BENZAR CONCOURSE BOLO
BENZAR CONCOURSE BOLO
Ár-érték arány
Dobás pontossága

Benzár Concourse Bolo

A Concourse Bolo a bolognai botok koronázatlan királya, melyben testet ölt Benzár Zsolt több évtizedes bolognai botos tapasztalata, melyeket folyó- és állóvízi körülmények között szerzett.

Az 5, 6, illetve 7 méteres változatban is elérhető Concourse Bolo botok rendkívül gyors, feszes blank-ra épülnek, ennek megfelelően szinte bármilyen szituációban tökéletesen helyt tudnak állni! Ideálisak a folyóvízi paducozáshoz, de a nagytestű, 4-6 kg-os márnák fárasztása során mutatják meg, hogy micsoda tartalékokkal rendlekeznek! Ezt támasztja alá a 3-22 grammos, rendkívül széles dobósúlytartománya is a botoknak.

A botok alapanyag a legjobb minőságű, T46-os Toray carbon, melynek hála mindegyik Concourse Bolo légiesen könnyű, miközben hihetetlenül feszes! A blank-en végig Fuji Alconite gyűrűk kaptak helyet, melyek erősek, de elképesztően könnyűek és évtizedekig bírják a strapát!

Természetesen, mivel egy csúcsminőségű bot megalkotása volt a cél, nem lehetett kérdés, hogy az orsótartó is Fuji lesz!

A bot egy egyedi, exkluzív, párnázott botzsákban kerül kereskedelmi forgalomba, ami egyrészt, maximális védelmet biztosít a blank számára, másrészt pedig lehetővé teszi a bot biztonságos szállítását akár orsóval szerelve is.

Csúcsminőség, nem is lehet kérdés! White fülűeknek érdemes kipróbálni!

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Dobósúly Akció
11089-700 BENZAR BOT CONCOURSE BOLO 7M 141 990 Ft
- +
Kosárba 7 m3-22 gmedium-fast
ENERGOTEAM VIKING BOLO
4 190 Ft-tól
Részletek
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
Részletek
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft-tól
Részletek
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
13 990 Ft
9 790 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk