TAVASZI CLASSIC FEEDER SZETT
Távdobáshoz
Dobás pontossága
Terhelhetősége

Tavaszi Classic Feeder szett

A tavaszi időszak sokaknál egyenlő az új horgász szezon kezdetével, így ez az idő sem maradhat el kedvező összeállítások nélkül.

A finomszerelékes horgászat szerelmeseinek kedvezve készült el a Tavaszi Classic Feeder szett, mely az érzékeny finom fenekezéshez kínál egy kiváló variánst.

A szett gerincét alkotó Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mely a tavaszi finom pecáknak kiváló társa lesz, de a nevéből adódóan, a pontyok horgászatához is kiváló, a kellő gerince mellett, gyönyörű parabolikus akcióval rendelkezik, így élvezet lesz a kisebb példányok fárasztása is használatával.

3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben. Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapások érzékeléséhez.

Anyaga IM 10-es carbon, mely megfelelő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagyobb testű halak fárasztása során is. A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki.

A bot tökéletes párja a csomag részeként, egy ET Power 5000 orsó.

A Power Feeder 5000-es verziója egy kúpos, kellően nagy méretű dobbal van ellátva, ami minden paraméterével a távdobást segíti elő. Magasított szerkezetéről, a sima dobbal rendelkező orsókkal ellentétben, sokkal szabadabban fut le a zsinór a dobások alatt, elérve a kinézett, akár 100 méteres távlatokat.

A dobon kívül masszív grafit házban kapott helyet az orsó megbízható szerkezete, egy kellemes fekete külső dizájnnal karöltve. A halakra váltott kapások sikeres szákba terelését pedig, az igazán finoman beállítható, óriáslamellás precíz elsőfékkel tudja támogatni, teljesen letapadás mentes verzió.

A teljesség igénye miatt, természetesen a csomag tartamát bővíti 150 méter zsinór is, plusz a szerelékről sem megfeledkezve, a finom pecához illően, jár még hozzá egy csomag gubancgátló, feeder kosarak és egy tasak Excalibur Feeder horog is, mely finom kivitelének köszönhetően, élőcsalik felkínálásához is kiváló megoldást nyújt.

Kezdő, haladó és szuper ár-érték arányú szettet kereső pecásoknak is ajánljuk a Classic Feeder összeállításunkat, tökéletes választás egy élménydús rezgőspicces horgásznap eltöltéséhez.

A szett tartalma:

- EnergoTeam Finessa Carp Feeder 3,9m 3+3 20-60g bot
- EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó
- EnergoTeam Power Feeder 0,22mm 150m zsinór
- 1 csomag Excalibur Sweetcorn Feeder horog
- 3 darab Feeder kosár
- 1 csomag gubancgátló

Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Tartalom
12045-252 TAVASZI CLASSIC FEEDER SZETT 35 510 Ft
24 990 Ft
- +
Kosárba Új ET Finessa Carp Feeder 3,9m + ET Power Feeder 5000 orsó + 0.22mm Power Feeder zsinór + szerelék
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
8 740 Ft
5 490 Ft
Részletek
HALFÜSTÖLŐ SZETT
20 600 Ft
15 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
43 890 Ft
32 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN SZETT
14 620 Ft
10 990 Ft
Részletek
KAMASAKI ELEKTROMOS KAPÁSJEZŐ LESZÚRÓVAL
4 290 Ft
Részletek
KAMASAKI SPICCBOTOS SZETT 4M
3 290 Ft
Részletek