ARNO WOLF TELESZKÓPOS BOT
Ár-érték arány
Terhelhetősége
Sokoldalú használat
Szállíthatóság

Arno Wolf teleszkópos bot

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az akár kezdő horgászatra és általános felhasználásra, pontyozásra is teljesen alkalmas kedvező paraméterezésű Wolf változat.

A Wolf egy kedvezőbb árfekvéssel rendelkező, üvegszálas erősítést kapott, praktikus teleszkópos horgászbot. Anyaga az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, így a horgászattal ismeredőknek is ajánlott széria.

Dobósúlya lefedi az általános rablós vagy békéshalas fenekezős horgászat szükségleteit. Egy 3- 4000-es méretű, akár nyeletőfékes orsóval megfelelő alternatíva rablóhalazni is.

A horgászattal ismerkedőknek és a jó ár-érték arányú pontyozó horgászbotot keresőknek ajánlott széria.

A modern kompozit egy igazán strapabíró, a botgyártásban gyakorta használt anyag, mely jól bírja a parti kövezéseken elkerülhetetlen koccanásokat. A rugalmas, lágy karakternek köszönhetően hatékonyan nyeli el a nagytestű halak kirohanásait, így vékony előke mellet is eredményesen használható.
Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Dobósúly Akció Szállítási méret
12062-360 ARNO WOLF TELESZKÓPOS BOT 3,6M (65 CM) 5 990 Ft
3 790 Ft
- +
Kosárba 3,6 m50-100 gB65 cm
KAMASAKI TELE POWER BOT
8 290 Ft
Részletek
CARP EXPERT TELE BOT
10 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER TELE BOT
4 590 Ft
Részletek
KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G BOT
5 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER TELE BOT
3 790 Ft
1 845 Ft
Részletek
KAMASAKI JUNIOR TELE BOT
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk