SALMO L&K PIKE WOBBLER SZETT
Ár-érték arány

Salmo L&K Pike wobbler szett

Egy kivételesen alapos gondossággal összeválogatott műcsalis szett, mely a csuka horgászatához kínál kíváló alternatívát. Pergető specialistáink válogatták össze ezen összeállítás darabjait, így ez garancia arra, hogy a ebbe a wobbleres szettbe, a legjobb csukás csalik kerültek.

A válogatás első tagja egy vertikális különlegesség. A többi Salmo vertikális csalival ellentétben a Zipper ellenállhatatlanul veret minden bevontatási sebességnél. Használható természetesen alapfunkciójában, vagyis a csónak alá engedve függőlegesen, de hosszan kidobva, hagyományos technikával is bevontatható. Jól megtervezett, sokáig tesztelt modellről van szó, nem akad el az útjába kerülő első akadályban. Pont emiatt sokoldalú csali, mely a süllők és csukák megfogásában lesz segítségünkre.

A legalsó vízrétegek alapos átkutatásához kell egy kiváló mélyre törő, merülő wobbler. A Salmo Hornetnél nem találtunk megbízhatóbbat erre a célra. A Hornet már a leglassabb bevontatásnál is erőteljes, élénk veretésbe, táncba kezd. A csali bevontatásának sebessége a kulcs a sikerhez, a bot dőlésszögével pedig azt szabályozhatjuk, hogy mennyire szaladhat a csali függőleges irányba. Tekintettel arra, hogy szinte minden ragadozó halunk előnyben részesíti a lassú, beteg mozgású, esetlen kishalat, ezt a szerepet kell eljátszatnunk a Hornetünkkel is.

A válogatás harmadik tagja pedig egy kiváló 2 részes Frisky. Lassú bevontatásra is jól reagáló csali, ezzel a módszerrel a csukákat csaphatjuk be elsősorban. Ha megállítjuk, a könnyű wobblert a nagy felhajtóerő gyorsan a víztetőre emeli. Jól használható tartások meghorgászására, előbb említett tulajdonságának köszönhetően a már megismert víz alatti akadók, pl. fák, tuskók fölött is horgászhatunk vele.

A wobblerek mellett, egy praktikus, reteszelhető változatú műcsalis doboz is tartozék, megoldást garantálva a wobblerek tárolásához.

A Salmo - L&K Pike Selection egy csalódásmentes válogatás, ha pergetett célhalunknak a csuka van kitűzve.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Tartalom
12045-273 SALMO L&K PIKE WOBBLER SZETT 9 100 Ft
5 990 Ft
- +
Kosárba Salmo Frisky + Hornet + Zipper + műcsalis doboz
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
8 740 Ft
5 490 Ft
Részletek
HALFÜSTÖLŐ SZETT
20 600 Ft
15 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
43 890 Ft
32 990 Ft
Részletek
KAMASAKI ELEKTROMOS KAPÁSJEZŐ LESZÚRÓVAL
4 390 Ft
Részletek
KAMASAKI SPICCBOTOS SZETT 4M
3 390 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT
39 500 Ft
29 690 Ft
Részletek