CARP EXPERT ELŐKÖTÖTT TÁVDOBÓ LEADCORE SZERELÉK KARIKÁS FORGÓVAL 3 DB/CSOMAG

Carp Expert Smart távdobó Leadcore szerelék karikás forgóval Az előre elkészített végszerelékek nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, ami nem véletlen: egyszerűen használatba vehető, profi kiegészítők ezek, melyek mind a kezdő, mind a haladó pecásoknak kiváló alternatívákat nyújtanak.

A Carp Expert Smart széria tagjai között minden helyzetre találunk megoldást, legyen szó előkékről, vagy végszerelékről.

A Lead Clip Rig, azaz ólomkapcsos szerelék talán a leguniverzálisabb, és legismertebb pontyhorgász végszerelék, ami nem véletlen, hiszen egyszerűen nagyszerű, és rendkívül sok helyzetben használhatjuk tökéletesen. Mindezek mellett biztosítja a lehetőséget ólmunk elhagyására, ezzel megnövelve esélyeinket a sikeres fárasztásra, illetve halvédelmi okokból is rendkívül fontos. Mindezeket kínálja, szinte használatra kész állapotban, a Carp Expert Smart Safety Clip Rig is!

3 darab, 75 centiméteres fűzött Leadcore-ra elkészített szereléket tartalmaz a csomagolás, melyeket a kartonról levéve csak bele kell hurkolnunk a dobóelőkénken kötött végfülbe, egy ólmot akasztani az ólomkapocsba, végső lépésként pedig a felcsalizott előkénket kell a karikás forgóba hurkolnunk. Fontos, hogy ez a variáns félfix, így a fárasztás megkezdődését követően el tud csúszni az ólmunk az előkénktől, ezzel megnövelve a fárasztás sikerességének esélyét. Ezt a variánst főként azoknak a horgásztársaknak ajánljuk, akik problémába ütköztek azzal kapcsolatban, hogy az ólom nem kívánatos helyzetekben leesik a Lead Clipről, ugyanis ez a típusú ólomkapocs jelentősen stabilabban tartja az ólmot, de egy esetleges szakadás esetén a hal továbbra is el tudja hagyni maga mögül.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
42775-120 CARP EXPERT ELŐKÖTÖTT TÁVDOBÓ LEADCORE SZERELÉK KARIKÁS FORGÓVAL 3 DB/CSOMAG 1 590 Ft
- +
Kosárba Új 530 Ft/DB Safety Clip Rig3 db/csomag
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC HELICOPTER
2 190 Ft
Részletek
FOX FLUOROCARBON FUSED LEADER 30LB ELŐTÉTZSINÓR
2 890 Ft
Részletek
FOX EDGES CAMO RUN RING KIT SZABADONFUTÓ KARIKÁS SZERELÉK 8DB/CSOMAG
1 690 Ft
Részletek
LIFE-ORANGE CARP RIG "HELICOPTER" BOJLIS SZERELÉK
1 390 Ft
1 070 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk