CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOWBACK RIG 80G

Carp Expert GoGreen Leadfree Inline Blowback Rig bojlis szerelék

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad.

Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében.

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát.

Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

A CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOW BACK RIG nagy segítség lehet, azoknak a pontyhorgászoknak, akik nem szeretnek a kötögetéssel bíbelődni, hiszen egy komplett végszereléket kínálunk.

A horogelőke strapabíró, 25lb erősségű fonott zsinórból lett megkötve, a szerelék stabilitását pedig a 80lb fonott zsinór biztosítja, amin az ólom lett elhelyezve, a biztos akadásért pedig a 4-es méretű szakállas horog felel.

A szerelék előnye, hogy a hal a csalinkat ki tudja fújni, de a horogbefordító segítségével, a horgunkat nem, így a sokszor megfogott halakat is nagyobb biztonsággal tudjuk szákba terelni.

A végszerelék felhelyezése rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén tudjuk a főzsinórunkkal összekötni.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Horogméret
79871-080 CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN  INLINE BLOW -BACK RIG 80G 1 890 Ft
- +
Kosárba Új GoGreen Blowback Rig80 g4
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC HELICOPTER
2 190 Ft
Részletek
FOX FLUOROCARBON FUSED LEADER 30LB ELŐTÉTZSINÓR
2 690 Ft-tól
Részletek
FOX EDGES CAMO RUN RING KIT SZABADONFUTÓ KARIKÁS SZERELÉK 8DB/CSOMAG
1 690 Ft
Részletek
LIFE-ORANGE CARP RIG "IN-LINE" BOJLIS SZERELÉK
1 290 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk