ARNO TELE DELUXE BOT
Ár-érték arány
Sokoldalú használat
Szállíthatóság

Arno Tele Deluxe bot

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az akár kezdő horgászatra és általános felhasználásra is teljesen alkalmas Tele Deluxe változat.

Klasszikusnak mondható teleszkópos horgászbot, 20-60 gramm dobósúllyal, mely egy kényelmes és egyben stílusos parafás nyélrészt kapott, egy teljesen stabil tartást garantáló csavaros orsótartóval.

Letisztult, egyszerű külseje, kompozit anyagával jól tűri a kezdők botladozásait is, legyen szó kezdő pergetésről vagy egyéb általános használatról. (fenekezés, úszózás)

A hagyományos kompozit technológiával készült botok karaktere lágy, lassabban keményedik fel, ugyanakkor kimondottan jól terhelhető. Az anyag jellegéből adódóan a kompozit botok kevésbé sérülékenyek, ellenállóbbak a külső hatásokkal, ütődésekkel, koccanásokkal szemben, mint a hasonló kaliberű karbon társaik.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
12059-301 ARNO TELE DELUXE BOT 3M 20-60G 4 490 Ft
3 190 Ft
- +
Kosárba 3 m620-60 gB76 cm238 g
KAMASAKI TELE POWER BOT
8 290 Ft
Részletek
CARP EXPERT TELE BOT
10 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER TELE BOT
4 590 Ft
Részletek
KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G BOT
5 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER TELE BOT
3 790 Ft
1 845 Ft
Részletek
KAMASAKI JUNIOR TELE BOT
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk