CARP EXPERT ELŐKÖTÖTT LEADCORE HELI CHOD SZERELÉK GYORSKAPOCCSAL 3DB/CSOMAG

Carp Expert Leadcore Heli Chod szerelék gyorskapoccsal Az előre elkészített végszerelékek nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, ami nem véletlen: egyszerűen használatba vehető, profi kiegészítők ezek, melyek mind a kezdő, mind a haladó pecásoknak kiváló alternatívákat nyújtanak.

A Carp Expert Smart széria tagjai között minden helyzetre találunk megoldást, legyen szó előkékről, vagy végszerelékről.

A Heli Chod Rig a távdobó pontyhorgászok között jól ismert Helicopter Rig továbbfejlesztett változata, amely kiválóan alkalmas az iszapos, nádtorzsás, vízinövényes vízterületek meghorgászására, hiszen a Leadcore teljes hosszában állíthatjuk az előkénk és az ólmunk távolságát. Ezt kínálja, szinte használatra kész állapotban, a Carp Expert Smart Heli Chod Rig is!

3 darab, 75 centiméteres fűzött Leadcore-ra elkészített szereléket tartalmaz a csomagolás, melyeket a kartonról levéve csak bele kell hurkolnunk a dobóelőkénken kötött végfülbe, egy ólmot akasztani az alsó, speciális kapocsba, végső lépésként pedig a felcsalizott előkénket kell a gyorskapocsba akasztanunk egy gubancgátló gumihüvely segítségével.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
42775-150 CARP EXPERT ELŐKÖTÖTT LEADCORE HELI CHOD SZERELÉK GYORSKAPOCCSAL 3DB/CSOMAG 1 590 Ft
- +
Kosárba Új 530 Ft/DB Heli Chod Rig3 db/csomag
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS
2 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC HELICOPTER
2 190 Ft
Részletek
FOX FLUOROCARBON FUSED LEADER 30LB ELŐTÉTZSINÓR
2 890 Ft
Részletek
FOX EDGES CAMO RUN RING KIT SZABADONFUTÓ KARIKÁS SZERELÉK 8DB/CSOMAG
1 690 Ft
Részletek
LIFE-ORANGE CARP RIG "HELICOPTER" BOJLIS SZERELÉK
1 390 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk