BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG

Benzár Mix etetőanyag 1kg - 3kg

Márna Paduc
A folyóvízi horgászok egyik kedvence ez a jó minőségű, kiváló tapadással bíró, piros színű etetőanyag, melyet elsősorban a márna illetve a paduc horgászatára fejlesztettek ki. Az etetőanyag 20%-ban sajtlisztet tartalmaz, mely ellenállhatatlan a márna, illetve a paduc számára. Megfelelő mennyiségű csontkukac hozzáadásával egy kiváló keveréket kapunk, mely a természetes vizekben ellenállhatatlan hatást fejt ki.

Ponty Kárász Piros
Egy jó minőségű, erős citrom és narancs aromával rendelkező piros színű kárász, illetve a ponty horgászatára kifejlesztett etetőanyag, mely kiválóan fejti ki a hatását a hideg vizekben is, mikor azok hőfoka még nem éri el a 15 fokot. Különösen eredményesek lehetünk vele tavasszal, mikor a halak még óvatosan táplálkoznak, kapókedvük nem az igazi!

Domolykó
Kevés etetőanyag gyártó palettáján találni kifejezetten a domolykó horgászatára kifejlesztett etetőanyagot. A etetőanyag család erre is kínál egy kézzelfogható megoldást. Elsősorban olyan kisebb folyókon, csatornákon lehet eredményes használata, melyekben ez a halfaj nagyobb egyedsűrűséggel képviselteti magát. A keverék olyan összetevőket tartalmaz (selyemhernyó báb, parmezán), mely a domolykó étrendjéhez igazodik. Hatásfoka csontkukac illetve egyéb élő csalik hozzáadásával fokozható!

Extra Ponty
Ez az etetőanyag mindazokat a minőségi összetevőket tartalmazza, melyek egyetlen jó minőségű pontyos etetőanyagból sem hiányozhatnak. A keverék apró pelleteket is tartalmaz, mely még jobban megnöveli annak hatékonyságát. Az év bármely szakában bevethető, ez az extra minőséget képviselő pontyos etetőanyag!

Epres Ponty
Egy piros színű a horgászok által igen kedvelt intenzív eper illatú, eper aromával ellátott etetőanyag, mely elsősorban a ponty horgászatára ajánlott. Nagy népszerűsége nem véletlen, hisz ennek a keveréknek a pontyok nem tudnak ellenállni. A vízben jól oldódik és intenzív illatának köszönhetően a halakat a távolból is odavonzza. Nagy mennyiségű kender és lenmag őrleményt tartalmaz, melyek köztudottan étvágyfokozó hatással vannak a halakra. 

Folyó
Mint a neve is sugallja ez egy kimondottan folyóvízre kifejlesztett etetőanyag. Ahhoz, hogy egy etetőanyag a megfelelő hatást fejtse ki tartalmaznia kell azokat az alapanyagokat, melyeket a halak előszeretettel fogyasztanak. Ebben az etetőanyagban ezeket mind megtalálni! Legyen szó úszós, illetve etetőkosaras módszerről, márnáról, paducról, vagy keszegfélékről a River etetőanyag egy jó választásnak fog bizonyulni!

Ánizs
Nem lenne teljes egy etetőanyag család olyan etetőanyag nélkül, mely ánizst tartalmaz, kombinálva különböző őrölt, illetve pörkölt magvakkal mint például a kender, len, vagy napraforgó. Ez az etetőanyag mindezeket tartalmazza, így egy olyan keveréket alkot, mely elengedhetetlen a sikeres pontyhorgászatban. Eme etetőanyag igazi ereje az ánizsban rejlik, mely a pontyokra étvágyfokozó hatással van. Akár önmagában, akár különböző magvak, pelletek, hozzáadásával az év bármely szakában sikeresen bevethető.

Ponty Mézes
Egy világos színű, igen erős méz aromával rendelkező etetőanyag, mely egyik kedvenc csemegéje a pontyoknak és egyéb „édesszájú" halaknak. Ezzel az etetőanyaggal kiváló eredményeket érhetünk el extrém körülmények között is, zavaros vizekben, vagy nagyobb mélységekben, ahol a víz áttetszősége alacsony. Elsősorban a nyári hónapokban, meleg vízben ajánlott a használata!

Eper
Egy piros színű a horgászok által igen kedvelt intenzív eper illatú, eper aromával ellátott etetőanyag, mely elsősorban a ponty horgászatára ajánlott. Nagy népszerűsége nem véletlen, hisz ennek a keveréknek a pontyok nem tudnak ellenállni. A vízben jól oldódik és intenzív illatának köszönhetően a halakat a távolból is odavonzza. Nagy mennyiségű kender és lenmag őrleményt tartalmaz, melyek köztudottan étvágyfokozó hatással vannak a halakra.

Fokhagyma
Egy világos színű emberi orrnak kellemetlen illatú fokhagyma aromával ellátott etetőanyag, melyet elsősorban a kárász horgászatára javasolnak, de használatával meglepő eredményeket érhetünk el az intenzíven telepített pontyos vizeken is.

Ponty-Kárász
Egy jó minőségű, sárga színű erős citrom és narancs aromával rendelkező kárász, illetve a ponty horgászatára kifejlesztett etetőanyag, mely kiválóan fejti ki a hatását a hideg vizekben is, mikor azok hőfoka még nem éri el a 15 fokot. Különösen eredményesek lehetünk vele tavasszal, mikor a halak még óvatosan táplálkoznak, kapókedvük nem az igazi!

Mester ponty
A pontyhorgászatban a legkedveltebb aromák közé tartozik az eper, illetve a mandula. Ebben az etetőanyagban mindkettő megtalálható, és a kettő kombinációja egy igazán fogós, minőségi etetőanyagot eredményezett. Elsősorban meleg, 15 foknál melegebb vízre ajánlott. Hatásfoka különböző magvak és pelletek hozzáadásával fokozható!

Márna-paduc
Egy bármely évszakban egyaránt alkalmazható koriander magot is tartalmazó folyóvízi etetőanyag, mely egy kis élő csali, csontkukac hozzáadásával ellenállhatatlan hatást fejt ki. A javasolt mennyiség 1 kg etetőanyaghoz 200 gramm csontkukac. Ez a világos színű etetőanyag elsősorban a paduc horgászatára lett kifejlesztve.

Lucerna
Egy zöld színű különleges lucerna aromával rendelkező etetőanyag, mely kifejezetten az amur, illetve a ponty horgászatára lett kifejlesztve. Ez az etetőanyag nem csupán az etetés helyszínére vonzza a halakat, de több ideig ott is tartja őket. A keverék helybenntartó hatását különböző a ponty, illetve az amur által kedvelt magvakkal, peletekkel fokozhatjuk!

Amur-ponty
Egy piros színű különleges, édes, tutti-frutti aromával rendelkező etetőanyag, mely kifejezetten az amur, illetve a ponty horgászatára lett kifejlesztve. Ez az etetőanyag nem csupán az etetés helyszínére vonzza a halakat, de több ideig ott is tartja őket. A keverék helybenntartó hatását különböző a ponty, illetve az amur által kedvelt magvakkal, peletekkel fokozhatjuk!

Betain ponty
Egy jó minőségű, világos színű, betaint tartalmazó etetőanyag. Ennek az összetevőnek a fő tulajdonsága, hogy egy hosszan tartó éhségérzetet vált ki a halakból, mely arra készteti őket, hogy több ideig az etetés helyszínén tartózkodjanak, és folyamatosan táplálkozzanak. Ez az etetőanyag kiválóan alkalmazható egy több napos horgászaton, mikor nagyobb mennyiségű etetőanyagot juttatunk a vízbe. Az év bármely szakában használhatjuk!

Big Fish
Egy kifejezetten nagy testű halakra kifejlesztett etetőanyag, mely olyan pörkölt magvakat tartalmaz, melyeknek a nagyobb testű halak nem tudnak ellenállni. A tesztek bebizonyították, hogy ez az etetőanyag olyan körülmények között is helytáll, melyekben más etetőanyagok kudarcot vallanak. Különösen jól működik tiszta vízben, a nagy mélységekben történő horgászatoknál, mint amilyenek a bányatavak. Pontyra, dévérkeszegre illetve nagyobb testű keszegfélékre ajánlott!

Paduc
Egy bármely évszakban egyaránt alkalmazható koriander magot is tartalmazó folyóvízi etetőanyag, mely egy kis élő csali, csontkukac hozzáadásával ellenállhatatlan hatást fejt ki. A javasolt mennyiség 1 kg etetőanyaghoz 200 gramm csontkukac. Ez a világos színű etetőanyag elsősorban a paduc horgászatára lett kifejlesztve.   

Rák
Attól függetlenül, hogy folyóvízről, bányatórol, vagy egy nagyobb kiterjedésű állóvízről beszélünk köztudott, hogy az ott élő nagyobb testű pontyok előszeretettel fogyasztanak kagylót, sőt egyes vizeken, az képezi a pontyok fő táplálékforrását. Ennek az etetőanyagnak a kifejlesztésénél elsősorban ezt vették figyelembe. Módszertől függetlenül egyaránt alkalmazható folyóvízen, mint például a Dunán, illetve állóvízen. Megfelelő módon és helyen felkínálva, a siker nem marad el!

Verseny Speciál
Egy prémium minőségű etetőanyag, melyet Benzár Zsolt a több évi versenyhorgászatban szerzett tapasztalatait felhasználva fejlesztett ki. Olyan összetevőket tartalmaz mint, koriander, ánizs, szegfűszeg, melyek az összes békés halra nagy hatással vannak. Az etetőanyag akár verseny körülmények között is eredményesen alkalmazható. 
Kétféle, barna illetve fekete színben kerül forgalomba. Különböző aromák hozzáadásával egyaránt használható felmelegedő, meleg, illetve hideg vizekben is. Ennek az etetőanyagnak Romániában számos versenyhorgász szavazott bizalmat! 

Dévér
Ez egy kifejezetten a dévér horgászatára kifejlesztett, gondosan összeválogatott alapanyagokat tartalmazó etetőanyag, mely édes mézeskalácsot és kekszet tartalmaz. A megfelelő aromák hozzáadásával az év bármely szakában használható. Az etetőanyag hatásfokát szúnyoglárva hozzáadásával fokozhatjuk!
 
Feeder Speciál
Egy kiváló minőségű alap etetőanyag mely elsősorban az etetőkosárral történő horgászatra lett kifejlesztve. 
Attól függően, hogy milyen halra horgászunk, jól kombinálható a többi Benzár Mix etetőanyaggal, ennek köszönhetően, használható folyó, illetve az állóvízi horgászatoknál. 

Vanília
Egy kiváló minőségű, világos színű, vaniliával ízesített etetőanyag, mely édeskés ízének köszönhetően elsősorban a felmelegedő vizekben fejti ki hatását. Elsősorban a ponty és kárász horgászatához javasolt. Hatásfoka különböző magvak és pelletek hozzáadásával fokozható!
 
Sneci
Egy igen finom szemcséjű, világos színű etetőanyag, mely megfelelően nedvesítve egy az apró halak (küszök) számára vonzó felhőt képez. Elsősorban spiccbotos, gyors, apróhalas horgászathoz ajánlott, akár versenykörülmények között is
 
Halliszt
Nagy fehérjetartalommal rendelkező, igen tápláló etetőanyag, mely 20% hallisztet tartalmaz. Ez az összetevő a haltenyészetekből lehet ismerős a horgászok számára. 
Egy nagyon tartalmas etetőanyag melynek a nagyobb testű pontyok nem tudnak ellenállni!
 
Tutti-frutti
Édeskés ízű, tutti-frutti aromával rendelkező etetőanyag, mely kifejezetten a pontyfélék, édesszájú halak horgászatára lett kifejlesztve. Ez az etetőanyag nem csupán az etetés helyszínére vonzza a halakat, de több ideig ott is tartja őket. 
A keverék helybenntartó hatását különböző, a ponty, illetve az amur által kedvelt magvakkal, peletekkel fokozhatjuk!

Ponty alap
Egy kiváló minőségű, általános pontyos etetőanyag, mely tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyek nem hiányozhatnak egy jó minőségű etetőanyagból sem. Ez az etetőanyag jól kombinálható más Benzár Mix pontyos etetőanyaggal, viszont önmagában is jó hatással van a pontyokra még egy több napig tartó, hosszú horgászat során is. 

Ponty betainos
Egy jó minőségű, világos színű, betaint tartalmazó etetőanyag. 
Ennek az összetevőnek a fő tulajdonsága, hogy egy hosszan tartó éhségérzetet vált ki a halakból, mely arra készteti őket, hogy több ideig az etetés helyszínén tartózkodjanak, és folyamatosan táplálkozzanak.
Ez az etetőanyag kiválóan alkalmazható egy több napos horgászaton, mikor nagyobb mennyiségű etetőanyagot juttatunk a vízbe. Az év bármely szakában használhatjuk!

Ponty fekete pelletes
Ez egy fekete színű etetőanyag, mely mindazokat a minőségi összetevőket tartalmazza, melyek egyetlen jó minőségű pontyos etetőanyagból sem hiányozhatnak. A keverék hatékonyságát fokozzák a benne található apró pelletek. Sötét színének köszönhetően a lehűlő, hideg vizekben is jól bevethető, mikor a halak óvatosabban táplálkoznak, amikor a világos színű etetőanyagok riasztó hatást kelthetnek.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Jellemző Kiszerelés
94001-074 BENZAR MIX CARP VAJSAV 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Vajsav1 kg
94003-574 BENZAR MIX CARP VAJSAV 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Vajsav3 kg
94005-001 BENZAR MIX VANILIA 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Vanília1 kg
94005-003 BENZAR MIX PONTY MÉZES 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Ponty Mézes1 kg
94005-005 BENZAR MIX ANANÁSZ 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Ananász 1 kg
94005-013 BENZAR MIX PONTY EPER 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Ponty Eper1 kg
94005-035 BENZAR MIX PÁLINKA 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Pálinka1 kg
94005-046 BENZAR MIX FOKHAGYMÁS 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Fokhagyma1 kg
94005-048 BENZAR MIX PONTY ALAP 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Ponty alap1 kg
94005-049 BENZAR MIX PONTY-KÁRÁSZ 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Ponty-kárász1 kg
94005-050 BENZAR MIX MESTER PONTY 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Mester ponty1 kg
94005-052 BENZAR MIX KAGYLÓ 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Kagyló1 kg
94005-056 BENZAR MIX PADUC 1KG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Paduc1 kg
94005-061 BENZAR MIX PONTY-KÁRÁSZ PIROS 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Ponty-Kárász (piros)1 kg
94005-073 BENZAR MIX TUTTI FRUTTI 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Tutti Frutti1 kg
94005-088 BENZAR MIX CSOKI-NARANCS 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Csoki-Narancs1 kg
94005-090 BENZAR MIX BETAINE PONTY 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Betaine Ponty3 kg
94005-099 BENZAR MIX BELACHAN CARP 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Belachan Carp1 kg
94005-155 BENZAR MIX HALLISZTES 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Halliszt1 kg
94005-190 BENZAR MIX BETAINE PONTY 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Betaine Ponty1 kg
94005-301 BENZAR MIX VANILIA 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Vanília3 kg
94005-303 BENZAR MIX PONTY MÉZES 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Ponty Mézes3 kg
94005-305 BENZAR MIX ANANÁSZ 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Ananász 3 kg
94005-313 BENZAR MIX PONTY EPER 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Ponty Eper3 kg
94005-337 BENZÁR MIX PONTY-KÁRÁSZ FEKETE 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Ponty-Kárász Fekete3 kg
94005-346 BENZAR MIX FOKHAGYMÁS 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Fokhagyma3 kg
94005-349 BENZAR MIX PONTY-KÁRÁSZ 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Ponty-Kárász3 kg
94005-350 BENZAR MIX MESTER PONTY 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Mester Ponty3 kg
94005-352 BENZAR MIX KAGYLÓ 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Kagyló3 kg
94005-354 BENZAR MIX FOLYÓVIZI SAJTOS (RIVER) 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Folyóvízi Sajtos3 kg
94005-355 BENZAR MIX MÁRNA-PADUC 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Márna-Paduc3 kg
94005-361 BENZAR MIX PONTY-KÁRÁSZ PIROS 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Ponty-Kárász Piros3 kg
94005-388 BENZAR MIX CSOKI-NARANCS 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Csoki-Narancs3 kg
94005-399 BENZAR MIX BELACHAN CARP 3KG 1 690 Ft
- +
Kosárba 563.33 Ft/KG Belachan Carp3 kg
94005-500 BENZAR MIX BIG FISH 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Big Fish1 kg
94005-550 BENZAR MIX VERSENY SPECIAL BLACK 1KG 890 Ft
- +
Kosárba 890 Ft/KG Verseny Special Black1 kg
94005-555 BENZAR MIX VERSENY SPECIAL 1KG 890 Ft
- +
Kosárba 890 Ft/KG Verseny Special 1 kg
94005-695 BENZAR MIX PONTYOS PELLETES FEKETE 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Pontyos Pelletes fekete1 kg
94008-021 BENZAR MIX AMÚR LUCERNA 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Amur-Lucerna1 kg
94008-031 BENZAR MIX SNECIZŐ 1KG 690 Ft
- +
Kosárba 690 Ft/KG Sneciző1 kg
94008-051 BENZAR MIX FEEDER 1KG 890 Ft
- +
Kosárba 890 Ft/KG Special Feeder1 kg
94008-356 BENZAR MIX SPECIAL SZIVAORRÚ PADUC MÁRNA 3KG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 190 Ft
- +
Kosárba 730 Ft/KG Special Szilvaorrú Paduc Márna3 kg
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
610 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 100 Ft
Részletek
CUKK-MIX ETETŐANYAG 1,5 KG
1 260 Ft
Részletek
CUKK Q44 ETETŐANYAG 1,5 KG
1 260 Ft
Részletek
TÍMÁR MIX PELLETES ETETŐANYAG
640 Ft
550 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
640 Ft
Részletek