THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX

The One Pellet Box Microcold Mix

A Microcold pellet mix összetétele alapján, alkalmas alacsony vízhőmérséklet esetén, valamint mély, egész évben hidegebb vízrétegekben történő horgászathoz.

A 1,5-4 mm méretű pellet mixben megtalálható különböző fehérje és olaj tartalmú, időben eltolt oldódási idejű változat, ezért hosszabb ideig az etetésen tudjuk tartani vele a pontyokat úgy, hogy a gyors oldódású változatok szinte azonnali csalogató hatást fejtenek ki.

Emiatt a tulajdonság miatt rapid horgászatokra is tökéletes megoldás, hiszen a horgászat elején nagyon gyorsan tudjuk a halakat az etetésre csábítani. Van lehetőségünk extra csalogató hatás elérésére is, ehhez csak elő kell áztatni használat előtt 10-30 perccel a mixet a The One Liquid Activator, vagy a The One Secret Juice folyékony termékcsaládunk egyik tagjával.

A Liquid Activator az aljzat közelében fejti ki hatását, míg a Secret Juice a teljes vízoszlopban dolgozik, felkeltve ezáltal a vízközt mozgó halak érdeklődését is.

A Pellet Box-ok rendkívül jó ár-érték arányt képviselnek, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy egy egyedi, tartós, dizájnos The One vödörben értékesítjük, amit a későbbiekben rengeteg egyéb célra lehet használni.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
98038-101 THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX 5 990 Ft
- +
Kosárba Új 2396 Ft/KG Microcold Mix2,5 kg + vödör
BENZAR MIX FRANCIA KENYÉR
690 Ft
Részletek
PVA BOMBS - 20 DB/CSOMAG
2 490 Ft
Részletek
BENZAR MIX METHOD BOMB PEZSGŐS PVA - 20DB/CSOMAG
2 690 Ft
Részletek
CARP EXPERT PLANKTON 3DB/CSOMAG
1 290 Ft-tól
Részletek
THE ONE RAPID PACK CSALOGATÓANYAGOK VÖDÖRREL
5 990 Ft
Részletek
THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX
5 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk