KAMASAKI RIVER BOLO
Ár-érték arány
Súly, kényelem
Terhelhetősége

Kamasaki River Bolo

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úsztatásra alkalmas botcsalád is. A River széria, egy masszív, ellenálló úszós variáns, mely a gyártás során alkalmazott modern technológiának és a stramm IM6-os anyagnak köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. Ezen faktor a River szériánál is kiemelt volt, melynek hála, megállja a helyét az erősebb folyóvízi halakkal szemben is. 

Ezen erőhöz viszont, letisztult külső elemek és kellően vékony kivitel társul, mely alapkövetelmény minden modern horgászbot létrehozásánál.

A szérián, a tartalékokat garantáló karbon mellett, egy X-szövést is kapott minden elem, így egy maximálisan erős, mégis rugalmas úszós pálca jött létre, megfelelve a keményebb körülményeknek és igénybevételnek.

Stabil tartást garantáló békazáras orsótartója és a spiccen elhelyezett 2 darab csúszógyűrű garantálja a módszerhez való tökéletes használati faktorokat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, tökéletes választás a folyóvízi úsztatással ismerkedők számára is.

A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM6-os karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
11057-400 BOT KAMASAKI RIVER BOLO 4M 7 990 Ft
- +
Kosárba 4 m410 - 30 gB122 cm145 g
ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
Részletek
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft-tól
Részletek
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
Részletek
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
13 990 Ft
5 685 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk