6 darab 6,5 cm átmérőjű EVA spulni kapott helyet, mely felelős az előkék gubancmentes tárolásáért.

Használatuk egyszerű, csupán a horgot bele kell szúrni a tekercsbe, majd a zsinórt fel kell rá tekerni, ez a metódus garantáltan kizárja a csavarodás vagy zsinórtörés lehetőségeit. Ha 1 spulnin több előkét szeretnénk tárolni, csupán az első előke fülébe kell akasztani a következő horgot, majd azt folytatólagosan kell tovább tekercselni

Filctollal természetesen megjelölhetőek, biztosítva minden szituációhoz a megfelelő előkevastagság és méret tökéletes elkülönítését.

Versenyzők részére kifejezetten ajánlott. praktikus kiegészítő.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga Jellemző
80306-128 BENZÁR FEEDER ELŐKETARTÓ 6 TEKERCSES 2 290 Ft
- +
Kosárba Rig Box15,5x11x7 cmMűanyag + EVA6 db EVA betét
ELŐKETÁROLÓ RUGÓS PN-21
830 Ft
Részletek
ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ
890 Ft
Részletek
ENERGOTEAM 10 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ
2 590 Ft
Részletek
ELŐKETARTÓ SZIVACSOS 6x8CM
290 Ft
Részletek
ELŐKETARTÓ PARAFÁS 6x8CM
270 Ft
Részletek
CRALUSSO ELŐKETARTÓ 50 CM
4 820 Ft
Részletek