Teszt: Szúnyogok elleni védelem egyszerűen és eredményesen
Megjelent: 2021. július 29. | Forrás: EnergoTeam

A nyári horgász szezon egyik fontos eleme a szúnyogok elleni védekezés. A vízparton töltött perceket, órákat, estéket alaposan megkeseríthetik a szúnyogok jelenléte. De mit tehetünk ellenünk? Legújabb termékcsaládunk, az MFF márka kínálatában több opciót is kínálunk a vérszívó rovarok megfékezésére. Tesztünkben ezeket mutatjuk be.

Az egyik legegyszerűbb és kézenfekvő védekezési módszer a szúnyogriasztó spray. A védelem létrehozásához csak magunkra fújunk a szabad bőr felületekre és már ki is fejti hatását a szer. A szúnyogok távol maradnak.

Az MFF szúnyogriasztók spray 3 féle illataromában érhető jelenleg el: citronella, eucaliptusz és bazsalikom-citrom.

Az MFF szúnyogriasztó spray használatával távolól elkerülnek a szúrós kis ördögök, mert a különleges illóolajokból álló összetevőitől rettenetesen irtóznak!

Az MFF egy speciálisan horgászoknak kifejlesztett, teljesen vegyszermentes, intenzív, mégis az emberi orr számára kifejezetten kellemes illatú szúnyogriasztó termékcsalád.

A készítmény távol tartja a szúnyogokat, miközben a halak viselkedését nem befolyásolja, ellentétben más készítményekkel, melyek használata közben, ha csalival vagy etetőanyaggal érintkezik a szúnyogriasztós kezű horgász, azt már távolról kiszagolják a halak és szempillantás alatt elkerülik azt.

Ideális gyerekek számára is 3 éves kortól. Parabén mentes,  propilénglikol mentes, nem tartalmaz színezéket és paraffinolaj mentes. Tárolja hűvös, száraz helyen.

Használat: Alkalmazza az egész bőrfelületen. Használatkor kerülje a szem és nyálkahártyával való érintkezést.

Amennyiben szeretnénk komolyabb szintre emelni a szúnyoginvázió elleni védekezést, akkor érdemes bevetnünk az MFF Air Tornado szúnyogírtó lámpát, mely hálózati energiaforrásról és powerbankről is üzemeltethető egyaránt.

Az Air Tornado egy olyan speciális szúnyogirtó berendezés, ami egy szabványos USB csatlakozóról működtethető és nem csak zárt térben, de eredményesen csíphetjük el vele a szúnyogokat akár a sátrunkban használva is!

Az MFF Air Tornado megjelenése rendkívül elegáns, nem használ kémiai anyagokat, teljesen halk működésű és nem bocsát ki magából kellemetlen szagokat sem.

Használata egyszerű és 100%-ban hatásos! Éjszaka a speciális fénytartományban világító fényének köszönhetően magához csalja a szúnyogokat és hangtalanul szippantja magába őket.

Tisztítása végtelenül egyszerű, csupán az alsó tárolórészt kell kiüríteni és újból használatra kész!

Sőt, összeállításunk része egy Ledes töltöttségi jelzővel rendelkező Electra Powerbank is, mellyel akár egy sátorban is működtethető a szúnyogírtó lámpa.


Az USB-ről tölthető akkumulátorral bármikor egy mozdulattal feltöltheted a mobilod vagy egyéb eszközöd. Kompakt méretének köszönhetően mindig ott lehet a horgásztáskádban, garantálva az eszközök promt tölthetőségét.

A Powerbank mellett egy Electra univerzális hálózati adapter is tartozék, amivel a lakásban is bárhol üzembe helyezhető eszközünk, mely 2 USB Port-ot tartalmaz, ami tökéletes telefonok, Powerbankok és egyéb USB tölthetőségű eszközök feltöltéséhez is.

A szett teljes tartalma:
- MFF Air Tornado szúnyogírtó lámpa
- Outdoor Electra Ledes Powerbank 12000mAh (több színben)
- Outdoor Electra Universal Fast Charging USB-s hálózati adapter

MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA
5 190 Ft
Részletek
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
Részletek
MFF SZÚNYOGRIASZTÓ SPRAY 100ML
2 790 Ft
1 990 Ft
Részletek