BENZAR ADVENTURE BOLO-MATCH BOT
BENZAR ADVENTURE BOLO-MATCH BOT
Ár-érték arány

BENZAR ADVENTURE BOLO-MATCH BOT

Egy különleges bot a Benzár márka kínálatából, ez az Adventure Bolo-Match horgászbot!

Ennek a horgászbotnak a legfőbb sajátossága az, hogy két módszer kívánalmainak is maximálisan megfelel, melyek a match, illetve a bolognai. A bot mind 4,8, mind pedig 5,4 méteres hosszban remek bolognai, mellyel szépen meghorgászhatók például a kisebb csatornák és folyók. Ugyanakkor karaktere lehetővé teszi azt is, hogy állóvízi körülmények között használjuk akár nagyobb távolságú, matchbotos horgászathoz is.

Ebben nagy szerepe van annak, hogy a bot IM12-es karbon anyagának köszönhetően nagyon feszes, cseppet sem logós és kifejezetten gyors akcióval rendelkezik. A bot dobósúlya 10-30 gramm, melynek hála az úsztatás mellett megfelelő lehet egy 15-20 grammos waggler úszó eldobásához is.

A bot a bolognai botokra emlékeztető, kicsi szállítási hosszal, teleszkópos kivitellel, békazáras orsótartóval és könnyű, SIC betétes gyárásorral szerelve érkezik. Érdemes kézbe venni!

A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly
11043-540 BENZAR ADVENTURE BOLO-MATCH BOT 5,40M 21 490 Ft
- +
Kosárba 5,4 m1010-30 g
ENERGOTEAM VIKING BOLO
4 190 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
Részletek
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft-tól
Részletek
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
13 990 Ft
9 790 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk