L&K PROGUIDE SZETT LIGHT 2,20M
Ár-érték arány
Dobás pontossága

L&K Proguide szett - Light 2,20m

A pergető szezon nem múlhat el kedvező, minden igényt kielégítő szettek nélkül, melyek most Lukácsi Béla irányadása és tapasztalatai alapján készültek el, megoldást adva a legtöbb pergető módszerhez.

Light 2-10g-os összeállításunk bázisát egy 2,2 méteres Pro Guide alkotja. Egy igazi finom horgászbot, mellyel a legapróbb csalikat is el tudjuk vezetni, használhatjuk vékony nanofil, vagy monofil zsinórral, de kiváló választás az L&K legvékonyabb fonott zsinórja is. Part menti sügerek, kövesek, kisebb süllők, csukák ellenfele. Érzékenysége révén olyan precízen tudjuk vele a csalit prezentálni, melynek egyik ilyen ragadozó sem tud ellenállni.

Tökéletes párost alkot a bot a Ryobi Ecusima elsőfékes orsóval, mely extrém igénybevétel esetén sem okoz csalódást. Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli. Pótdob is jár hozzá.

Gondoskodva a  további szükségletekről, egy tekercs L&K Fine Braid is a szett része. Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon is.

A maximális biztonság elérése végett Duo-Lock gyorskapcsokat is raktunk a csomagba, melyeknél nem kell attól félni, hogy akár a legkisebb wobblerek mozgását is lebutítaná.

Természetesen nincs pergető szett műcsalik nélkül, így 3 csomag Light Shot és 1 csomag Floating Long Fly is tartozék, mely színösszeállítás által, szinte az összes ragadozó horogvégre csalható.

Minden pergető horgász számára ajánljuk az L&K Light pergető szettünket, mellyel a legkisebb ragadozók horgászata is kellően élvezetes kikapcsolódást fog nyújtani ezen időtájt, Lukácsi Béla ajánlásával.

A szett teljes tartalma:
- L&K Proguide 2.2m Light pergető bot
- Ryobi Ecusima 2000 orsó
- L&K Fine Braid 0,08mm fonott zsinór
- L&K Duo Lock Snap 00
- 3 csomag L&K Light Shot plasztik
- 1 csomag L&K Floating Long Fly plasztik

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Tartalom
12045-284 L&K PROGUIDE SZETT LIGHT 2,20M 45 920 Ft
34 990 Ft
- +
Kosárba L&K Proguide 2.2m Light bot + Ryobi Ecusima 2000 orsó + Fine Braid 0,08 fonott zsinór + 3 csomag Light Shot + 1 csomag Floating Long Fly műcsali + 1 csomag Duo Lock Snap
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 620 Ft
5 790 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN SZETT
16 090 Ft
11 490 Ft
Részletek
KAMASAKI GYEREK HORGÁSZ SZETT
4 990 Ft
3 990 Ft
Részletek
KAMASAKI ELEKTROMOS KAPÁSJEZŐ LESZÚRÓVAL
4 590 Ft
Részletek
CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT
43 450 Ft
31 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk